Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu sen de çok iyi biliyorsun aslında. Ama durum değişmiyor maalesef.
Burada her zaman şunu derim. Paradan daha kıymetli olan ve hayatın Sermayesi olan iki olgu vardır. Birisi Güven diğeri de Sadakâttir.
İnsanlar tutturmuş parası yoksa kölesi mi olacağım mantığında. Hayırdır evlilik bir Tatil Merkezi de biz mi bilmiyoruz.
Konuyu çok açarsam uzar gider. Mutlu olmam için Güve ve Sadakât olmadan olmaz. Yoksa yolda yapayalnız kalır terle edilirsin.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez... İnsanın sadece bir kalbi var.
017 Yorumla
Soran1 yılEvet sadece bir kalbi, ruhu ve zamanı. Dikkatli tasarruf etmek elzem.
- 1 yıl
Ömür, zaman ve gençlik sadece beyhude geçiyor ve kimse farkında değil. Bomboş eğlence ve faydası olmayan işlerle insanlar en değerli hayat Sermayesi olan ömürlerini tüketiyorlar.
Birini sevmek, güven göstermek, sadakâtli olmak bu kadar zor olmamalı. Hiç kimse ömrünün sonuna kadar mutlu olamaz ama onun bir ömür acısıyla tatlısıyla vakit geçirebilir.
Soran1 yılEvet çok doğru ama bizler, ışık nerde oraya yöneliyoruz. Ve sonu husran
- 1 yıl
Kelebek misali her ışığa gidersek ataşede talip olabiliriz.
Sonuçta yetişkin olgunlukta insanlarız. Kimin ne olduğunu az da olsa anlarız. Gençlik gibi değil artık aklımız.
Herkesin birer kırmızı çizgileri ve bir duruşu vardır. İnsan kendine kime nasıl yakıştıracağını bilir.
Evet insanları çözmek gerçekten de çok zor. Onunla gez dolaş demiyorum ama o kişinin az çom sana uygun olmadığını anlarsın. Yakının da bir insan ise duruşunla, konuşmalarınla, lisan-ı hâli ile ve başkalarına nasıl davrandığını görerek anlayabilirsin.
Uzak bir ilişki ise bunu anlamının mümkünatı yok.
Soran1 yılBazen diyorum keşke ayna olsa gözlerimizde. Kim neyi neden yapıyor anlayabilsek. Herkes kalbinin ekmeğini yesin diyorum
- 1 yıl
Bunu görebilseydik herkes birbirinden kaçar toplum daha da karamsar olurdu bence. Ama öyle bir ayna yok.
Asıl Aynayı insan kendine çevirmeli. Bakınca ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu görse. Ne kadar acımasız ne kadar merhametli olduğunu görse.
Aynaya bu hiç yalan söyler mi. Sen ne yapar ise onu sana gösterir. Aynanın kusuru olur mu? olmaz elbet. İşte böyle. İnsanlar başkalarını düzeltmeye çalışacaklar a önce kendilerini bir düzeltseler keşke.
Soran1 yılAyna insanin kendisini de gösterir. Haklısınız. Önce kendimizi duzeltirsek büyük bir sorunu ortadan kaldırmış oluruz
Soran1 yılKarşında ki öyle olur evet. Ama Allah iradesini hakim kılarsa siz ne kadar iyi olursanız olun. Sinanirsiniz.
- 1 yıl
Mevlâm zaten sevdiklerini daha çok sınar.
Öyle bir sınar ki kulum altın mı? gümüş mü? yoksa elmas mı? diye. Mevlâm sınar da sınar. Bize düşen hakkıyla sabretmek ve başımıza gelen her ne ise O'ndan geldiğini bilip şikayetçi olmamak, sabretmek ve tevekkül etmek.
Bazen hayatta sonuna kadar beklemek gerekir Hayırlı bir Eş için. Kolay değil Ömrüne, Kalbine ve Hayatına alacağın kıymetli bir insandan bahsediyoruz.
Bu kadar basit değil Eş seçimi
Soran1 yılO yüzden hala beklemedeyiz. Nasip.
Soran1 yılİnşallah amin.
Soran1 yılSiz de sağlıcakla ve hoşça kalın.
Soran1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam. öncelikle şunu bilmek gerek artık insanlarda güven ve sadakat denilen kavram biti ve kişilerin bir birine olan saygısı kalmadı. günümüz hayat şartları ile beraber yitip gitti güzel olan ne varsa ve hiç bir şey eskisi gibi değil inanmak güvenmek ve sevmek sevilmek istersin dim işte bunu laiy le yapmak ve değer görmek gibi. gönümüz koşularında işte bu çok zor çevrende ya da toplumda artık bu imkansız bir hala geldi.
