İnsanlar sosyal medyayı genelde sosyalleşmek, etkileşim veya diyalog kurmak için kullanırlar. Bazıları ise gülmek, eğlenmek. Seçenekler çok fazla. Sizce sosyal medya doğru kullanılıyor mu sizce?

İnsanlar sosyal medyayı genelde sosyalleşmek, etkileşim veya diyalog kurmak için kullanırlar. Bazıları ise gülmek, eğlenmek. Seçenekler çok fazla. Sizce sosyal medya doğru kullanılıyor mu sizce?

Kendi adıma ben doğdu kullanıyorum ama yuzdeye vurusak verimlilik açısından 80'e20 kuralı geçerli yani kullandığımız alanın %20'si de bize yeter. Dolayı daha az vakit geçirmek isterim. Şu sıralar günlük sohbet ettiğim insan sayısının az olması burayı sık kullanma nedenim. Bulunduğum yerde bir sosyal yaşamım yok. Sosyal etkinlikler vesaire vardır mutlaka ama küçük cocukla sıcak havada gece gezmesi bana göre değil. Denizi tercih ederim. Gece de çocuğu uykusundan edemem. Sosyal medyadan bir şey şart gimda oldu ilham aldığında şu sıralar biraz daha atıl. sekilde kullanıyorum
Facebook çıktığında da düzgün kullanılmıyordu, üstüne bir de TikTok çıkınca iyice çığırından çıktı. Yaşlı başlı insanlar tıklanma uğruna kendilerini halden hale sokuyor. Kızlar, kadınlar da ayrı bir Rezalet!!!
Haklı olman ne üzücü bir bilsen
Evet çok üzücü maalesef
Çok güzel kullanılıyor. Herkes birbirine kaçıyor, evliler 5. sevgililerini buluyor. Bekârlar kendi halinde takılıyor. Sonra herkes kendini Müge Anlı'da buluyor 🤷🏻♀️
Cevap
4Cevap
En yanlış kullanan ülke olabiliriz
Hayır aq gecen gun instada geziodum 70ini basmış moruk dayının biri saçma sapan ışıldaklı pembikli efektle video cekmis abdik gubdik hareketler yaparken. Snapchate giriyom bi bakiom adamın kullanıcı adı "azgn_mehmet, "cokazdmkizlaryazsin" sacma sapan seyler. Teyzenin biride facebookta kocam yok dulum talip arıyorum diye kendi fotosunu atmış falan, tiktoga giriyom 7 yaşında çocuk eline vermişler telefonu kameraya garip gurup hareketler yapıyo falan. Hicde dogru kullanilmio maalesef yani.
En yanlış ve iğrenç şekilde kullanan ülkeyiz açık ara.
Hayır tabiki otu b. ku paylaşıyolar sjdhh
En açık haliyle durum böyle 😅
Sosyal medya rezalet halde
Doğru kullanılsa bu halde olmazdık. 😀
Kişiye göre değişiyor bence
Mesela?
Asla
Neden
Maalesef hayır..
Hayır asla
Hayır
Hayır