Hangi kanalı izlersiniz hangisi tarafsız haber yapıyor sizce? Bence Fox
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün kanallar işin bir tarafından yakalıyor, objektiflik hepsi için hikaye bence...
Gazetecinin bir olayın farklı boyutlarını göstermesi lazım. Misal size bir kupa bardak gösteriyorum siz de bu bardak mavi diyorsunuz, bir başkası bardağın tam tersini çevirip aslında diğer yüzünün beyaz olduğunu gösteriyor. Yani kupa iki renkli.
Halbuki ben bir kısmını göstermiştim size... Bir başkası çıkıp, bardağın altındaki markasını söylüyor ve içinin de yarısına kadar kahve dolu olduğunu söylüyor.
İşte gazeteciyim diyen adam bu bilgilerin tamamını sunmalıdır. Siz, o zaman sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsiniz.
Yıllarca haber izlemiş biri olarak son 3-4 yıldır sadece gece haberlerini izliyorum. O saatlerde izleyici azaldığı için hemen hemen tüm kanallar şov yapmayı, taraf tutmayı, konuşan kedi haberlerini ve ajitasyon yapmayı bırakıyorlar, hızla haberi verip geçiyorlar.
En çok izlediğim kanal ise haberin olmadığı Yaban Tv :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tarafsiz diye birsey yok. Hepsi taraf tutuyor.
Ben Fox'da Fatih Portakal'ı izliyorum. Adam sürekli devletin eksiğini söylüyor, devlete karşı bir taraf tutuyor ve ben insanların devlete karşı olmasından nefret ediyorum. Ama şöyle de birşey var, devletin eksiğini görmek lazım her yaptığına tamam deyip geçmeyeceksin önemli olan eksiklikleri göre bilmek.00 Yorumla
bence soru şu şekilde sorulsa daha uygun olurdu.. hangi haber kanalı iktidara karşı konuşabiliyor.. hangi haber kanalı korkusuzca ağzını açabiliyor.. o zaman sana cevabım fox tv olurdu. ismail küçükkayayı çok seviyorum. fatih portakalda aynı şekilde.. o kadar olay oldu yaşandı hiç bir kanal akp hükümetinin yaptığı yanlışları göstermedi ceza korkusuna.. gazeteci dediğin doğrucu davut olmak zorunda yoksa ne anlarım ben onun gazeteciliğinden. fox haber iktidara tek istediği gibi konuşabilen kanaldır.
21 Yorumla- +1 yıl
Bugün Tv Halk Tv ve S haberi de izlerseniz hukuk içinde yapılan diğer hukuksuzluk teşebbüslerini görebilirsin.
tarafsız şeffaf asla bulamazsnn... fox insanları kışkırtmak için elnden geleni yapıyor ona kalsa cehennemn ortsnda yaşıyoruz tamam bnde akp yönetimini desteklemiyrm da adamlar yerden yere vuruyor resmen iyi birşey dese dahii kotu diyorlar..
menfaat işi siyaset..93 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
106Cevap
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFox a tarafsiz diyen agir kordur.
Bu zamanda tarafsiz haber kanali aramiyorum zaten. Tarafsız olmak su devirde hainlikten başka bir şey değil. Kendi tarafim olan kanallari izlerim.
Portakallari, guloglulari falan seyretmem.
Seyredenleri de uyarayim. Foxun sabihinin yaptigi aciklamadan sonra hala onların ekmeğine yağ suruyorsaniz o adamin elindeki müslüman kani sizin elinize de bulasacak!!30 Yorumla
+1 yılBen ülkemizde böyle bir kanal olduğuna inanmıyorum. Belki üç sene önce sorsan Ntv, Cnn Türk diyebilirdim. Ama özellikle gezi olaylarından sonra onlarında bırakın taraf olmayı, haber vermemeyi tercih ettikleri göz önünde bulundurursak ( ki bunlar güya haber kanalı hesap et ) geriye çok seçenek kalmıyor. Yine de Cüneyt Özdemir' in sunduğu Kanal D ana haber bültenini izlenebilir buluyorum.
10 Yorumlamurdochun kanalı fox belki.. adamın kralına eyvallahı olmaz yalnız sunu soylemekde gereklıki artık turkıyede yuzde yuz bagımsız hıc bır kanal yok.. hıc bır arastırmacı haber programı yok, arastırmacı gazetecıde yok.. kım bızı bu hale getırmısse allah belasını versın onun!
