Sizce arkadaşım neden böyle davranıyor?

Uzun zamandır görüşmediğim lise arkadaşım sabah aradı ve apar topar buluştuk. İkimizin de senelerdir kilomuz konusunda takıntıları var. Olmamız gereken kilonun altında olsak bile ikimiz de bu konuda güvensizlik yaşayan tipleriz. Arkadaşım 49 kiloya düşmüş ve birlikte geçirdiğimiz tüm zaman boyunca bana kilosundan, spor rutininden, sağlıklı atıştırmalardan, erkeklerden aldığı ilgiden, iltifatlardan falan bahsetti. Gerçekten kontrolden çıkmış gibi görünüyordu. Aşırı coşkulu ve neşeliydi. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum böyle zafer sarhoşu gibiydi. Devamlı kendi hayatından bahsetti. Bunları anlatabilmek ve benim tepkimi görebilmek için buluşma ayarlamış resmen. En çok canımı acıtan bileğimden bileziğimi çıkarıp kendisininkine taktı ve dedi ki “bana çok büyük geldi tabi”. Halbuki ben de şişman değilim. Eve gelince tartıldım, güncel kilom 61 olmuşum ama kilomu hiç göstermiyorum bile. Kendimi yağlı bir domuz gibi hissediyorum. Aşırı iradesiz kontrolsüz şekilsiz ve şişman. Gerçekten beni çok incitti. Yol boyunca ağlamamı zor tuttum. Sizce beni hayal kırıklığına mı uğratmaya çalışıyor? Siz olsanız ne düşünürdünüz

Güncellemeler
11 ay
Şunu eklemeyi unutmuşum. Sarılırken benim kucağıma atlamaya çalıştı. Yani ben onu taşıyabilecek kilodayım o ise çok çıtı pıtı?
Sizce arkadaşım neden böyle davranıyor?