İnternet & Teknoloji Arkadaşlar instadan anlayan var mı lütfen bakabilir mi? Meltemz23 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dünden beri deniyorum olmadı sürekli hata ya da cod gelmiyor ne yapmalıyım :( Güncellemeler1 yıl Bir Allahın kulu yok yardım edecek :( Arkadaşlar instadan anlayan var mı lütfen bakabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uygulamadan mi giriyorsun 0 4 Yorumla Meltemz23 1 yıl Numarayla giriyordum her zaman aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm :( Yorumla AvBaranBey 1 yıl Üzülme 😄 Yorumla Meltemz23 1 yıl Tek cevap bu mu? Yorumla AvBaranBey 1 yıl Sen üzülme Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sorun nedir 0 3 Yorumla Meltemz23 1 yıl Numarayla giriyordum her zaman aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm : ( Yorumla Sedefffe 1 yıl bi kac gun bekle sonra dene bide uygulamayi sil tekardan yukle Yorumla Meltemz23 1 yıl Sürekli deniyorum olmadı yeni hesap actım ama eskisi gerekliydi bana Yorumla
serkan061 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Tabi buyur 0 2 Yorumla Meltemz23 1 yıl Aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm cod gelmiyor açılmıyor whtspla giris yapıyordum oda olmuyor Yorumla serkan061 1 yıl Bna at bilgileri halledim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uygulamadan mi giriyorsun
Numarayla giriyordum her zaman aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm :(
Üzülme 😄
Tek cevap bu mu?
Sen üzülme
Güncelledin mi uygulmayı
Sorun nedir
Numarayla giriyordum her zaman aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm : (
bi kac gun bekle sonra dene bide uygulamayi sil tekardan yukle
Sürekli deniyorum olmadı yeni hesap actım ama eskisi gerekliydi bana
Tabi buyur
Aksamdan beri deniyorum olmuyor çok üzgünüm cod gelmiyor açılmıyor whtspla giris yapıyordum oda olmuyor
Bna at bilgileri halledim