06 Yorumla
+1 yılTarafini belli etmeyen kanal da haberci de yoktur fox diyen beyinsiz arkadaslarimi da kutluyorum. Adam sirf tarafsizm diyerek kaniniza giriyor bende oyle sanip baslarda takip ettim baktim bir muddet sonra yolda cikti cok twitler attim. Neyse ama rahmetli mehmet ali birand bu sektorde taktir ettigm solculardandi adam her goruse saygiliydi. Ocalanla roportaj yapacak kadar da cesaretli.
10 YorumlaFox diyenler fox izlemiyor heralde adam durmadan iktidara sallıyor. Gerci bu insanlarin isine geliyor bu. Tarafsiz falan degil portakalmidir mandalinamidir o itin de pkk yi savundugunu biliyoruz ne bos insan var foxu destekliyip pkk ya söven. Beyinsizler.
32 Yorumla- +1 yıl
Twitter da sen dinsiz misin neden bpyle davraniyorsun demistim. Evet dinsizim insanlarim secimidir bu demisti. Bende o zaman akilli ol da kufretme dinime demistim 5d snra neden herkes bana saldiriyor diye twit atti:)
+1 yılBir kez daha sitenin zeka seviyesi ortaya çıktı. Adeta çoluk çocuk dolmuş buraya da. Düşünmeyen, sorgulamayan, objektif bakmayan kişilerle dolu bir ahıra dönmüş.
Haber diyorsun, haber. Tarafsız haber yapan yayın organı var mı? Ülkemizi geçtim, dünyada böyle bir yayın organı var mı? Var diyorsanız at gözlüklerinizi çıkarın, tekrar bakın her şeyi bildiğini sanan ama hiçbir şey bilmeyen mahlukatlar.30 Yorumla
+1 yılfox hep muhalefet tarafsız olarak onu seçtiysen bilemem :D
https://www.youtube.com/watch?v=THsxflQRtkcbir baksana sağane mk demiştim :D canlı izlerken
02 Yorumla- +1 yıl
Tarafsız haber yapıyormuş burada ki andavallarca. Boşver kardeş masallara inanmaya devam eder bunlar.
- +1 yıl
böyle görünce gülüyorum ama :D
+1 yılYok öyle bir kanal/haberci. cnnturk, kanal d, star, show, NTV gibi kanallar solcu ve haberleri kendi işlerine yarayan kısmını göstererek veriyor. ATV, kanal 24 gibi kanallar da haberleri hükümete yönelik propaganda olarak veriyor (olumlu propaganda) TRT biraz objektif ama onlar hükümet hangi partiyse onların yanlısı. samanyolu zaten malum cemaatte. fox hakkında fikrim yok
00 YorumlaEn tarafsız haber kanalı STV Haber bence. Her tarafı tutuyor adamlar. Dün dinciyken bugün Chp tarafında. Düne kadar hükümet yanlısıyken, bugün hükümet düşmanı olmuşlar. Her telden oynuyorlar.
40 YorumlaFOX mu yuh arkadaşım bence çok yanılıyosun. Aksine en çok taraf tutan haber o kanalın. Seçim günlerinde izlemedin heralde:) Neyse.
40 Yorumlahiçbiri tarafsız değildir hepsi birilerinin kontrolü altında. hükümet yandaşalrının kanalları hükümeti savunur hükümetin tekerine çivi soktuğu adamlarda hükümet karşıtı haber yapar yani bu bu kadar basit. hepsi birilerinin adamı sonuç olarak.
00 Yorumlatarafsız yok diyebiliriz ama o kadar aynı tarafın içinde farklı taraftan da bakanlar az. favorim ise ULUSAL KANAL :)
30 YorumlaTarafsız haber fox mu? Güldürmeyinla onun gibi taraflısını görmedim. Haberi sadece Ntv ve Cnn Turk de izliyorum onlarında taraflı olup olmadığı tartışılır..
