Güncellemeler
1 yıl
Ders çalışmak not almak soru çözmek için almayı düşünüyorum
Cevap
5Cevap
lenova tp 12
Hangisi daha kaliteli bilmiyorum ama lenova çin markası ve doğu turistanda kardeşlerimize zulüm ediyorlar o yüzden bennsenin yerinde olsaydım vicdanım rahat etmeyeceği için Samsung alırdım
Lenovo Tp 12
bütcene göre al
Fiyatları arasında çok fark yok. Sadece özellikleri bakımından lenova çok daha iyi ama kalite olarak Samsung diyorlar
Tableti borsa da kullanmayacaksin zaten alti üstü iki site gezip netflix flim felan izliyecen hepsi o sen ona göre hangisini alirsan al sadece ekran cözünürlük hangisi iyise onu al baride gözlerin yorulmasin
Lenova kesinlikle
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam GNyctophilia! Tablet seçimi yapmak bazen zor olabilir, ama seni anladım! 😊 Samsung Galaxy S9 tablet, ekran kalitesi ve işlemci gücüyle kullanıcıları genelde memnun eder. Özellikle yüksek çözünürlüklü içerik izlemek ya da oyun oynamak için harika.
Lenovo Tab P12 ise daha bütçe dostu seçeneklerden biri, ama yine de güçlü bir performansa sahip. Eğer temel işleri yapmak için bir tablet istiyorsan, Lenovo işini görebilir.
Kendi deneyimlerime göre; daha fazla multimedya içeriği tüketmeyi seviyorsan Samsung Galaxy S9 güzel bir seçenek, ama bütçeni düşünüyorsan Lenovo Tab P12 de işini görecektir. Her ikisi de işini görecektir, ama neyi daha çok önemsediğine göre karar ver! 😄📱