Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar eşinizi veya sevgilinizi özlüyor musunuz? Bu özlemek fazla olunca ne düşünürsünüz siz? Sevgilim sürekli beni düşündüğünü söylüyor ve aşırı derecede takıntı yaptığını düşünüyorum sizce sonu nereye varır?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar gün boyu sevgilinizi veya eşinizi özler misiniz? Sizce sevgilim platonik mi beni çok özlediğini söylüyor sizce söylediklerinden samimi mi ciddi mi düşünüyor oda benimle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yalanlar dolanlar ama kızlar çabuk duygusal olarak bağlanabiliyor üzüldüm şimdiden
Benim içimde en ufak ihanet yok yemin ederim hiç bir kıza yaklaşmadım şuana kadar bakın yukarı da bayanın görüşüne yorum attım lütfen orayı okuyun anlayin beni yardımcı olun nasıl davrabmalıyım beni sevdigini gercekten ciddi bir ilsiki düşündüğünü nasil anlayabilrim daha 3 ay oldu sosyal medyadan tanışalı 🙏
Zamana bırak çok kasma
Peki tamam Teşekkürler 🙏
Seviyordur sen seviyor musun
Ben pek emin değilim güvenemiyorum ki ona daha yeni tanıştık 3 ay oldu sanki bana karşı soğuk olacak beni beğenmeyecek gibi geliyor görüşmeden bana karşı hisleri var sen iyisin diyor hemde çok iyisin diyor ben seni görmeden de severim diyor anlamadım gitti sahiden sizce bana karşı ciddi düşünür mü beni görmediği halde bu 1 aydır aşırı derecede umut veriyor bana bende ciddi ilişki insanıyım valla bak sevgili filan bilmem sevgilim de olmadı artık psikolojikmen bende onu düşünmeye başladım bazen korkuyorum ya bırakıp giderse ya evlensem boşansam ya aldatsa beni aklımda türlü türlü şeyler geçiyor bana yardım edin lütfen ona nasıl yaklaşmalıyım sizce bilmiyorum bana sürekli temiz kalpli saf birisin der seni ölene kadar bırakmam diyor.
Şimdi şöyle söyleyeyim sizi daha görmeden size bu kadar bağlanması hayra alamet değil, muhtemelen ya hiç sevilmedi ya da hayatında ilk gördüğü erkek sizsiniz, ya da hemen bağlanacak türden birisi. Sizin şüpheleriniz ilk aşamada gerçekten mantıklı insana bir karşı tarafın samimiyetini sorgulatıyor ama bu daha üç aydan aldatsa terketse boşansa bilmem ne bu paranoyalar hiç mantıklı değil. Hatta baya baya psikolojik bir rahatsızlığın habercisi. Siz bu kadına çok güvenip evlensenizde bu düşünceler nedeniyle kendinizi sürekli sabote edersiniz. İnsan neyden korkarsa o onu bulur bu lafıma inanın. Enerji diye bir şey var insanı yakalıyor ve hapsediyor. O yüzden bu paranoyaları bırakın ya da en azından bu seviyeye götürmeyin. Kızla nerden nasıl tanıştın, ne sıklıkla konuşuyorsunuz, yüzyüze görüştünüz mü, sosyo ekonomik durumu nedir bunlar kilit sorular bence. sizin de kendi içinizde çözmeniz gereken sorunlar var düşük benlik algısı sezdim kronikleşmeden lütfen ve lütfen gidip profesyonel destek alın. Sen şu an kızı ağırdan al kendini kaptırma bence
Çok teşekkür ederim öncelikle çok harika cevabınız için💫şimdi kızın sadece bir sevgilisi olmuş oda sosyal medya da kısa sürmüş oğlanı hiç görmemiş sanırım işte oglan bunu aldatmış buda ayrılmış o zamandan sonra hiç bir erkekle konuşmadım dedi bana yeminler ediyor ben namussuz falan mıyım diyor sadece hayatımda birini sevdim oda olmadı dedi çocuk beni aldattı dedi oda güvenemiyormuş kimseye ama değişik yani benide 3 ayda tanıdı nasıl böyle davrandı anlamadım hem güvenmiyorum diyor hem bana sadık olurum diyor sana yani lisede erkekler bana hayrandı herkes bana iltifat ediyordu diyor ben kabul etmiyordum diyordu peşimde gezen takıntılı insanlar vardı diyor anlatıyor yani işte bende öyle olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten Tek sorun beni bırakıp gitmesi hani ben de sadece mutlu düzenli bir hayatımın olmasını isterim kendi halimde biriyim bir kızla dahi olmadım bu yaşıma kadar bu yüzden öyle düşünüyorum düşünmek hakkım ona bunu da dedim zaten kısa zamanda sevgili olmanın mantıklı olmadığını söyledim numarasını attı bana sildim hemen halen erken diyorum zamanla dedim ama bundan sonra daha dikkatli davranırım aydınlattığınız için çok teşekkürler minnettarım size...☺️🙏🙏
Bir de o çocuğa çok küfür ediyor aşırı derece de sence sebebi ne olabilir çocukla birilikte olmuş olabilir mi bana kimseye kendimindi dokundurmadımd diyor? aslında küfür asla etmem diyor ama iste o çocuğu konuştuğumuz zaman öldürecekmiş gibi küfür ediyor?
