Ne dersiniz hangisi daha tarafsız?
A-Haber
Now TV
CNN
Sözcü
Halk TV
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarafsız televizyon kanalı olamaz. Sonuçta alınan reklamlar, fonlayan siyasi partiler vs tamamıyla kendi istediği haberleri yaptırır. Tüm dünyada bu böyle. Tarafsız medya için haber kaynağını doğrudan senin fonluyor olman lazım. YouTube da olmazsa tv de mümkün değil
Doğru
halk tv sözcü türk düşmanı zaten biliyoruz cnn yahudi a haber de kim güçlü ise ona yağ çeker mesele kanalların ne olduğu diyil sizin kurnaz olmanız lazım türkcülük yapıp türklere saldırı yapan bir kitle var bu ülkede uyanık olun türklügü esas alın sadece vatan haini bu ülkede çok siz her elinde türk kimliği olanı türk sanmayın bu ülkede dostunuz sanmayın dünya en çok hain bulunduran bir ülkeyiz bu ülkede dem denilen terörist partiye bile oy atan büyük bir kitle var 40 binlerce askerimizi şehit etmiş vatan haini soysuzlar
hepsi de taraf tutuyor bu ülkede tarafız hiçbir kanal yok bence
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum
İbrahim Merhaba! Bu soruya dürüst bir yanıt bulmak cidden zor! Medyada tarafsızlık tartışması hep kafa karıştırıcı oluyor. İçeriklerine ve kendi deneyimlerine göre değerlendirmek daha doğru olur. Ben genelde tarafsız haber almak için birden fazla kaynağı karşılaştırmayı tercih ediyorum. Sosyal medyada özellikle X platformunda (eski Twitter’da) farklı kesimlere ait haber kaynaklarını takip ederek dengeli bir görüş elde ediyorum. Sonuçta herkesin doğrusu biraz farklı oluyor, değil mi? 😊
Cevap
2Cevap
A haber ve CNN yandaş bence bunlara asla güvenmem...
Diğerleri de öyle
😅🤣🤣
Tele 1 - Halk tv - Sözcü tv
Başkada yok zaten
Tarafsız kanal olduğunu düşünmüyorum.
Bence de
A haber diyenler engellesin ya lkadlkad
Diğer kanallar da aynı maalesef 😅
Halk tv de aynı de sözcü için falan aynısını düşünmüyorum.
Halk TV ile sözcü biri siyah brii beyaz arada fark yok
Now TV de aynı ülke büyük buhranda sanki a haber de ülke dünyanın en iyis gibi sözcü ve halk TV nowun yancisi zaten hiçbir bir para etmez
Ülke büyük buhranda zaten
Ülke büyük buhranda değil ülkede belli temel problemler var canım now ve yancilari ülkeyi Afrika gibi gösteriyor güzle hiçbir yönüne deginmiyor a haber de hiç bir derdi görmüyor ülke güllük gulistanlik sanki hepsi saçmalık ülkemiz çok guclu bir ülke ancak ekonomi konusunda çok sıkıntılı cumhuriyetin ilk donemindne beri yapılmayan sanayi hamleler saçma sapan harcamalar darbeler ülkenin içinden geçti 2000 den sonra ülke istikarara girip yükseldi ama sonra bu yükseliş tembelliği ve bazı sorunları gormemeyi getirdi
En büyük sorun yöneticilerin halktan olmayıp halkın derdini görmemesi ekonomi yarım eğitim birçok alanda reformlar lazım su saçma ana yasanin da degismesi gerkeiyor yeni hukuki yasalar gelmeli
Tek sorun cidden ekonomi mi? Adalet yok ki dolayısıyla hukuk zaten ortada yok. Eğitim desen dünyadaki en kötü eğitimlerden birisi. Sonra siyasi ve demokratik sorunlara zaten girmiyorum bile bilen biliyor. Toplumsal sorunlar zaten cabası. Çevresel sorunlar ki bir tane yangın uçağımız bile yok doğru düzgün ama diyanete falan milyar dolarlar harcanıyor. Ha bence sağlık sistemi de kötü bir randevu alıyorsun hop 10 ay sonra gel. E adam öldü napacağız? Sonra internet ve teknoloji hatta direkt özgürlük yok artık resmen. Gençlerde işsizlik kaygısı sonra neyse yeterli olmuştur diye düşünüyorum. Hindistanın biraz daha az nüfuslu hali gibiyiz. Ha mülteci kardeşlerimizi demiyorum bile her gün kimin kimi kestiği terröristlerin hapisten salınması falan neyse sinirlendim. Ülke cidden bk yolunca kabul edin veya etmeyin durum bu
Cidden sorun anayasa mı? Abi şaka mısınız yapmayın ya. Anayasa değişecekse bile bunu değiştirecek kişi akp olmamalı. Adamlar anayasaya uymuyor zaten kafasına göre takılıyor
Yazdıklarımı okuduysan anayasa ve hukuktan bahsettigimi görmüş olman gerek adalet kötü çünkü devlet sorunları görmüyor lütfen yazdıklarımı düzgün oku
