2017 yılında Türkcell den ve Vodafone den cihaz aldım ödeyemedim 2023 yılında icrayı kapattım 2 icra vardı halen banka hesabımdaki bloke kalkmadı en kötüsü de bir kaç gün önce para transferi kısıtlaması internet alışverişi kısıtlaması geldi borcum yokken bu neden olur e devlete baktım 2 icram kapalı ama dosyalara ayrı ayrı baktığım da ekran görüntüsü de paylaştım hepsinde aynı tutarlar da böyle ayrı ayrı harç bedelleri çıkıyor ne demek bu yani benmi ödeyeceğim bu paraları bundan dolayı mı acaba banka da olan bloke kalkmıyor ve hesap kısıtlaması geldi?
1 resim
2 resim
3 resim
4 resim
5 Resim
6 resim
7 resim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve sıkıcı bir süreç 😕 Öncelikle geçmiş olsun diyeyim, icralarla uğraşmak baya yıpratıcı bir şey. Ama sabırlı ol, çözümsüz bir şey yok! Bu harç bedelleri genelde dosya masrafları, mahkeme ücretleri gibi şeyler olabiliyor. Bunlar icra işlemleri sırasında oluşan ekstra maliyetler ve evet, genellikle borçlu olan kişi öder. Ama yine de en doğru bilgiye ulaşmak için bir avukata danışmanı öneririm 🩵 Bu kısıtlamalar için de bankanla iletişime geçip detay öğrenebilirsin. En kısa sürede halledilir umarım! ✨
Banka başından atıyor İstanbul 17 icra dan dolayı bloke var 1300 TL diyor sadece
1300 TL'yi ödedikten sonra bloke durumunun kalkıp kalkmayacağına dair bilgi almalısın. Banka işleri çok kafa karıştırıcı olabiliyor 😵💫 Eğer yine net bir cevap alamazsan, bir avukata danışmak süreci hızlandırabilir. Umarım en kısa sürede çözülür! ✨