Bugün Chrome'a girdiğimde benim aratmadığım kelimelerin aratıldığını gördüm, geçmişe girdim böyle bir şey gözükmüyor. Gmail hesabım, telefon ve tablette açık, başka bir cihazdan gmaile şifreyi bilip de girilse bile telefon ya da tablet ekranına hemen bundan haberiniz var mı yeni giriş tespit edildi diye bildirim geliyor, ikisinde de Chrome'a girince bu arama gözüküyor ama geçmişte bir şey yok. İki cihazda da şifre var ve birisinin dokunması imkansız ikisi de sürekli yanımda. Gmail' de oturum açılan cihazlara baktım, tablet ve telefonumdan başkası gözükmüyor, ki zaten başka yerde oturum açınca bu cihazda oturum açıldı diye bildirim gelirdi. Aratılan kelimeler de "hırsızlık" ve oturduğum şehrin bir semti 😪 Kafayı yiyeceğim böyle bir şey nasıl olur? Hemen şifremi değiştirip oturumları kapatıp iki adımlı doğrulamayı açtım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unuttum, ekşi sözlük engeli yüzünden bir haftadır VPN kullanıyorum ve YouTube premium apksı var uzun zamandır ama hiç böyle bir şey olmamıştı önceden
Arkadaşlar anlayan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
tamamda olaya müdahale etmem için de zaman gerekiyor usta tak şarja basit bir şey deeğil. Ratın ne olduğunu söylesem anlamazsın kısacası telefonunu başkası yönetiyo
Evet şimdi baktım internetten, yüzde iki sarjim var uzun uzun konuşmaya vaktim yok diye dedim. Formatlasam düzelir herhalde, ya bunu nasıl yapabilirler yanımdan ayirmiyorum asla
Şarjda tablet var, bi tane şarj aletim var telefonunki bozuk 😬 bu dediğini yapabileceğinden şüphelendiğim ve aynı evde yaşadığımız bir abim var, ama o da böyle bir şey yapsa niye böyle kelimeler aratsın, direkt şifreyi falan değiştirir, sonra da hiçbir şey bilmiyormuş gibi yapar. Bunları yapmak için de asla yanaşamaz çünkü sürekli ikisi de yanımda. Ortalıkta duran bir tek şarj aletim var ondan da ne yapabilir ki beceremez, başka kimseden şüphelenmiyorum. Gmailim de öyle herkesin aklına gelebilecek bir şey değil birisi kullanmak için çaldı desem 😏 pil tasarrufuna aldım teli her an kapanabilir
Ben ekşi sözlük için vpn, ve YouTube premium için de apk kullaniyorum ama hiç böyle bir şey olmamıştı. Tekrar teşekkür ederim, ben en iyisi ikisini de bi formatliyim
sen biraz daha sabret galerini kontrol et eksik gedik var mı aramalara bak onlar belki elinin değdiği şeylerdir. ya gündemden ötürü dür. belki girdin unuttun felan. az daha bekle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
rat yemiş olabilirsin yardım edebilirim bu konuda
O ne demek
Şarjım çok az buradan yazsan ne olur sanki 😑
tamamda olaya müdahale etmem için de zaman gerekiyor usta tak şarja basit bir şey deeğil. Ratın ne olduğunu söylesem anlamazsın kısacası telefonunu başkası yönetiyo
Evet şimdi baktım internetten, yüzde iki sarjim var uzun uzun konuşmaya vaktim yok diye dedim. Formatlasam düzelir herhalde, ya bunu nasıl yapabilirler yanımdan ayirmiyorum asla
rata göre değişir formatla geçmeye de bilir
ben sana yarın yazayım olur mu tel kapanmak üzere, teşekkür ederim
tamamda bir şarja takıp kullanarak yazsaana
Şarjda tablet var, bi tane şarj aletim var telefonunki bozuk 😬 bu dediğini yapabileceğinden şüphelendiğim ve aynı evde yaşadığımız bir abim var, ama o da böyle bir şey yapsa niye böyle kelimeler aratsın, direkt şifreyi falan değiştirir, sonra da hiçbir şey bilmiyormuş gibi yapar. Bunları yapmak için de asla yanaşamaz çünkü sürekli ikisi de yanımda. Ortalıkta duran bir tek şarj aletim var ondan da ne yapabilir ki beceremez, başka kimseden şüphelenmiyorum. Gmailim de öyle herkesin aklına gelebilecek bir şey değil birisi kullanmak için çaldı desem 😏 pil tasarrufuna aldım teli her an kapanabilir
tamam da bu öyle bulaşmıyor ki
Nasıl bulaşıyor çok kısa anlatsan? Telefonu eline almadan nasıl yapabilir
indirdiğin şarkıdan bile olabilir yani
Ben ekşi sözlük için vpn, ve YouTube premium için de apk kullaniyorum ama hiç böyle bir şey olmamıştı. Tekrar teşekkür ederim, ben en iyisi ikisini de bi formatliyim
dur be formatlama 2 dakika dur
Peki, ne yapayim
bak emin değiliz hala ki
Nasıl emin olabilirim? Telefonumda o aramalar dışında hiçbir değişiklik görmüyorum. Nasıl anlayabilirim uzaktan birinin yönettiğini sence?
sen biraz daha sabret galerini kontrol et eksik gedik var mı aramalara bak onlar belki elinin değdiği şeylerdir. ya gündemden ötürü dür. belki girdin unuttun felan. az daha bekle
Tamam çok teşekkür ederim