09 Yorumla
Soran1 yılMerhaba, bu durumda payı olmayanlarin daha çok etkilenmesi üzücü
- 1 yıl
merhaba :) male sevki geldiğimiz son durum bu güvensiz ve sadakatsiz bir toplum ve çevremizde yaşanan ve farkına vardığımızda yapılan ihanetler ve seni günden güne sevgi denilen o güzel duygundan uzaklaşmana sebep oluyor ve sende zaman denilen bu kavramda yaş ile beraber biraz daha seçici olmaya ve bu güzel sözlerinden uzak durmaya kırılmamak için hep yabancı kalıyorsun yanlızlıgınla. .
Soran1 yılSonrasindan hafif endişe etmiyor degilim
- 1 yıl
:) emin ol sen gibi ben gibi biz gibi geleceğin den endişe eden mutsuz huzursuz yarınlarımız olmayan bir geleçek bizi bekliyor diye endişe eden tonlarca güzel insan var ve yapa bileçek en güzel şey hayırlısı demek. ve sana şunu da söylemek isterim çevrene bir bak lütfen ne kadar asık yüzlü yaşadığı hayat tan tad almayan sevginin ne olduğunu bilmeyen üzgün pişman bir çok insanı görünce bazen insan yanlızlığına da seviniyor :) dersiz başıma der almak gibi. önemli olan dogru zamanda doğru insan olması bence.
Soran1 yılDoğru zamanda doğru insana doğru insan da olabilmek. Görüşlerinize katılmakla beraber mutlu olmanızı temenni ediyorum
- 1 yıl
kısmet işi derler ya :) bu işler olmadık bir zamanda olmadık bir mekanda olmadık bir biçimde belki yolda yürürken :) belki güzel ve hoş bir mekanda kahveni yudumlarken :) belki de o kişi seni bulur :) şimdi içinden ya beni de uğraştır mazın diye bilirsin nerdeyse beni bulsun :) şaka tabi
Soran1 yılDuy sesimizi rabbim.
Soran1 yılMerhaba, mantığın içinde duygu yok ise işler sarpa sarar diye dusunmekteyim
Son dönemlerde insanlar kendileri gibi olmak yerine sadece harika özellikleriyle ortaya çıkıyor. Bu da suni bir karakter sunmalarını sağlıyor. Zaman içerisinde de özüne dönünce mutsuzluk kaçınılmaz oluyor. Kendiniz olun güzel eşleşmeler için fırsatınız olsun.
028 Yorumla
Soran1 yılKendimiz olalım güzel eslesmeler olsun. Haklısınız
Soran1 yılÖzgüvenli olduğuma nasıl kanaat getirdiniz
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Soran1 yılBiraz daha net bir şekilde ifade edebilir misiniz
Soran1 yılAradığım konu, soru ve cevaplar sürekli olarak degisiyor. Aynı kalmak bir insanın kendisine yaptığı en büyük saygisizlik bana göre.
Soran1 yılÇok dersem yalan olur. Ama en azından günun belirli saatinde on dakika da olsa vakit ayırmaya çalışıyorum.
Soran1 yıl☀️☀️
Soran1 yılBen de seviyorum. ☀️
Soran1 yılArkadaşım doğum günü vardı. Kahve içtik beraber. Şimdi eve dönüyorum. Güzel geçti. Yarında kahvaltıya misafirim gelecek. Biraz hazırlık yaparim
Soran1 yılSizin nasıl geciyor
Soran1 yılMesafeliyimdir herkesle. En yakınım ile bile. Misafir ağırlamayı severim normalde. Ama dediğim gibi samimi olmadan özel alanima insanları dahil etmiyorum
Soran1 yılEvet. Üniversiteden arkadaşım. Hep böyleydim. Yakinlastikca benimde olan ve başkalarında da olan insanin kotu ozellikleri daha gözüme çarpıyor.
Soran1 yılBir insanla ya samimiyim ya değilim arası olmuyor.
