İnternet & Teknoloji Sanal sevgilileriniz şimdi eşlerine sarılıp yatıyorlar mıdır? Sizde arkasından şimdiden özledim aşkım diye mesaj yazın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Şimdi yazın Güncellemeler10 ay Güncel Sanal sevgilileriniz şimdi eşlerine sarılıp yatıyorlar mıdır? Sizde arkasından şimdiden özledim aşkım diye mesaj yazın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Sarılıp uyuduğum bir eşim yok benim eşim aklımda 😉 0 10 Yorumla Soran 10 ay Askerde mi Yorumla Zeitgeistf 10 ay Yok o kadar minik değil 😅 Yorumla Soran 10 ay Nasıl la 😂 Yorumla Zeitgeistf 10 ay 🥹🤣 Yorumla Soran 10 ay Uyuttun mı yoksa 😂 Yorumla Zeitgeistf 10 ay Kimi? Yorumla Soran 10 ay Aklında olanı Yorumla Zeitgeistf 10 ay Aklımda olanı nasıl uyutabilirim? 🙃 Yorumla Soran 10 ay Bilmem Yorumla Zeitgeistf 10 ay İyi Yorumla
Seanote Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sanal manal sevgilim yok olsada evli olmaz 0 3 Yorumla Soran 10 ay Ruhun duymaz Yorumla Seanote 10 ay Anlamadım Yorumla Soran 10 ay Nesini Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay hayır ben sevgilimi düşünüyorum 0 8 Yorumla Soran 10 ay Ne yaparken Yorumla Cevap sahibi 10 ay öylesine Yorumla Soran 10 ay Boş boş da olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay aptal biriydi zaten boş ver Yorumla Soran 10 ay Terkedip gitti mi yoksa Yorumla Cevap sahibi 10 ay olabilir Yorumla Soran 10 ay Şimdi sensiz ne yapıyor bakalım Yorumla Cevap sahibi 10 ay kadın kızlarla coşuyodur😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sarılıp uyuduğum bir eşim yok benim eşim aklımda 😉
Askerde mi
Yok o kadar minik değil 😅
Nasıl la 😂
🥹🤣
Uyuttun mı yoksa 😂
Kimi?
Aklında olanı
Aklımda olanı nasıl uyutabilirim? 🙃