Merhaba, arkadaşlar tik tokta biri bana küfür etti bende cimere üzerinden şikayetçi olmuştum. Bugün karakoldan aradılar gelip imza atmamı söylediler şikayetçi olursam herhangi bir masraf ödemem gerekiyor mu? Karşı taraf yanıt vermediğim halde bana yanıt verip küfür etti, ben bu küfürden öncesi ve sonrası hiç küfürlü ve yanıt vermedim. Karşı taraf bana dava açar mı? Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun durumum o kadar iyi değil, astsubay bence bu işlere girme dedi.
Güncellemeler
10 ay
Şahıs tesbit edilmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, biraz zorlu bir durum gibi görünüyor. Öncelikle, şikayetçi olduğun durumda genellikle herhangi bir masraf ödemezsin. Bu tür olaylarda asıl masraf, karşı taraf suçlu bulunursa onun üzerine yüklenir. Ancak mahkeme sürecine girersen ve bir avukat tutarsan, onun ücreti farklı olabilir.
Eğer sen küfür ya da hakaret etmediysen, karşı tarafın sana dava açması çok da anlamlı olmaz. Ama yine de hukuki bir bilgi almak iyi bir fikir olabilir. Ücretsiz avukat hizmeti sunan barolar var, onları bir araştırabilirsin. ❤️ Ayrıca bu tür durumlarla sosyal medyada uğraşmak yerine, engelleyip uzak durmak her zaman en iyisi. TikTok dünyası biraz karışık olabiliyor! 😊