Soran1 yılMühendislik fakültesi mezunuyum
Soran1 yılİyi geceler. Bunu objektif olarak yorumlamam söz konusu olamayacağından bilemiyorum
1 yılKızlar her lafa alınıyor, her seyin altında bir art niyet arıyor. Çoğu bir kadına göre çok kabalar. Bazı şeyleri ulu orta konuşmak istemiyorum. Özelden konuşalım dediğimde sapık muamelesi yapıyorlar. Hep bir art niyet var. Ne bekliyorsun ki başka.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBirisi sırayı atlamış o yüzden herkes yanlış kişiyle birlikte..
51 Yorumla
Soran1 yılYanlıs kişi ile olabilenler bile şanslı der misim, ☀️
Sevmek ve sevilmek isteyenler niyetlerinde samimi değil çünkü.. Sevgi ve aşk bazı başka şeylerin kılıfı olarak kullanılıyor.. Hâl böyleyken, bu kavramların da içi günden güne boşalıyor maalesef..
25 Yorumla
Soran1 yılVe öylesine yaşanan ani biriktirlmeyen hafızada yer etmeyen huzurun bir nevi kokusu gibi kalıyor yaşananlar.
Soran1 yılVe çoğu şeye sahip bizler bizde olmayıp başkasında olan ufacık, değersiz o şeye tama ediyoruz
1 yılHatayı kadınlar yapıyor.
Erkek olduğum için ya da kadın düşmanı olduğum için söylemiyorum.
Bir ilişkiyi başlatan genel olarak kadındır. Çünkü seçen ve onaylayan kadınken savaşan erkektir.
Dolayısıyla hemcinslerinle konuşabilirsin bu konuyu Ksjdhsshshshsshegsg
Zira burada ağlayarak anlattıkları ayrılık hikayelerine acılarına ben gülüyorum MDJFHSGDHSHSHS04 Yorumla
Soran1 yılKadın erkek ayrımı yapmıyorum ilişkide. Seven sevmeyen güvenen güvenmeyen taraf olarak bakiyorum
- 1 yıl
Bende sana gerçek hayatı anlatıyorum keenks. keşke öyle toz pembe olsa :d
Soran1 yılGerçek hayatta ve reelde aynı olan birisi bunu anlamakta xorluk çekiyor.
- 1 yıl
:d tm
1 yılBen sevince canimi dahi verebilecek hanımci biriyim kisitlayıci ve baskıcı değilim yaptığım kızıtlamalarda onun iyiliği icin olan kısıtlamalar olur ilişkide guvene onem verdigim için her an foto atıyorum bir yere gitsem canlı konum atıyorum ama halada sevipmeyi biran arkadaştan ileri gidemiyorum kimseyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla herkes dürüst değil heralde, hoşlandığım kız da benden hoşlanıyordu biliyorum ama birlikte olacağı kişinin gelirinin sosyal statüsünün bayağı yukarıda olmasını istediği için ilerletmedi... Yani maddiyata önem vermiyoruz diyenlerin hepsi dürüst değil...
00 Yorumla
1 yılMaalesef doğa her zaman doğru kişileri yanlış kişiler ile eşleştirmeye meyillidir. O ilişki de erkek iyi ise kadın kötüdür, kadın iyi ise erkek kötüdür. İyilerle iyilerin karşılaşma oranı çok düşüktür maalesef.
00 Yorumla
1 yılEvet, sosyal medyada görüyorum. Herkes mağdur, herkes ihanete uğramış doğru insanı arıyor. Peki bu insanlar niye hiç birbirlerini bulup eşleşmiyorlar öyle değil mi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yanlış kişileri seçiyoruz, bizi sevmeyecek. ve bencil olan kişileri bu yüzden de o. eşleşme. asla uyumlu olmuyor. Genelde travmalarimizi bize hatırlatacak kişilere yöneliyoruz..
