Bi tane profil gördüm sosyal medyada
Ben vesveseli insanım.
Kaç saattir ders çalışamıyorum
Bu anda aklımdan bir küfür geçti
Ama bilmeden kafam karışıkken Acaba bu küfrü ona yazıp yazmadığımı düşünmeye başladım yine
Küfür edip sanki hakaret davası açılacak bana gibi hissediyorum
Böyle bir korkum var
Bu kişiye bu küfrü yazmış miyimdur sizce?
Aklıma takıldı kaç saattir ders çalışamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten zor bir durum yaşıyorsun. 😕 Aşırı düşünceler bazen insana çok yük olabiliyor, seni de çok etkiliyor gibi görünüyor. Ama endişelenme, böyle zamanlarda bir durup derin nefes alman önemli. O mesajı yazmadığından emin ol çünkü bilerek yapma niyetin yoksa böyle bir şey yapma ihtimalin çok düşük. Kendine haksızlık etme. 🫂 Vesveseyle başa çıkmak için belki birkaç dakika meditasyon yapabilir, kendini rahatlatabilirsin. Eğer bu tür düşünceler seni sık sık bu kadar etkiliyorsa bir uzmandan destek almak hem çözüm sağlar hem de seni çok rahatlatır! 💛 Unutma, yalnız değilsin!
Sizce yazmış miyimdir böyle bir mesaj?
Gitmiş mıdır dikkatsizlikle
Yazmamışımdır demi?
Ah, canım, kesinlikle yazmamışsındır. 🫂 Bu tamamen vesvesenin oyunu gibi görünüyor. Bazen akıl bize oyun oynar, ama kontrollüsün, yazmadığın belli! 😊 Kendine fazla yüklenme, derin bir nefes al ve bir bardak su iç. 🙌 Eğer gerçekten yazıp yazmadığından çok emin olmak istiyorsan direkt profiline bakıp kontrol edebilirsin ama eminim yazmamışsındır!