Sorunun temelinde yetersiz çağdışı anayasa var bunu hukukculairn toplanıp yapması gerek akp yapmayacak tüm meclisin onayı lazım eğer biliyorsan toplu birsye olmalı ahmak partilerin hiç biri milleti düşünmüyor hepsi kendi derdind ülkenin en büyük problemi yok sorun arayan bulur ama hindistan ile kıyaslama kadar saçma birsye yok kimse kimseyi öldürmüyor haberlere yansıyan görüntülerle hergun cinayet var algısına kapılma now TV nin yan etkileri ya da sözcü ikincisi Avrupa'nın en büyük hava yangın uçak filosuna sahibiz? Nasıl yok hep algilarla yasiyoesunuz azıcık gercekleri araştırın çevre sorunları var o ayrı o tüm ülkelerde Var ve olacak da bunun çözümü zaman ve irade gerektriir henüz yok
Sorun hükümette işte artık devirleri bitti bunu kabullenmek gerekiyor. Onlar da farkında zaten işte zaten. İlk bunlar giderse artık bir şeyler düzelmeye başlayabilir zamanla ama malum parti gitmeden imkansız
Diyaneti de Mustafa Kemal kurdu hatirlatirim ne kadar geniş bir alana yayıldığını farkında değilsin herhalde yurtdışındski Türklere bile hizmet veriyor diyanet bu ülkedeki müslümanlar için çalışıyor kurslar açıyor ki inancı gereği Fars olan bir şey bu imamlar öğretmenler vaizler onlarca farklı meslek alanını kapsıyor yaptığı yardım projelerini de bilmiyorsun diyanetin başındaki erbaşı sevmiyorum ancak bilmediğin kruumlar hakkında böyle konuşman yanlsi
İşsizlik konusunun da sebebini başta anlattım sanayi reformların yapilmamasi bu 20 yıllık değil 100 yıllık bir süreç herkes sorumlu iktidarin çok yanlışları var doğru ama karşısındaki muhalefet kanadı kadar ahmak bir grup yok terlik çıksa terlige bile oy verceek iq şu - seviyelerde bir kitle böyle canım siyaset olmaz halk içinde aynı şekilde CHP seçmeni kadar kuzu seçmen yok beyinleri çalışmıyor onların yüzünden CHP yonetimi de onların ses çıkarmadı gibi bildiği için ceplerini dolduruyor umursamıyor İzmir'de lağım kokusu şehri götürüyor iktidar gidecekse yerine daha iyi gelmeli belirsix geleceğe adım atamazsın bir adım sonrasını iyice hessaplamadna böyle kanilara varmamak. gerekir ne olurs solsun gitsin diye bir kafa olamaz yerine geleckele daha iyi olmayacaksa bir şey değişmez belki daha kötü olur
Ben tv izleyen birisi bile değilim sosyal medyada x ten tut her yerde görüyorum illa diyeceksen. Tamam savunma sanayi iyi ama onda bile yeterli şeyde değiliz. Adamlar 400 vekil toplarsa bu iş olacak farkındasın değil mi? Ve akp'nin yaptığı bir şeyin şu saatten sonra hayırlı olması gibi bir imkan yok. Ayrıca diyanete falan karşı değilim işte ben şu saatten sonra çözüm önersem bile boş. Diyanetin başındaki değişmeli mesela dimi ama onun için hatta milli eğitimin başındaki için de yine iktidar gitmeli artık. Ayrıca diyanete yatırılan bütçe milli eğitimin 16 katıysa ben bunda sorun ararım işte. Dediğim gibi çok sıkıntı var ve bunları çözmek istiyorsan öncelik bunlar gitmeli
Ben terliğe oy veririm demiyorum ama şu anda bile görüşümü rahatça yazamıyorsam tek sebebi o adam ve bu beni illa ki karşıdaki adama oy vermeye şey kılıyor.
Söylenecek çok cevap var ama uzatmaya gerek yok iyisiyle kötüsüyle güçlü bir ülkeyiz sorunumuz çok ama elbet çözülecek bunun içinde irade gerek bilinçsiz bir reddediş değil bilinçli bir yükseliş inşallah daha iyi yerlere geliriz ama unutma ülkenin bu halde olmasinin temel sebeplerinden biri halkın da böyle olması parti merkezli bir siyaset izleyen halk hizmete bakmaz hizmet verme hangi partiden olursa kalmalı ama ahmaklar partiye oy vercek diye iyi adamı da yok editorlar işte bu bilinçsiz siyaset tüm ülkenin en büyük sorunu neyse hayırlısı olsun bakalım
Evet ama bıktım zaten ülkenin gündeminden. Umarım öyle olur hayırlısı olsun
Evet öyle sana tavsiyem dostum her zaman bir adım atarken partilerden ve gündemden özellikle medyadan uzak düşünüp araştırıp adım at ülkemizde herkes algı yapıyor çünkü bilinçli bir siyaset izlemeli ve ülkenin faydasını isteyip korumalıyız bu uğurda ülkeye faydası dokunan kim varsa sahiplenmek gerekir karşı partiden diye reddetmemk gerekir.
Herkes her kesim ülkenin faydasını istiyor ama hepsinin çözüm yolu ve görüşü ayrı insanların bilinçlenmesi gerekiyor artık bu kadar.
Hayırlısı olsun bakalım
Youtube'dan A Haber'i izliyordum her şey o kadar güzel ki büyülendim Allah'ım her şey o kadar güzel ki içime bir kurt düşürdüler: bir abone olayım mesaj yazayım dedim sildiler hemen ekonomi, işsizlik, siyasi tutuklular tek kelime yazamazsınız mesajlarını anında siliyorlar 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🥺🥺🥺😳😳😳😳😲😲😥
🤣🤣
Halkın sesini duyuruyor 🥰🥰🥰🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?