01 Yorumla
1 yılSeçimler etkiliyor bakın tipe asık olanların sonu hep hüsran ve aldatma ile biter
115 Yorumla- 1 yıl
Tipe bakmayan kız var mi ki
- 1 yıl
Tip her insanın bakısına göre değişir her kişinin güzel dediği bir şeyi ben görmedim bu hahatta
- 1 yıl
Bende bana güzel diyen görmedim 160 ım ):
- 1 yıl
Sana da diyen olur emin ol
- 1 yıl
Umarım intarnette bile yüzlerce kişiye sordum herkes 160 boyda biriyle sevgili olmazdım dedi
- 1 yıl
Valla şimdi biri var erkek 162 eşi ile geldi
- 1 yıl
Umarım abi nasıl başardıklarını anlamıyorum
- 1 yıl
Gardasım kendin ol yeter çok asosyal takılıyorsunux az insanlarla iletişim sağlayın
- 1 yıl
Denicem üniversiteye başlıyorum bu yıl
- 1 yıl
Hadi hayırlısı olsun takma kafana senin gibi erkekleri seven boyu boyuna kızlarda bulursun
- 1 yıl
Karşı tarafın boyu benim için önemli değil zaten dış görünüşe bakmıyorum ben
- 1 yıl
Nefes alsın yeter gibi de deme lan bare de kafa uyumu falan de🤣🤣
Soran1 yılAlemsiniz
- 1 yıl
Yok abi o anlamda değil. cinsellik benim için önemli değil zaten. beni sevsin iyi bir insan olsun yeter samimi söylüyorum
- 1 yıl
Her şey önemlidir de önemli olan komple uyum dur kardeşim benim
1 yılinsanların bir sürü kriteri var tek konu sevmek sevilmek değil öyle olsa bi hayvanda seni sever
01 Yorumla
Soran1 yılO kadar kriter sağlanmasına rağmen neden devam etmiyor sizce
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. demi
sanırım insanlar üzüm yerken ağızlarına çekirden ve saplarının gelmesinden rahatsız oluyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılBelki de.
1 yılSanırım herkes en iyisini istiyor ve herkes ayağıma gelsin istiyor
00 Yorumla
1 yılHerkes kendini mükemmel sütten çıkmış ak kaşık sanıyor. Kimse o kadar masum değil..
00 Yorumla
1 yılYakışıklının güzelin yani dış görünüş peşine düşmekle yanlış yapıyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aynen eşleşelim tanışalım sevişelim ama yok hep işleri zorlaştırıyorsunuz 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimse kimseyi beğenmiyor herkesin beklentisi yüksek
00 YorumlaBeklentiler nedense çok yüksek. Özellikle kızlar her şeyi karşı taraftan bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınların kriterleri çok yüksek 10/4 kız bile 10/8 erkek arıyor bulamayınca yalnız kalıyor 10/4 erkek de aynı şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk adımı kimse atmak istemiyor örnek kadınlar sevdiği zaman sadece bakıyor hiç eyleme geçme yok nasıl olacak
00 Yorumla
1 yılİnsanlar sevmeyi bilmiyor çok maddi algılıyor ve sevilince de bunu farkedemeyip doyumsuz ve yetersiz buluyorlar ve arayış içine giriyorlar ve sürekli bir şey elde etme isteği duyuyorlar
00 Yorumlaistemek ve eyleme geçmek çok ayrı uç noktalar kimsenin kimseye tahammülü yok iki sohbet edince sıkılıyor insanlar alışmışsın rahatlığa bir kere
10 Yorumla
1 yılSebebi psikoloji kardeş çok basit insanlar sevgi istemiyor, haklı çıkmak istiyor ya da kendi eksikliklerini bulmaya çalısıyor
00 Yorumla
1 yılBirbirimizin doğru insanı değiliz, ruh ikizimiz bir yerlerde ama bulamıyoruz.
10 Yorumla
1 yılBir yerde kaydırma oluyor ve herkese kötü Kişiler denk geliyor 🙂
00 Yorumla
1 yılherkes yalandan sevmek istiyor kimsenin niyeti gerçek değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü herkes kendisine emek verilmesini isterken karşıdakine emek vermiyor. Sürünmeye devam oh olsun kgkfkfk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü senin beğendiğin seni begenmiyor
15 Yorumla
Soran1 yılBöyle mi gerçekten emin degilim
- 1 yıl
Böyle gerçekten.
Soran1 yılBöyle olsun gercekten
- 1 yıl
Böyle zaten o yüzden kimse tam mutlu değil
Soran1 yılTam mutluluk söz konusu mu emin değilim, görüş için sukran
Beklentiler mi acaba sıkıntı?
025 Yorumla
Soran1 yılYa da ne istendiğini bilinmemesi bundan emin olunmaması
Soran1 yılÖnemi var mi sanmıyorum ama 32
Soran1 yılKendi adıma yapilmadi yorum. Kendime ait ufak bir butigim var
Soran1 yılKüçük bir şehir bu sebeple söylememe hakkımı kullaniyorum
Soran1 yılAldatilsam dahi bunu mertçe söyleyecek kadar dürüst insanları begeniyorum
Soran1 yılÖyle spesifik bir isteğim yok.
Soran1 yıl167 boy 70 kilo
Soran1 yıl68 kusurde bugün 70 olur.