Kesinlikle ve kesinlikle ağırdan alın. Bu kadar çabuk samimi olması bana normal gelmedi. Sosyo ekonomik durumunu sordum çünkü şöyle düşündüm belki evde kötü bir muamele görüyor kendisini kurtarmak için sana böyle davranabilir diye düşündüm. Sen iyice gözlemle, aile yapısını, olaylara nasıl tepki verdiğini vs bunlar çok önemli. Ha bir de herkes bunun peşinden koşuyorsa sosyal çevresinden birini bulurdu, sosyal medyadan değil. Sen sakın düşük benlik algını bu hanımefendiye belli etme hatta kendini abartarak konuş ki seni kolay lokma sanmasın yani burada şunu söylemek istiyorum hanımefendinin günahını almak istemiyorum ama bir kusuru varsa eğer onu sizinle kapamaya çalışmasın. Kendinizden çokça iyi bahsedin bol seçeneğiniz varmış gibi bahsedin, zayıf noktalarınızı açmayın ki sizi kolay lokma sanmasın bu çok önemli. Yüzyüze görüşün kendi ailenizdeki kadınlardan da gözlemlemesini isteyin. Kendiniz içinde dediğim gibi kesinlikle hafife almayın bir profesyonel yardıma başvurun.
Küfür ediyorsa uzak durun insan önemsemediği insan hakkında nefretle ya da sevgiyle konuşmaz. Nefret çok güçlü bir duygudur ve sevgiye dönmesi bir küçük çizginin geçimine bakar. Sizi yarabandı olarak kullanmak istiyor olabilir sakın taviz vermeyin. Küfür etmesi ağzının bozuk olması bir yana, bir erkeğe böyle bir duygu besliyor olması ona karşı boş olmadığı anlamına gelir. Siz bundan uzak durun
Aile içinde sürekli ilgi isteyen birisi gibi geldi bana evet ailesini bazen anlatıyor hatta ağlıyor üzülüyor çoğu zaman beni aralarına almıyorlar diyor sürekli eziyorlar çalıştırıyorlar bana inanmıyorlar diyor aile süreci böyle sıkıntılı kızın bende ona zaten gereken motiveyi veriyorum bana iyi ki varsın diyor sürekli seviyorum diyor gün içinde yaptığı şeyleri anlatıyor işte öyle.
Küfür dediğim sadece pc diyor böyle annesine falan veya daha terbiyesizce şeyler dediğini hiç duymadım demedi yani. Yani sonuçta pc de bir küfür hani ne bileyim. Biz daha önce konuşurken bana ben namaz kılıyorum dedi dua ediyordum Allaha diyordu karşıma seni çıkardı diyor birde
Bana gücen vermedi siz devam etmek istiyorsanız ne olursa olsun ağırdan alın. Alnı secdeden kalkmayan insanları Esra Erol’da görüyoruz o yüzden oraya çok takılmayın.
Cidden sizi de Allah karşıma çıkardı hakkınızı helal edin sizide yordum baya Allah sizden bin defa razı olsun hayatınızda hep mutlu olun Allah yolunuzu işlerinizi gücünüzü rast getirsin inşallah hayatınız boyunca gönlünüze göre hep sağlıklı mutlu bir yaşam versin🙏🙏🤲
Ne demek ben teşekkür ederim güzel dualarınız için çok mutlu oldum. 😇🙏🙏 Allah gönlünüze göre birini çıkarsın karşınıza inşallah