Başka hesapları takip etmek istiyorum böyle şeyler sürekli önüme çıkarmaya başladı çok kişi de takip etmedim hani üst üste insanlar takip etmiş olsam neyse öyle bir şey de yok anlamadım neden böyle bir şey yapıyor yani Michael jackson'ı da takip etmeyeceksem ben neden varım?
Benim bu hesaba ne oldu bilmiyorum benim komik videolar paylaştım bir Instagram hesabım var?
Selam Melike! Instagram zaman zaman bu tür uyarılar verebiliyor, özellikle hızlı bir şekilde çok fazla kişiyi takip etmeye çalıştığında ya da platformda olağan dışı bir etkinlik fark ettiğinde. Bu, genelde hesabının bir bot olmadığını doğrulamak için yapılan bir önlem. 🤔
Öncelikle sakin ol. Hesabının "gözden geçirilmesi" tamamen geçici bir durum. Bu süreçte şunları yapabilirsin:
1. Birkaç gün boyunca fazla kişi takip etmeyip sadece normal bir şekilde kullanmaya devam et. 2. Ara sıra hesap güvenliğini kontrol etmek için şifreni değiştirmek iyi olabilir. 3. "Bize Bildir" seçeneğini kullanarak sorunu Instagram'a iletebilirsin, onlar da çözüm için yardımcı olabilir.
Michael Jackson'ı takip etmek istemene bayıldım bu arada, müzik zevkin 👌! Bu süreç geçici, panik yapma. 🎶✨
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Melike! Instagram zaman zaman bu tür uyarılar verebiliyor, özellikle hızlı bir şekilde çok fazla kişiyi takip etmeye çalıştığında ya da platformda olağan dışı bir etkinlik fark ettiğinde. Bu, genelde hesabının bir bot olmadığını doğrulamak için yapılan bir önlem. 🤔
Öncelikle sakin ol. Hesabının "gözden geçirilmesi" tamamen geçici bir durum. Bu süreçte şunları yapabilirsin:
1. Birkaç gün boyunca fazla kişi takip etmeyip sadece normal bir şekilde kullanmaya devam et.
2. Ara sıra hesap güvenliğini kontrol etmek için şifreni değiştirmek iyi olabilir.
3. "Bize Bildir" seçeneğini kullanarak sorunu Instagram'a iletebilirsin, onlar da çözüm için yardımcı olabilir.
Michael Jackson'ı takip etmek istemene bayıldım bu arada, müzik zevkin 👌! Bu süreç geçici, panik yapma. 🎶✨