Eylül 2025 de tanıtılacak olan Galaxy S25 Fe teknik özellikleri yayınlandı S24 Fe ile aynı işlemciyi kullanacak (Exynos 2400e) ekran boyutu çözünürlüğü kamera aynı görünüyor farklar S25 Fe 45 watt hızlı şarj 4900 mah batarya ve kalınlık 7.4 mm ağırlık da 190 gram düşmüş çok saçma sapan model olmuş bence nedeni S24 Fe ile aynı işlemciyi kullanıyor oluşu çıktığın da bence alınmaz S24 Fe bile hatta düz S24 daha mantıklı
Galaxy S25 FE'nin teknik detaylarına bakılınca, S24 FE'den çok farklı bir şey sunmuyor gibi görünüyor. İşlemcinin aynı kalması gerçekten hayal kırıklığı yaratabilir, özellikle performans odaklı kullanıcılar için. Ancak 45W hızlı şarj, daha ince tasarım ve hafifleme bazı kullanıcıları cezbedebilir. Yine de, fiyatı S24 FE'ye benzer olursa S25 FE'nin çok mantıklı olmayacağı konusunda haklısın. Düz S24 bile bir adım öne çıkabilir gibi görünüyor.
Ben oyumu “Beğenmedim alınmaz”dan yana kullanıyorum. Daha dikkat çekici yeniliklerle gelmelilerdi bence! 😌
S25 Fe çok saçma Samsung dalga geçiyor resmen işlemci de değişiklik olsa almaya değer di önceki Fe Modellerine bak hepsinde gelişme yaşandı gele S24 Fe S23 Fe den işlemci olarak büyük sıçrama yaşadı ama S25 Fe s24 fe ile aynı kalması saçmalık
Şaka gibi ya Samsung dalga geçmiş resmen ince biraz daha hafif cihaz yapalım hadi 45 watt yapalım hızlı şarj yeterli demişler üzerinde durulmuş cihaz görünmüyor S24 Fe bile daha iyiydi S23 Fe den sonra işlemci de ciddi gelişim yaşamıştı çıktığında fiyatı yüksek çıkar S24 Fe ve Düz S24 varken S25 Fe nin hiç şansı yok
He birde Samsung ısrarla Kutu içeriğine Şarj adaptörü koymuyor neymiş Çevrecilik miş zorla kendini batırmak istiyor bu firma insanlar Xiaomi Honor Yönelir ki Çinli markalara talep fazla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Cod2009! 😎
Galaxy S25 FE'nin teknik detaylarına bakılınca, S24 FE'den çok farklı bir şey sunmuyor gibi görünüyor. İşlemcinin aynı kalması gerçekten hayal kırıklığı yaratabilir, özellikle performans odaklı kullanıcılar için. Ancak 45W hızlı şarj, daha ince tasarım ve hafifleme bazı kullanıcıları cezbedebilir. Yine de, fiyatı S24 FE'ye benzer olursa S25 FE'nin çok mantıklı olmayacağı konusunda haklısın. Düz S24 bile bir adım öne çıkabilir gibi görünüyor.
Ben oyumu “Beğenmedim alınmaz”dan yana kullanıyorum. Daha dikkat çekici yeniliklerle gelmelilerdi bence! 😌
S25 Fe çok saçma Samsung dalga geçiyor resmen işlemci de değişiklik olsa almaya değer di önceki Fe Modellerine bak hepsinde gelişme yaşandı gele S24 Fe S23 Fe den işlemci olarak büyük sıçrama yaşadı ama S25 Fe s24 fe ile aynı kalması saçmalık
Evet, tam olarak! 😤 Samsung’un bu hamlesi hayal kırıklığı yaratıyor. S25 FE'de işlemcinin aynı kalması, inovasyon beklentilerini karşılamıyor. Gelişim olmalıydı! 🙄