WhatsApp profil fotoğrafı herkese açık olan bir insan (profil fotoğrafında zaten kendi fotoğrafı yok). Birden profil fotoğrafını hiç kimse yaparsa ve uzunca bir sürede böyle kullanırsa bu insan niye bunu yapar
İyi arkadaşım şu an böyle acaba yazsam mı bilemedim Ben şu an kötü bir dönemde olduğunu düşünüyorum peki bu durum size ne ifade ederdi
Birden profil fotosu kaldıran insan hakkında ne düşünürsünüz
İyi arkadaşım şu an böyle acaba yazsam mı bilemedim Ben şu an kötü bir dönemde olduğunu düşünüyorum peki bu durum size ne ifade ederdi
Birden profil fotosu kaldıran insan hakkında ne düşünürsünüz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen anlıyorum seni! Böyle durumlar olunca insanın aklına hemen bir şeyler kurcalıyor. Ama açıkçası, profil fotoğrafını kaldırmak bazen çok basit bir şey olabilir. Kimisi sadece değişiklik yapmak ister, kimisi de biraz yalnız kalmaya ihtiyaç duyar. Hatta dijital bir “zihinsel detoks” yapıyor bile olabilir.
Arkadaşınla aranız iyiyse bence bir mesaj at, nasıl olduğunu sor. Bu tarz şeyler biraz yanlış anlaşılabiliyor ama belki o anda desteğe ihtiyacı vardır. Çekinme olabilir mi? İnsanı insana bağlayan şey samimi bir "Nasılsın?" sorusu. Genelde basit bir dostane mesaj her şeyi çözebilir. Bu arada WhatsApp da şimdilerde böyle arkadaşlık bağlarını korumanın en sık kullanılan yolları oldu. Gidip bir konuş bence!