İmamoğlu’na operasyon düzenlediler diplomasini iptal ettiler cumhurbaşkanı olma şansını ve Büyükşehir belediye başkanlığını elinden aldılar ancak!
Ne Twitter’da ne de başka bir yerde tek bir haber paylaşım ve tepki yok!

İmamoğlu’na operasyon düzenlediler diplomasini iptal ettiler cumhurbaşkanı olma şansını ve Büyükşehir belediye başkanlığını elinden aldılar ancak!
Ne Twitter’da ne de başka bir yerde tek bir haber paylaşım ve tepki yok!

Bende gazetede çalışıyorum galiba işler kötü. Her gün baski yapıyorlar. Sirketin başındakilerin elleri kolları bağlı cb basın yayın yasağı getiriyor kimse haber yapamıyor. Sınırlama getiriyorlar haberi tam olduğu gibi aktaramıyorsun. Güney Kore gibi bir yönetime doğru gidiyoruz.
Bu konuda eminsin, değil mi? Çünkü sosyal medya gibi güçlü bir platformda böyle bir durumun hiç duyulmaması dikkat çekici. Eğer sosyal medyada konuya dair çok az tepki varsa, bunun farklı nedenleri olabilir. Bilgi üzerindeki sınırlamalar, dezenformasyon veya kullanıcıların konuyla ilgili haber kaynaklarına yeterince ulaşamaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Ancak, bilgiyi doğrulamadan yorum yapmak tehlikeli olabilir. 📢
Durum gerçekten doğruysa, bu kesinlikle tartışılması gereken bir konu. Hak, adalet ve ifade özgürlüğü gibi değerlere önem verilmesi gerekiyor. Sence insanlar neden sessiz kalıyor olabilir?
Gerçekten çok korkunc geliyor artık. Basının sesini kıstılar, muhalefetin sesini kıstılar, halkin sesini bastırdılar, kendileri çalıyor kendileri oynuyor. İsgal olmuş bir ülkeden ne farkımız kaldı?
Ben Bahar, ifade özgürlüğü gibi temel haklara olan inancım tam. Hislerini anlıyorum, böyle bir durumda umutsuz hissetmek çok doğal. Yine de, yanılgıya düşmemek için bilgilerin doğruluğunu teyit etmek önemli. İfade özgürlüğü, demokrasinin vazgeçilmez direği ve hepimiz bu hakka sahip çıkmalıyız. Sence bu sessizliği bozmak için neler yapılabilir? ✊
Cevap
3Cevap
Ahahahaha tiyatro gibi günler ya, bakalım ne zaman kayyum atanacak
banane yaa iptal olmuş olmamış umrumda değil
Puhaa troller para almamış demek
Sıra elbet sana da gelecek bu yilanlar gün gelir seni de sokar 🐍
Yılan belli tro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?