3 ayda fotoğraf paylaşılır mı Instagram'da?

3 aylık bir ilişki var bu süreçte erkek arkadaşın hiçbir şekilde fotoğraf paylaşmıyor sadece WhatsApp'a ikimizin de baş harflerini koyuyor O da koyuyor Ben de koyuyorum dün Hadi alkol içelim dedik bir sahil kenarına geçtik Benimle ilgili Merak ettiklerini sordu Ben de merak ettim Bir sordum sonra fotoğraf falan çekildik ben de biraz atışma tartışma falan oldu etti Ondan sonra sosyal medyasına girdim Tabii telefonun şifresini falan biliyorum fotoğraflara bakarken gittim Instagram'da durum olarak ikimizin fotoğrafını koydum burada şakasına da bir tane şarkı armağan etsen bana hangisi olur dedim o şarkıyı söyledi Ben ekleme yaptım durum olarak paylaştım sonra ayrılmaya yakın beni de ben de tramvaya bindim yolda beni aradı neden izinsiz bir şekilde paylaşıyorsun orada akrabalar falan var dedi Ben de dedim ki Madem paylaşmayacaksın Neden kullanıyorsun Ben hiçbir sosyal medya kullanmıyorum dedim. Bugün de mesaj atmış bana niye paylaştın paylaşmasaydın diye o zaman sil dedim. artık gören gördü 14 saat olmuş paylaşalı dedi. Bende canım yapıp yaaa ama kafam güzeldi dedim ya tabi öyledir neden kendin paylaşmayın dedi ben sana en saten söyledim nişan olana kadar kimseyle fotoğraf paylaşmam sen istedin baş harfi koydum dedim. Ya tabi öyledir dedi. Aradım konuştuk niye paylaştın dedi. Sen paylaşmaz isen bende silerim dedi iyi sil ben baş harfini silerim dedim iyi sil sen aferim kapat telefonu dedi. Sen kapat dedim. Ben haklı değil miyim?
Güncellemeler
9 ay
Evet baronu engelleyince o da beni engelledi sınra kıyamayıp engelini kaldırdım yazdım tek tık baktım normalden mesaj atmış sen engelle bende engelledim yazmış bande gönlümü almadan arama yazdım aramıcam yazdı aramadı hala tükürem ben bu ilişkiye ya sinirim bozuldu
3 ayda fotoğraf paylaşılır mı Instagram'da?