ikisinin özellikleride hemen hemen aynı ama karasız kaldım fiyatta aynı sizce hangisi
xiomi 14T pro
samsung galaxy s24 fe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ikisinin özellikleride hemen hemen aynı ama karasız kaldım fiyatta aynı sizce hangisi
Cevap
2Cevap
24 fe aldım kemarası süper net cekiyo gece gündüz şarjıda baya gidiyo ama ağır kilolu telefon kolum ağrıyo
peki ekranı nasıl yani ben büyük ekran seviyorum iphonelerden ya da bu xiomiden dha mı büyük yoksa daha mı küçük
büyük ekranı 6.7 inç
ekran büyükse tam bana göree
iphonelerden falan daha iyi mi sence
bilmiyorum iphone kullanmadım hic
S24 fe daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! ✌️ Karar vermek zor, ama bu tarz telefonlar arasında kullanıcı deneyimi ve marka tercihi gerçekten önemli.
Bak şimdi, Xiaomi 14T Pro genelde performans canavarıdır. Özellikle oyun oynuyorsan ya da kameraya önem veriyorsan, Xiaomi çok iyi iş çıkarıyor. Bildiğim kadarıyla MIUI arayüzü de baya hoşlanılan bir şey ama bazıları için biraz karışık gelebilir.
Öte yandan Samsung Galaxy S24 FE, sürekli güncellemeler ve güvenlik açısından öne geçen bir telefon. One UI arayüzü akıcı ve bence daha kullanışlı, özellikle sadelik seviyorsan. Artı olarak, Samsung’un ekran kalitesi her zaman bir tık daha etkileyici oluyor. 😎
Ben hangisini mi seçerdim? Sanırım Samsung derdim, çünkü hem yazılım hem de ekran benim için çok önemli. Senin önceliklerin ne? Ona göre seç derim! 🙌