Güncellemeler
1 yıl
Maas hazcı bu sekilde 4 ay boyunca 850 kesinti yapması sonucu kalkıyor dimi borclarım var Total odeyemem bu sekilde sıkıntı olur mu ıs yeri alakalı bana karsi sten çıkarılma gıbı
Güncellemeler
1 yıl
7 eylul ise girmiştim
10 elimde 7_30 eylul maas verdiler
10 Kasım bugun maas gunu bu durumda 30 gunluk maas mı verilir yoksa 1 ekim ıle 10 ekim arası maas da dahil ediyor lar mı 10 hun içer demi kalıyor isten ayrılınca mı veriliyor nu On GUN diyelim verdıler bugun elden mı verirler bunu hesaba mı yatar 17 hesap 3 elden normalde
10 elimde 7_30 eylul maas verdiler
10 Kasım bugun maas gunu bu durumda 30 gunluk maas mı verilir yoksa 1 ekim ıle 10 ekim arası maas da dahil ediyor lar mı 10 hun içer demi kalıyor isten ayrılınca mı veriliyor nu On GUN diyelim verdıler bugun elden mı verirler bunu hesaba mı yatar 17 hesap 3 elden normalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Isten cikartilma pek olmaz keske icraya dusurmeden taksitle disarda işi halletseydin daha iyi olurdu
Ikamette olmadım icin haberjm bile yoktu :(
Nasil olmadın yabanci uyruklu musun
Yok ya ben ikamet adresımdw oturmuyor um hep kagit gelmis teslim alınmamıs yanı
Arkadasim burcun var sormuyon mu kendince odeme günü geldi 3 5 verim idare etsinler maasta taksit ile kapatirim böyle daha kötü avukat ucreti dosya icra katlamali ödetiyor adamlar sana birde iş yerinde yüzün yere eğiliyor
Tek basına bekar bır anne couk bakan kira odeyen bırıyım borç ustune borç var aldım maas hıc bisi yetmiyor bana kalsa avukat arayıp hepsini oderım ıs yerinde de mahcup oldum zaten
Aynen oyle 17 icinden alirlar
Bugun maas gunu ve vermediler. ...
Vergi kaçırıyor demekki. Ne güzel
Aynen vatandaslıktan calıyolar sözde kurumsal yerde calısıyorum
Birde sigortayı da bunlar asgarî ücret üzerinden yatiracak. Bir taşla iki kuş
Ayın 1 inden sonrası maaşa eklenmez. Yani önceki ay ne calistiysaniz onu verirler
2 . Ay maasi alcam maas alır almaz hic bıdı solemeden ayrılsam sıkıntı olur mu 3 GUN drvamsızlık deyip cıkısımı mı yaparlar ya da bana tazminat acarlarmı bunları g0t gıbı ortada bırakmak istiyorum eleman bulmakta zorluk çekiyor zaten benım gıbı buldular degeri bılınmedı yemek sotunu var surekli av kalıyorum disarda almak zorunda kalıyorum baskasi ıslerı yaptırma calısıyolar ben yapmasamda mecbur kaldım zamanlar da oldu neymiş personel yokmu felan filan.
10 gunu alamyacakmıyım yanı:/ 1 eylul 30 eylul verildi 10 elimde
Bugun maas gunu bu durumda yine 10 ekim 10 Kasım arazı mı verilecek o 10 GUN yine ıcerdemı olcak yanı
En iyisi maaşı alin sonra gitmeyin hepsini de engelleyin. Uğraşmazlar merak etmeyin. Yemekle bile ugrasmiyolarmis sizle mi ugrascaklar
Bı yanım işte cık diyor bır yanım baska ıs bul oyle cık diyor fena uyuz oluyorum bunlara
Ne iş yapıyorsunuz
Mutfak personekıyım hazırlıkcoyım sizde ama garsonu isleri de bana kıtlıyolar
Wc bile yıkıyorum ya
Ve bugun maası vermediler. ...
Diğer 3 maaaş adı altında yatmıyor
Yanı mantıken evet peki bu asıl borç 4 é bolumuyor ya 4 ay boyunca taksit gıbı kesinti oluyor hanı faız de ıslıyor mu ve us yeri alakalı bana karsi sıkıntı olur mu bı suru odemelerıö var bu sekilde ıs yeri kesinti yapsa sorun olur mu
Kredi kartı borcumu bu
İcra borcu
Anlaşman var mı banka ile
Büyük ihtimalle bankaya yatandan keserler
Peki 4 ay boyunca ıs yeri kesinti yapsa hacız kalkıyrımu otomatıkmen yoksa ben bır yerler muracat ediyor miyim hepsi su An Total odeyevek durumum yok ıs yeri alakalı bana karsi sıkıntı cıkar mı isten çıkarılmış gıbı
Borcun bitince kalkar otamatik olarak