İnternet & Teknoloji Instagram'daki yeni yazısı kaç günde kalkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen sallamasyon cevaplar vermeyin cidden bilgisi olanlar yazsın Güncellemeler+1 yıl 30 Eylül'de açmıştım şimdi baktım yeni yazısı gitmiş 15 gün geçmiş. Belki bikaç gün önceden de gitmiş olabilir haberim yok 😄 Instagram'daki yeni yazısı kaç günde kalkar? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
familo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ne kadar aktif olmana bağlı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Diyelim ki çok aktifim sürekli bir şeyler paylaşıyorum ve aynı zamanda hikaye görüldülerim de aktif Takipçilerim hep gerçek ama 5 gün falan oldu açalı yani uzun sürer mi ki Yorumla familo +1 yıl En az 2-3 hafta daha sürer bende yaşadım çünkü Yorumla Soran +1 yıl :(( Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yine biteli faketen birini işletiyo sjs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Birisini falan işlettiğimiz yok kanki işimiz var ki açtık bilgin var mı yok mu yoksa boş yapma Yorumla Safozki +1 yıl 2 3 haftayı bulur😏 Yorumla
neselicivciv Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 2 hafta gibi geçiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Ridvan12023 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ne yazisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Instagram'a yeni açtığımızda profilin altında yeni yazıyor ya Onu kastediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne kadar aktif olmana bağlı
Diyelim ki çok aktifim sürekli bir şeyler paylaşıyorum ve aynı zamanda hikaye görüldülerim de aktif Takipçilerim hep gerçek ama 5 gün falan oldu açalı yani uzun sürer mi ki
En az 2-3 hafta daha sürer bende yaşadım çünkü
:((
Yine biteli faketen birini işletiyo sjs
Birisini falan işlettiğimiz yok kanki işimiz var ki açtık bilgin var mı yok mu yoksa boş yapma
2 3 haftayı bulur😏
2 hafta gibi geçiyor
Anladım teşekkürler
1 yıl
Kardeşim iyi salladın
Ne yazisi
Instagram'a yeni açtığımızda profilin altında yeni yazıyor ya Onu kastediyorum