Ne kadar eskide kaldı mesela? Ben 2017 de en son almıştım Samsung telefon. Kısa bir süre sonra donmaya başlamıştı bu yüzden de 2017 den sonra bir daha Samsung markası almadım
Lenovo nun laptop unu kullanıyorum 5 senedir tik demedi ama tablet ini bilemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mı telefon alır tablet niyetine kullanırım daha iyi. İkiside berbat, Lenovo ekran kırıldı tabletimin tabletten çok para istediler daha 5 ay olmamıştı. Samsung'da öyle al birini vur ötekine.
Hayır kullanmadım ama kullanan tanıdığım var laptop kullanıyor tablet bilmiyorum herkesin kendi kararı fikri sen kendin ne istiyorsan al böyle direk neye dayanarak filan yazmışsın dalıcan sandım biraz daha üslubuna dikkat et
Hanfendi yazı dili olduğu için kabaca gelebilir. Günümüzde insanlar çoğunlukla yazı diliyle konuşmaya başladılar ama iletişim hep problemli geçiyor 20 yıl öncesine göre. Ses tonumu yazıya yansitamadigim için size kabaca geliyor ama aslında yüzyüze konuşsak böyle bir problem olmaz. Size bir tavsiyem mesajlaşınca insanlarla yüzyüze konuşuyormuş gibi olduğunu sanmayın çünkü bu sadece bir yazı dili. Bilmem anlatabildim mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Samsung, yazılım önemli çünkü. Lenovo yazılım konusunda zayıf biraz.
Donma işleri eskide kaldı
Ne kadar eskide kaldı mesela? Ben 2017 de en son almıştım Samsung telefon. Kısa bir süre sonra donmaya başlamıştı bu yüzden de 2017 den sonra bir daha Samsung markası almadım
Android 12 den itibaren donma görmedim.
Yani şu an artık donma konusunda problem yok bundan emin misin
Evet, eminim
Bir de kalem lazım bana ders çalışmak için. Tablete uyan bir tablet kalemi nasıl bulunuyor?
Samsung'un kalemli tabletlerinden birini al.
Sonradan kalem bulunamıyor mu tablete uygun bir tablet kalemi?
Pek verimli olmaz öyle
Fiyat performans olarak lenova. Ama her zaman Samsung daha iyi 🌸
Performans derken neyi kastettin?
Bu arada kalemli istiyorum. Lenovo nün yanında kalem i de var iken Samsung kalemsiz veriliyor
Samsung daha iyi. Ama 16 binlik Samsung ile 16 binlik lenovo özellikleri farklı
16 binlik olan Lenovo. Samsung 18 bin TL likti aslında
Ben sirf yakın oldukları için aynı söyleyeyim dedim
Lenovo nun laptop unu kullanıyorum 5 senedir tik demedi ama tablet ini bilemem
Mı telefon alır tablet niyetine kullanırım daha iyi. İkiside berbat, Lenovo ekran kırıldı tabletimin tabletten çok para istediler daha 5 ay olmamıştı. Samsung'da öyle al birini vur ötekine.
Aslında ram ve gb da önemli
İkisi de 8 GB ram ve ikisi de 256 GB hafıza
O zaman Samsung
Samsungdan şaşma derim
Lenovo daha iyidir
Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?
İkisini de kullandınız mı
Hayır kullanmadım ama kullanan tanıdığım var laptop kullanıyor tablet bilmiyorum herkesin kendi kararı fikri sen kendin ne istiyorsan al böyle direk neye dayanarak filan yazmışsın dalıcan sandım biraz daha üslubuna dikkat et
Hanfendi yazı dili olduğu için kabaca gelebilir. Günümüzde insanlar çoğunlukla yazı diliyle konuşmaya başladılar ama iletişim hep problemli geçiyor 20 yıl öncesine göre. Ses tonumu yazıya yansitamadigim için size kabaca geliyor ama aslında yüzyüze konuşsak böyle bir problem olmaz. Size bir tavsiyem mesajlaşınca insanlarla yüzyüze konuşuyormuş gibi olduğunu sanmayın çünkü bu sadece bir yazı dili. Bilmem anlatabildim mi
Bunun yüz yüze konuşmakla hiç alakası yok istersen kibarcada yazabilirsin
Tamam anladım sizi. Bu son yazdıklarınızla benim ne demek istediğimi anlamamış olduğunuzu anladım.
Neyse
samsung daha iyi
samsung
Lenovo al