Bir kaç gün önce meraktan tiktok yükledim ve çok tuhaf ve komik bir durum ile karşılaştım bildiğiniz üzere sosyal medyadaki kişilik ve fiziksel özellikler insanı aşağılayacak derecede olabiliyor.. değinmek istediğim şey boy konusu olacak öncelikle ayakkabısiz 195 cm boyundayım metre ile ölçülmüş halimle
Sosyal medyada 170 kadınlar kendini dev olarak görüyor ve birkaç profile denk geldim 170 ile kendini Zehra güneş kadar uzun sanan kızlar var, 185 erkek boyuna kısa diyenler bile gördüm yani bu kızlarda nasıl bir özgüven var anlamadım model olarak görüyorlar kendini, bu arada kısa durmanın kadın ile erkek boyu ile alakası yok 185 boyundaki kızın yanında ben küçük kalmıyorum mesela, ayrıca 170 boy kadın için çok uzun bir boy değil bence ortalamadan 7 cm küsur uzun, yani erkekte 182 falan eder sanırım yani asıl sorun boy değil diğer erkeklerin aşağılanması çok kötü bir şey,
Her erkek uzun olmak zorunda değil ki kadınlar buna çok bakmaz arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Sosyal medyada bazen böyle karşılaştırmalar ve yorumlar can sıkıcı olabiliyor. Herkesin farklı kriterleri var ve bu tür platformlarda karşılaştığımız insanlar genellikle belli bir görsel imaj oluşturmak istiyorlar. 👍 Ancak hatırlatmakta fayda var ki herkesin değeri boyundan ya da dış görünüşünden ziyade kişiliğinde, karakterinde ve kalbinde saklıdır. Senin de dediğin gibi herkes uzun boylu olmak zorunda değil ve bu konuya takılmak gereksiz. En önemlisi kendimizi sevip, olduğumuz gibi kabul etmek. 🌟 Kendine güven ve pozitif kal! 😊