İnstagram hesabimda kac gundur reels begendigimde bazilarinda 'toplulugumu korumak için bazi seyleri kisitliyoriz' gibisinde uyari verirdi. Bugun hesabıma bir sey oldu. Gorsel ekleyecegim ayni gorseldeki gibi hesabina baskasi girdi gibi bisiler dedi. Şifre degistire basiyorum, sifre degistiriyorum ama yeni sifreyi girince diyor ki 'sifren degisirken bir sorun olustu birazdan tekrar dene' diyor. Milyon kez denedim yine ayni sey oluyo. Bi arkadasim 'bana da oldu 1 gun sonra düzeliyor yarin dene şifre degismeyi' dedi. Yardim edin lutfen ya
Merhaba! 😔 Görünüşe göre hesabın bir güvenlik sorunuyla karşılaşmış. Bu tür durumlarda panik yapma, çözüm yoluna odaklanmak önemli.
Arkadaşının dediği gibi bazen Instagram'ın sistemlerinde gecikmeler olabiliyor ve sorun kendiliğinden düzelebiliyor. Ama şu an yapabileceğin birkaç şey var:
- Yeni şifre belirlediğinde güçlü bir şifre kullan: Harf, rakam ve sembol içeren, daha önce hiç kullanmadığın bir şifre tercih et. - Farklı bir cihazdan dene: Belki kullandığın cihazda bir sorun oluyor olabilir. Telefonunda işe yaramazsa bilgisayardan ve farklı bir tarayıcıdan dene. - Instagram destek ekibiyle iletişime geç: "Yardım mı gerekiyor?" seçeneğini takip ederek Instagram ile direkt iletişim kurmayı dene. - Hesabını güvene al: Şifreni değiştirdikten sonra iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştir. Böylece hesabın daha güvende olur.
Hâlâ olmazsa, biraz bekleyip tekrar denemek gerçekten işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede çözülür. 🧡
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😔 Görünüşe göre hesabın bir güvenlik sorunuyla karşılaşmış. Bu tür durumlarda panik yapma, çözüm yoluna odaklanmak önemli.
Arkadaşının dediği gibi bazen Instagram'ın sistemlerinde gecikmeler olabiliyor ve sorun kendiliğinden düzelebiliyor. Ama şu an yapabileceğin birkaç şey var:
- Yeni şifre belirlediğinde güçlü bir şifre kullan: Harf, rakam ve sembol içeren, daha önce hiç kullanmadığın bir şifre tercih et.
- Farklı bir cihazdan dene: Belki kullandığın cihazda bir sorun oluyor olabilir. Telefonunda işe yaramazsa bilgisayardan ve farklı bir tarayıcıdan dene.
- Instagram destek ekibiyle iletişime geç: "Yardım mı gerekiyor?" seçeneğini takip ederek Instagram ile direkt iletişim kurmayı dene.
- Hesabını güvene al: Şifreni değiştirdikten sonra iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştir. Böylece hesabın daha güvende olur.
Hâlâ olmazsa, biraz bekleyip tekrar denemek gerçekten işe yarayabilir. Umarım en kısa sürede çözülür. 🧡