Samsung
İphone (Neden peki görüş lütfen )
Marka belirtiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İphona kadar saçma bir telefon görmedim 12 yi denemiştim ne adam akıllı bir özelliği var nede dayanıklı. Yere değdiği gibi çatlıyor kırılıyor, Ve markadan başka bir özelliğide yok. 15 binin 14 bini kameraya gitmiştir :D 4k film çekersin.
Samsungun yanında bezelye olamaz.
2017 de almıştım Samsung hala duruyor kaç kere yere düşürdüm vurdum attım hiçbir şey olduğu yok. Yepyeni telefon gibi kullanıyorum.
Bu ulkede alamam ama alabilicek olsam ya da yurtdisinda olsam One Plus alirdim.
Samsung almam biktim cunku icine yukledikleri 50 farkli kaldirilamaz bloatwareden de, 2 sene sonra telefonu yavaslatip cop haline getirmelerinden de.
iPhone'u uzun suredir kullaniyorum suanda 7 var, oldukca memnunum ancak YouTube Premium'a, Spotify Premium'a bilmemne premiumuna platinumuna vericek paraniz yoksa iPhone sadece marka muhabbeti.
One Plus neden tercihim olurdu, cunku icindeki saf Android. Istedigin apk'yi yukleyip istedigini silme ozgurlugun var, telefonun sirket tarafindan yavaslatilma sacmaligi yok, premiumlara para yagdirmana gerek yok, telefonun biseyini cikarmicaksan root la ugrasmana gerek yok.
Durumun musaitse arastirmani tavsiye ederim, tr'de pek bilinen bir marka degil gerci ama incelemesini detaylarini filan paylasan yerler vardir mutlaka. Yeterli gelmezse ya da ingilizcen varsa direk yabanci yerlerden arastir oldukca genis ve detayli bilgi veriyorlar.
Ispanya'daki erkek arkadasim sayesinde ogrendim ben de ilk ondan duydum. Bulustugumuzda inceledim filan oldukca harika bir telefon, ayirabileceginiz butceniz varsa oneririm.
Elimdeki ve bana ait olan bir şeye tam hükmetmek ve istediğim gibi yönlendirmek istiyorum. Bütün herşeyine erişebilmeli ve dilediğimce onu düzenleyip değiştirebilmeliyim. O yüzden kesinlikle Iphone değil.
Android olmak zorunda. Rootsuz telefon kullanamam. Hakim olmadığım hükmedemediğim bir krallıkta halk beni yönetir beni kısıtlar.
Cevap
11Cevap
İphone kaliteli olduğu için
iPhone 14 pro max aldım, dün 😕 4 hafta sonra gelecek. Neden bu kadar rağbet gördü, ben neden bu tuzağa düştüm anlamadım shudah
Tecrubelerını paylasırsın artık :D
Yok aslında dünden beri iptal etsem mi diye düşünüyorum 😃 şu an emin değilim. Aslında sözleşmem bitti, işte yeni sözleşme yeni telefon hakkı sonra 13 p m alacaktım bekle dediler 14 p m aldım 🤦♀️
Telefon uzerıne alırsan daha pahalı olmaz mı?
Yok öylede böylede o fiyattan aldım. Hiç bi kârı veya zararı olmadı
valla ben daha önce samsung da kullandım iphone da kullandım
samsung bildiğin hantal kalıyor
Merhabalar
Ben yaklaşık 4 senedir Xiaomi kullanıyorum ve bu markanın cihazlarını seviyorum Xiaomi alırdım
huawei sony redmi hiç kullanmadım kullanmak nasip olur inşallah diğerlerinde bi sorun çıkmadı
Android özgürlüktür o yüzden Samsung. Benim favorim Sony ama Türkiye'den çekildi.
Daha uzun süre daha sorunsuz daha kaliteli bir telefon kullanmak için apple
Samsung. Ona alıştım.
samsung kullanamam diye almıyorum
Iphone olabilir
iPhone alışkınım
iPhone alırım. Yıllardır iPhone kullanıyorum
Aklımda 14 pro var şuanlik
Apple'dan vaz geçmem
xaimo
Sony isterdim , ama eldeki samsung 🤷♀️
Samsung
Nokıa derim.