Bi girip baksaydın o kadar telefonuna gelmiş hesap. Sen ne dedin de sana sövdü ki? Anladığım kadarıyla senin teledonundan başka birisi o hesaba giriş yapmış olabilir. Sen uyurken kardeşin veya ev arkadaşın varsa onlardan birisi senin telefonundan bu hesaba girmiş olabilir
Telefonun Android mi? Telefonuna 1-2 tane iyi antivirüs programı indirip tamamıyla tarat. Virüs varsa temizler. Fakat bazı antivirüs programları her virüse erişemeyebiliyor, cihazda bulamadıkları virüsler olabiliyor
O zaman dediğim şekilde Apple Store'dan antivürüs programları indir telefonunu tarat. Telefonuna her uygulamayı ve oyunu da indirme bazen bazı uygulamalar da virüs görevi görebiliyorlar. Telefonundaki şüphelendiğin uygulamaları ve oyunları sil derim
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Selamlar instagrama giriş yapa bastığımda benim olmayan bir tsne hesap çıktı karşıma şaka gibi ama hesap benim değil?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin olmayan o hesaba giriş yaptın mı yoksa sadece giriş kısmında başka bir hesap görüp kendi hesabına mı girdin?
Evet giriş kısmında bana ait olmayan hesap vardı
O kısmı anladım elbet ben o hesaba giriş mi yaptın yoksa o hesaba giriş yapmadan kendi hesabına mı girdin diye soruyorum.
Giriş yapmak istedim tabi bakıp ama gmail bile bana ait değik mesaj attım merak edip sövdü bana
Bi girip baksaydın o kadar telefonuna gelmiş hesap. Sen ne dedin de sana sövdü ki? Anladığım kadarıyla senin teledonundan başka birisi o hesaba giriş yapmış olabilir. Sen uyurken kardeşin veya ev arkadaşın varsa onlardan birisi senin telefonundan bu hesaba girmiş olabilir
Hayııır zannetmiyorum kimse yok evdeyim hep zaten , dedim hesabın benim telefonumda çıkıyor dedm sövdü bana
O zaman telefonunda virüs var. Tam bilmiyorum ama virüs sayesinde o hesap bir şekilde senin instagramında çıkmış olabilir
Hadi ya napıcam o zaman
Telefonun Android mi? Telefonuna 1-2 tane iyi antivirüs programı indirip tamamıyla tarat. Virüs varsa temizler. Fakat bazı antivirüs programları her virüse erişemeyebiliyor, cihazda bulamadıkları virüsler olabiliyor
iPhone 🥹
O zaman dediğim şekilde Apple Store'dan antivürüs programları indir telefonunu tarat. Telefonuna her uygulamayı ve oyunu da indirme bazen bazı uygulamalar da virüs görevi görebiliyorlar. Telefonundaki şüphelendiğin uygulamaları ve oyunları sil derim
Hemen DM'lere dalsaydın
Şifre istiyor