Soran1 yılDoğru fazlam var ama memnunum.
Soran1 yılAt bakalim bir foto şaşıracak miyiz
Soran1 yılNeden ben şaşırtmak istemiyorum ki öyle olsa. Afilli bir foto koyarım. Cinsellikle alakalı soru açarım.
Soran1 yılGizli olmam.
Soran1 yılKimbilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ben ağlıyorum geceleri
07 Yorumla
Soran1 yılAğlama annem.
- 1 yıl
Boyum 160 abla yeni nesil uzun kızlar kısayım diye sevmiyor ):
Soran1 yılAnnem sen merak etme. Kendini gelistir, kendine güven emin ol boyun karsi tarafı hiç kotu etkilemeyecek
- 1 yıl
Keşke öyle olsa abla istersen sorabilirsin benim yaşımdaki kızlara kimse bu boyda biriylse sevgili olmaz olurum diyen görmedim daha umarım sevilirsin sende
Soran1 yılEmin ol. Hepsi öyle degil. Kendini üzme, kendine güven. Bu sitede farklı insanlar ile fikir alışverişinde bulun. Ama bel atı vs. Degil. Hayata bakışını geliştir
Bak gör senin bir şey yapmana gerek kalmayacak- 1 yıl
Konuşuyorum sitedeki herkesle. soruyorum zaten kızlaradan alıyorum fikir burdaki 170 olanlar zaten uzun diye kabul etmezdim diyor. benim boyumdakiler benden uzun olsun diyip kabul etmezdim diyor. Benden kısalar ben kısayım diye kısaya bakmak zorunda mıyım diyor sanki 10 cm eksilince boyumdan ne değişiyor herkes dış görünüşle kafayı bozmuş. Teşekkür ederim genede cevabın için
Soran1 yılİnsan tanıdıkça bu şeyler onemsizlesiyor emin ol.
1 yılBulunmaz hint kumaşlığından.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılGüven yok Herkes çıkar peşinde kardeşim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılSorma bende çözemedim denk gelmiyoz bı turlu
00 Yorumla İnan bende anlamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kriterleri fazla
00 Yorumla
1 yılBencillik ve vefasızlık yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılhiç bir zaman olmayacak
00 Yorumla
1 yılYanlış eşleşmeler ahaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü istemiyorsunuz. Derdiniz ilgi kasmak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılAlgoritmayı bazı kişiler bozuyo
09 Yorumla
Soran1 yılSonra devamı geliyor diyorsunuz
- 1 yıl
Şansın varsa:)
Soran1 yılŞansın varsa☀️
- 1 yıl
Doğru kişiyi buluyorsun
Soran1 yılDoğru kişiyi buluyorsun.
- 1 yıl
Oyun mu oynuyoruz
Soran1 yılHayır soylediginiz cümleler tam olarak aynı cümle ile destekleyici ondan mutevellit
- 1 yıl
Cevaplaşma devam ettiği için olabilir
Soran1 yılHaklılıksiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Nasip kuyusu kurumuş ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKeşke olsa şöyle olgun bit bayan
014 Yorumla
Soran1 yılAnnem olgunu falan boş ver yasitlarin fıstık gibi.
Cevap sahibi1 yılOnlar boş ya bitmiyor dertleri sorunları anlayış 0
Soran1 yılZamanla beklentilerin değişecektir.
Cevap sahibi1 yılZamanla dediğiniz 4-5 senedir böyle
Soran1 yılTamam bir 4 5 yıl sonra yaa hiç eğlenmeyi bilmiyor çok pasif. İçi geçmiş vs. Söylemleri duyulma ihtimali yuksek
Cevap sahibi1 yılİşim olmaz sessi sakinliği seviyorum
Soran1 yılYaş ilerleyince tekrar konuşalım buralarda olursanız
Soran1 yılOlursak
Cevap sahibi1 yılDm atın
Soran1 yılDaha gelecek gelmedi.
Cevap sahibi1 yılŞimdiden görüşmekte fayda var bence
Soran1 yılTeşekkür ediyorum. Dusunmuyorum
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım iyi geceler
Soran1 yılSize de iyi geceler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEgo kısmını kimse terk etmek istemiyorda ondan...
00 Yorumla
1 yılHadi eslesip ciftleselim o zaman
03 Yorumla
Soran1 yılDiğer soruda yapayim. Eşleştirme.
