Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unuttum, ekşi sözlük engeli yüzünden bir haftadır VPN kullanıyorum ve YouTube premium apksı var uzun zamandır ama hiç böyle bir şey olmamıştı önceden
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
rat yemiş olabilirsin yardım edebilirim bu konuda
O ne demek
Şarjım çok az buradan yazsan ne olur sanki 😑
tamamda olaya müdahale etmem için de zaman gerekiyor usta tak şarja basit bir şey deeğil. Ratın ne olduğunu söylesem anlamazsın kısacası telefonunu başkası yönetiyo
Evet şimdi baktım internetten, yüzde iki sarjim var uzun uzun konuşmaya vaktim yok diye dedim. Formatlasam düzelir herhalde, ya bunu nasıl yapabilirler yanımdan ayirmiyorum asla
rata göre değişir formatla geçmeye de bilir
ben sana yarın yazayım olur mu tel kapanmak üzere, teşekkür ederim
tamamda bir şarja takıp kullanarak yazsaana
Şarjda tablet var, bi tane şarj aletim var telefonunki bozuk 😬 bu dediğini yapabileceğinden şüphelendiğim ve aynı evde yaşadığımız bir abim var, ama o da böyle bir şey yapsa niye böyle kelimeler aratsın, direkt şifreyi falan değiştirir, sonra da hiçbir şey bilmiyormuş gibi yapar. Bunları yapmak için de asla yanaşamaz çünkü sürekli ikisi de yanımda. Ortalıkta duran bir tek şarj aletim var ondan da ne yapabilir ki beceremez, başka kimseden şüphelenmiyorum. Gmailim de öyle herkesin aklına gelebilecek bir şey değil birisi kullanmak için çaldı desem 😏 pil tasarrufuna aldım teli her an kapanabilir
tamam da bu öyle bulaşmıyor ki
Nasıl bulaşıyor çok kısa anlatsan? Telefonu eline almadan nasıl yapabilir
indirdiğin şarkıdan bile olabilir yani
Ben ekşi sözlük için vpn, ve YouTube premium için de apk kullaniyorum ama hiç böyle bir şey olmamıştı. Tekrar teşekkür ederim, ben en iyisi ikisini de bi formatliyim
dur be formatlama 2 dakika dur
Peki, ne yapayim
bak emin değiliz hala ki
Nasıl emin olabilirim? Telefonumda o aramalar dışında hiçbir değişiklik görmüyorum. Nasıl anlayabilirim uzaktan birinin yönettiğini sence?
sen biraz daha sabret galerini kontrol et eksik gedik var mı aramalara bak onlar belki elinin değdiği şeylerdir. ya gündemden ötürü dür. belki girdin unuttun felan. az daha bekle
Tamam çok teşekkür ederim