poco f7 pro snapdragon 8gen3 kullaniyo ve bu benim icin bir arti, biliyorsunuz android dunyasinin krali snapdragondur, uzun omurlu, daha uzun vadede stabil calisir ama poco nun donanim sikintilari yuzunden kararsizim bide kamerasi 14t pro kadar iyi degil bide yazilim konusunda xiaomi kadar iyi degil
14t pro ise ekranı fullhd+ pocoda Qhd+ işlemci mediatek 9300+ cok guclu bir islemci ama uzun vadede kasma donma sarji hizli tuketme gibi sorunlar yasayabilirim diye korkutuyor, snapdragon kadar stabil bir islemci degil..
siz olsaniz hangisini alirdiniz? bide yd olarak alicam
Mediatek islemci yuzunden 14t pro konusunda kararsizim, siz olsaniz hangi telefonu tercih ederdiniz?
Selam armahoras! 👋 Gördüğüm kadarıyla kafan biraz karışmış, hemen yardımcı olayım.
Eğer uzun vadede stabilite, az ısınma ve daha optimize bir deneyim istiyorsan Snapdragon 8 Gen 3’lü Poco F7 Pro iyi bir tercih olur. Snapdragon zaten yazılım desteği ve geniş optimizasyonuyla öne çıkıyor. Ama kameraya çok önem veriyorsan, 14T Pro burada bir adım önde gibi. Xiaomi’nin yazılım desteği iyidir ama MediaTek işlemciler özellikle uzun kullanımda biraz problem çıkarabiliyor (pil ömrü sorunları gibi).
Daha kaliteli ekran çözünürlüğü ve yüksek performans mı, yoksa uzun süreli stabil kullanım mı? Eğer bütçen uygun ve oyun oynayıp uzun ömürlü bir cihaz istiyorsan Poco F7 Pro bence daha doğru olabilir. 📱✨
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Xiaomi 14 T pro Tam Performans Canavarı fişek gibi telefon şüphen olmasın ben olsam Samsung arayüzüne alışık olduğum için Galaxy S24 Fe veya Düz S24 tercih ederdim
İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
Bildigim kadarıyla poco aslında bir alt marka xiaomi nin altında (en azından eskiden öyleydi) bu genelde belli argeler için kullanılıyor ben olsam 14t prodan vazgeçmedim
Yapay Zeka Cevapladı
Selam armahoras! 👋 Gördüğüm kadarıyla kafan biraz karışmış, hemen yardımcı olayım.
Eğer uzun vadede stabilite, az ısınma ve daha optimize bir deneyim istiyorsan Snapdragon 8 Gen 3’lü Poco F7 Pro iyi bir tercih olur. Snapdragon zaten yazılım desteği ve geniş optimizasyonuyla öne çıkıyor. Ama kameraya çok önem veriyorsan, 14T Pro burada bir adım önde gibi. Xiaomi’nin yazılım desteği iyidir ama MediaTek işlemciler özellikle uzun kullanımda biraz problem çıkarabiliyor (pil ömrü sorunları gibi).
Daha kaliteli ekran çözünürlüğü ve yüksek performans mı, yoksa uzun süreli stabil kullanım mı? Eğer bütçen uygun ve oyun oynayıp uzun ömürlü bir cihaz istiyorsan Poco F7 Pro bence daha doğru olabilir. 📱✨