- 1 yıl
Ben senin diğer sorunu nereden göreyim
Soran1 yılGörmeniz için değil fikir olarak yapayım dedim☀️☀️
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güven yok
10 Yorumla
1 yılKeşke bilsem..
10 YorumlaSevmek istediğime denk gelemedim henüz
00 Yorumla
1 yılDemek ki doğru kişiyle tanışmadın hala
00 Yorumla
1 yılFrekans tutmuyor
00 Yorumla
1 yılBir bilsem keşke
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılŞans bu işler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılkısmet olmuyor çünkü
00 Yorumla
1 yılDoğru kişiyi bulurum umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir anormallik olduğu doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuraya bakarak soruyorsan burdakilerin hepsi trol.
022 Yorumla
Soran1 yılBen değilim. Demek ki hepsi trol değil.
Cevap sahibi1 yılValla çok sevindim:)) o zaman
Soran1 yıl☀️
Cevap sahibi1 yılYaşasın reel biri:)) şu anlamda söylemiştim buradaki kadınlar da trol ne istediğini bilmeyen saçma sapan tipler.
Soran1 yılGenel olarak normal hayatta söylemek istediklerini dislanma ve yanlış anlama korkusu ile yapamadıklarıdan burada bir nevi maskesiz olma ihtimalleri yüksek.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum ki vallahi senin reel hayatta var mı ilişkin
Soran1 yılOlmasını istediğim var.
Cevap sahibi1 yılBeklenti yani :))
Soran1 yılEvet beklenti.
Cevap sahibi1 yılYa olmazsa
Soran1 yılOlmazsa yapacak bir şey yok. Önümüze bakicaz. Onun yolunda benim yolumda açık olsun diyeceğiz.
Cevap sahibi1 yılAynen bekarsın o zaman
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyorsun sen
Soran1 yılKendime ait küçücük bir butigim var
Cevap sahibi1 yılÇok tatlı ya :)) umarım işlerin hep iyi gider
Soran1 yılTesekkur ederimm çok sağ olun
Cevap sahibi1 yılRica ederim tanışmak isterdim
Soran1 yılTanıştık aslında. Memnun oldum.
Cevap sahibi1 yılŞeref duydum. Reel demek istedim
Soran1 yılTeşekkür ediyorum
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılBı bilsek
00 YorumlaAmaç başka
012 Yorumla
Soran1 yılBelki de. O yüzden her şey kısa sürüyor.
Soran1 yılZor kadın ne demek sizce?
Soran1 yılO zaman da nasıl oluyor biliyor musunuz?
Amann dünyada sen tek yoksun.
Soran1 yılAslında zor kadın olmak diye bir şey yok. Sınırları ve çizgileri olan insan var.
Soran1 yılBu kadınlardan vardir çevrenizde, genellikle kendi halinde olup dikkat çekmek istemezler
Soran1 yılTamam o zaman sorun yok
Soran1 yılSorun tam olarak ne? Çevrende öyle insan var ise, öyle insan istiyorsan
1 yılKızlar beğenmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBurasi cirkin dolu
016 Yorumla
Soran1 yılNeye göre kime göre. Ve her şey guzellikle bitiyor mu
Cevap sahibi1 yılBana gore mk. Yikik yeri burasi guuzelom diyemde tırıstan guzel. evet guzel degilse ikinci adima. gecmem bile.. ruhlar aleminde yasamiyoruz
Soran1 yılTuhaf bir düşünce çünkü Max 10 yıl sonra fuar aleminde yasayacagin insanı tipe göre seçmek akıl karı degil
Soran1 yılSize başarılar.
Cevap sahibi1 yılBasari eziklerin ihtiyaci.
Soran1 yılNarsistlik kokuyor yorumlarınızda. Hatta biraz dibi tutmuş.
Cevap sahibi1 yılSende eziklik bende ki ozguven. Sende olmayinca b. k atmandan ezikligini anladim
Soran1 yılBir iki muhabbet etmeden argoya başvuran insanların ne dediği hakkında kafa yormuyorum
Soran1 yılSize iyi günler özgüvenli, ezik olmayan beyefendi
Cevap sahibi1 yılTamam bos yapma. Kendin gibisini bul.
Soran1 yılAminnnnnnnn
Sizde.
Cevap sahibi1 yılDualarim seninle cirkin ordek
Soran1 yılTeşekkürler güzel ordek
Cevap sahibi1 yılYagusukkllu diceksinn 🤪
Soran1 yılYakışıklı ördek.
Cevap sahibi1 yıl😘😘😘😉
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026