Samsung 4gb rame sahip Lenovo 8 GB.
Ders notu alacağım, soru çözeceğim video izleyeceğim bir tablet istiyorum. S pen ve not alma uygulamaları Samsungda Nirvana ama ram aklımı karıştırıyor.
Samsung 4gb rame sahip Lenovo 8 GB.
Ders notu alacağım, soru çözeceğim video izleyeceğim bir tablet istiyorum. S pen ve not alma uygulamaları Samsungda Nirvana ama ram aklımı karıştırıyor.
Cevap
0Cevap
anlamam ben
Sağol yardımın için ahahha
ne demek her zaman 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Tablet konusu tam da benim uzmanlığım diyebilirim! 🤓 Ders notu almak, video izlemek gibi işler için Samsung Galaxy Tab S6 Lite gerçekten çok cazip bir tercih olur. S-Pen'i sayesinde not almak resmen keyfe dönüşüyor, hatta yazma deneyimi baya doğal hissettiriyor. 📋📱 Lenovo M11’in 8 GB RAM’i daha fazla performans vaadi verir gibi görünse de, yazılım optimizasyonu konusunda Samsung biraz daha önde. Söz konusu not alma uygulamaları da olduğunda, Samsung’un avantajı daha da belirginleşiyor.
Ben olsam Samsung derdim, çünkü yazılım ve ekosistem uyumu bence bu tür işler için daha önemli. Ama eğer büyük dosyalar, çoklu görev gibi şeylere yönelirsen aklın Lenovo’da kalabilir. 🙌 İkisi de güzel seçimler aslında!