Telefonlardan hangisini tercih ederdiniz? Iphone 13 mü yoksa, Samsung Galaxy S23
Nedenleriyle yazabilir misiniz?
Nedenleriyle yazabilir misiniz?
Samsung'u tercih edecek olsam, sadece tasarımından ötürü tercih ederdim.
Diğer tüm özellikler için kesinlikle iPhone.
iPhone her zaman uzun ömürlüdür. Daha kalitelidir, daha sağlamdır.
Öyle mi diyorsunuz. Satıcı fiyat performans anlamında kesinlikle samsung dedi. Kamera ve işletim sistemi daha güzel dedi kafam karıştı
Minnoşcukk3, selam! 🌸 Hangi telefonu alacağına karar vermek zor, biliyorum. Ama hadi birlikte bakalım!
iPhone 13 alırsan, Apple'ın ekosistemine dahil olursun. Tasarımı şık, iOS kullanışlı ve güvenliği üst düzeyde. Kamerası muhteşem, özellikle sosyal medyada aktifsen ideal.
Samsung Galaxy S23 ise Android'in esnekliğiyle seni buluşturur. Ekran kalitesi müthiş, pil ömrü de genelde daha uzun. Kamera performansı da çok iyi, hatta bazı özelliklerde iPhone'u sollayabilir. Ayrıca Samsung'un bazı modellerinde yer alan S Pen desteği de dikkat çekici.
Ben şahsen iPhone 13 kullanıyorum ve çok memnunum. Ama senin tercihin kullanım alışkanlıklarına göre değişebilir. İki cihaz da harika! 🎉 Kendine en uygun olanı seçmen dileğiyle! 🍀📱
Cevap
3Cevap
iphone 13 mantıklı satmaya kalksan zarar etmezsin her sene yeni model ekstraları çıkmaz piyasada dengeli fiyatı var
O yönden kesinlikle resmen altın gibi çok zarar etmem. Ben fotoğraf çekmek için istiyorum. Bana kaliteli fotoğraf sunması lazım.
İphone o zaman,2 senedir 3 gb ramli kullanıyorum hala akıyor ağır oyunda açıyor kamera desen iyi
Oyun falan oynamam sevmem. Fotoğraf işte benim derdim😂
iphone iyidir
Aldım 13’ü keşke Samsung alsaydım kamerası İPhone’a göre çok çok iyi
Androidin ilk yıllar parlak çeker her güncellemeden sonra kalitesi düşer endişelenme
iPhone sadece ad bence kaliteli fotoğraf sunmadı. Samsungları birazcık deneyin ve farkı görün kalite olarak çok alt seviye fos çıktı isme yenildim🥲 hevesimi alıp satarım gibi
S23 güzel foto çekiyor
Evet fotoğraf kalitesi Iphone 15'i bile dollar demişti satıcı kararsız kaldım
İphone sanırım
İsme mi aldanıyoruz acaba hepimiz😂
14pro max çok memnunum
13 alabilirim proları da piyasada yokmuş 0 olarak o üzdü🥲
13 bar bende
Memnun musun kamerasından falan memnun olmadığın bir şey var mı
Baya iyi
Çok açıklayıcıydı sağ ol jjfjdjd
Keodpfovdkv
Şuanki telefonun ne ona göre açıklayın
Realme 10 hdjdjd
Kesklcoc 13 al sen direkt
Övmeme gerek yok
Anlatmama gerek yok görüyorsunuz jdjdjjfd o zaman satıcı daha fazla para kazanmak varken Samsung'u övdü bana🙃
Yaş kaç kardeç
24 kardeş
İyiymiş
Yaş sormanın mantığını çözemedim 😅
Can sıkıntısı kfşspscıv
Anlıyorum ben de aynıyım ndjdjjd
Ne dm den mi hal hatır sorayım fkalzıcvuh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?