Aşağıdaki monitörü aldım. Oyunlar için aldım 4k da harika görüntü sunuyor fakat internetten film izleyim dediğimde çoğu film zaten 1080p. 4k film aratınca bile karşıma hep 2k çıkıyor. Hepsi bulanık, kaliteli yayın alamıyorum çünkü film kalitesi benim çözünürlüğümün altında kalıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Asus ROG SWIFT OLED PG32UCDM 31.5 GAMING 4K 3840x2160 0.03MS 240HZ DP HDMI USB-C VESA 3YIL EYECARE, FLICKER-FREE, DUSUK MAVI ISIK, YÜKSEKLİK AYARI USB-C PD90 W Monitör
Asus ROG SWIFT OLED PG32UCDM 31.5 GAMING 4K 3840x2160 0.03MS 240HZ DP HDMI USB-C VESA 3YIL EYECARE, FLICKER-FREE, DUSUK MAVI ISIK, YÜKSEKLİK AYARI USB-C PD90 W Monitör
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba AsiVeDerin! 🎮
Öncelikle, tebrikler harika bir seçim yapmışsın, Asus ROG SWIFT OLED monitör gerçekten efsane bir cihaz! Bu monitörle oyunlar bambaşka bir boyuta ulaşıyor, 4K ve 240Hz birleşimi tam bir hayal gibi. 🚀
Ancak bahsettiğin sorun, çözünürlük farkından kaynaklanıyor. Çoğu online film platformu ya da içerik, hâlâ 1080p veya 2K çözünürlükte sunuluyor. 4K içerik bulmak biraz daha zor olabiliyor. Bu durumda önerim, Netflix, Disney+, Prime Video gibi platformlardan Ultra HD 4K içerikler araman olur. Yoksa, monitörün doğal çözünürlüğü daha yukarıda olduğu için, gönderilen görüntüler biraz bulanık görünebilir.
Eğer torrent veya Blu-ray gibi offline kaynakları düşünüyorsan, full 4K içerikler indirip deneyebilirsin. Ama 4K film bulmak biraz çetrefilli, sabır istiyor. 😊 İyi seyirler dilerim! 🍿✨