10 Yorumla
+1 yılSorunun sadece "Tarafsız Haber" bölümünü okumamla aklımdan Fatih Portakal/ Fox tv geçmesi bir oldu :)
21 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum ilk aklıma o geldi, cidden chp, mhp, akp imiş ya da sağ, sol, merkez sağ vs. imiş ayrım yapmıyor adam neyse o, ama bazen sanki çok az esirgiyor gibi laflarını ya da yayın kurallarına uyarak yapıyor belki de işini ama ben daha ağır sözler beklediğim için bana öyle geliyorda olabilir
+1 yılGözler kaç numara kardeş? ya da kulaklarda mi sorun var anlamadım fox tarafsız demek nedir ya :DD bence tarafsız haber kanalı yok ama bağımsız hükümete karşı durabilen kanallar var..
10 Yorumlaöyle bir kanal yok ama başka kanalların yayınlamadığı şeyleri haber yapan kanallar var ulusal, halk, beyaz, bugün gibi ki bu kanallarında belli tarafları var.
00 Yorumla
+1 yılTürkiyedeki tüm yayın kuruluşları maalesef taraflı..
FOX'un yanlı olduğu kadar hangi kanal yanlı la atmayın, görüşünüze uyuyor diye adaletsizliğe gitmeyin.
ATV'de yanlı, FOX'ta yanlı hepsi yanlı.00 YorumlaFox mu? Dünya üzerinde tarafsız bir medya organı yoktur. Bir tanesi hükümet yanlısıdır diğeri muhalefet yanlısı bir diğeride farklı bir örgüt veya grubun yanlısı.
00 Yorumla- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yıltarafsız olamazlar içeri atarlar yoksa. Tarafsız gördüğüm tek adam cübbeli hoca.
Onu da içeri aldılar uyarı amacıyla. Sonra çıkardılar. Sanırım korktular...10 Yorumla
+1 yılKardeşim Bu İmkansız.
Bırakın Türkiye'yi, Dünya da Böyle Bir Haberci Ya da Haber Kanalı Bulamazsınız.
Herkes Bağlı Olduğu Tarafı Över, Diğerini Ezer..
Mantıklı Düşünürseniz Sorunuzun Cevabı İmkansız.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe foxu ya adamlar resmen taraf tutuyor. Tarafsız hiç bir haberi yok solcunun teki. Buna tarafsız diyemem kusura bakma.
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler canım benim. Sana da verdim artımı :))
+1 yılGünümüzde hicbir şekilde medyada, basında tarafsız görüş bulamazsın bana kalırsa.. Soğuk savaş dönemleri bitti sonuçta. Artık dünyaya zihin kontrolü, teknoloji ve şu an parmaklarının ucundaki klavye hakim ;)
00 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Flash tv. Dansöz oynatıp halay çekmekten, taraf tutmaya zamanları olmuyor.
20 Yorumlafoxta taraflı. ama portakal arasırada düşüncelerini söylüyor çok nadirde olsa. geri kalan spikerli hükümet karşıtı ve lakayt
00 YorumlaFox haberi beğenerek izliyorum. Olabildiğince tarafsız haber sunmaya ve toplumun her kesimine hitap etmeye çalışıyor bence.
00 Yorumlafox hükümete iyi sallıyor. biz hükümeti sevmeyenler haliye "işte bu lan" diyoruz ama özünde onlar da tarafsız değiller. tarafsız bir kanal yok.
00 Yorumlaben işimi garantiye alıp yandaş ve muhalefet medyayı birden takip ediyorum daha sonra ikisinin ortalamasını alıp ülke durumu hakkında düzgün bir analiz sahibi olmuş oluyorum :)
00 Yorumla
+1 yılher ne kadar sol goruse bıraz kayık olsada fatıh portakalı sevıyorum.. ama fox genel olarak sahıbı falan taraflı derım.
00 YorumlaHiçbiri :D
Biri muhalefete yandaş
Biri iktidara
Biri cemaate
Biri ona
Biri buna...
Aa bu koşularda bu kadar sağlam duran ilkeli habercilik yapan FOX var diyebiliriz.00 YorumlaYok ki. Sen tararfsız bilgiye ulaşmak istiyorsan atv kanald stv ulusal kanalı takip edip kendin çıkarımda buluncan
00 YorumlaTarafsızlık, haber kanallarının temel ilkesi'dir.. Lakin öyle olmuyor işte o işler, tarafsız kanal yoktur..
00 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. fox tarafsız haber yapıyorsa zaten söyleyecek söz kalmıyor. yahu biraz olsun objektif bakmaya çalışın.
10 Yorumla
+1 yılAtv, Ahaber, TrtHaber, TgrtHaber,24Tv, SkyTurk, Kanal7, BeyazTv
11 Yorumla- +1 yıl
vuhu :D
+1 yıltarafsız haber olmaz taraf tutmamakta taraftır ben Bengü Türk izliyorum Fox ta havuz medyasına nazaran daha iyi tabii ki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanal söyleyemem ama kesinlikle Uğur Dündar ;) Tarafsızlık demiyim ama her şeyi açık açık söyleyen; Halk & Ulusal ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Yuh ya yuh tarafsızlara bak sen onlar kadar taraflı mi var bee :)
+1 yılfox izliyorum ama fatih portakal, portakalı sıkıp suyunu cıkarıyor bence bazen
10 Yorumla
+1 yılFlahs tey tey tey :D
Şaka tabi ki bilmiyorum. Ben show'u izliyorum.01 Yorumla- +1 yıl
hahaahahaahad annshjhsbd
+1 yılFlash tv nin politakasi harika dunya yikilsa halay ceken insanlar var hic cizgisini bozmuyor takdir ediyorum
20 YorumlaBen İrfan Değirmenci'yi haberi sunum şeklini yorumlarını beğeniyorum.
00 YorumlaFox mu sizin kafa güzelmiş ne ictiyseniz aynısından bende isterim bir kere bütün kanallar taraflıdır bunu bilin yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarafsız haber olmaz. Bir kere bunda bir hemfikir olalım.
40 Yorumlahepsinin belli bir görüşü var o görüş lehine haber yapıyo hepsi bir şekilde taraflar birbirlerine yani.
00 Yorumla
+1 yılSolcuysan IMC , MİLLİYETCİ SOLCUYSAN ULUSAL HALK
SAĞCIYSAN HÜKÜMET YALASIYSAN ATV TRT
FETOCUYSAN KANALTURK SAMANYOLU
ETLİYE SÜTLÜYE KARIŞMAZSAN FOX :D00 Yorumla
+1 yılİsmail Küçükkaya'yı sıkılmadan izliyorum ancak tarafsız yaptıkları söylenemez fox haberin.
00 Yorumla
+1 yılkanal olarak fox mesela hükumete de cemaate de laf vuruyor. gazete olarak da sözcü öyle
00 YorumlaTaraf tutmayan bertaraf olur. Yani her kanal Taraflıdir
00 YorumlaKanal D en azindan Cüneyt Özdemir. Bütün olaylara Objektif bakiyor
20 Yorumla
+1 yılöncesinde olsa belki söylenebilcek kanallar vardı ama şu an yok gibi.. şu da var ki herkes fox tv diyor ama o hiç teredütsüz tarafsız bir kanal...
00 Yorumla
+1 yılherkesin tarafı var be kanka :Dfox demişler genelde İ. K yı izliyorum genel olarak tarasızım dese de tarafı belli
00 YorumlaFox tarafsiz demiceksin, fox benim tarafimda diceksin ona. Şu basit kavrami bile çözemediniz daha ya
00 Yorumla- Gündem konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılKanalların tarafsızlığına inanmıyorum gazeteport okuyorum sadece
00 Yorumla Ulusal , Halk , Cnn , Ntv , Fox , A haberde göz atarım arada
00 YorumlaTürkiye'de yok öyle birşey dünya da nadirdir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen bu medyanin alayini yalanlar uzerine kurulu yalanlar olarak goruyorum
00 Yorumla
+1 yılTarafsız yokki. Paralel, havuz, laik... Hepsi uzuyo gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılhabertürk ntv fox sacma sapan seylerle ılgılenıyor dostum fatıh portakalı sevmıyorum bırde :D
10 YorumlaFox - Ismail Kucukkaya favorim. Cok kibar bir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFox ve atvyi izliyorum aynı haberleri birbiri ardından farklı yorumluyorlar aşırı komik :D
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağol :))
+1 yılöyle bir kanal göremiyorum en tarafsız haberi vicdanın yapar sadece senin görüşüne yakın olan tarafsız gelir
00 Yorumla
+1 yılatv, fox, samanyolu, A haber, bunlar taraflı sadece.
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt