«» Bana bir tane tarafsız yayın yapan haber kanalı söyleyebilirmisin?
Hani basında özgurluk falan hikayeleri anlatırlar ya
özgur mu basın Turkiye de ?
Hani basında özgurluk falan hikayeleri anlatırlar ya
özgur mu basın Turkiye de ?
Objektif yayın yapan varmı,bir kaç tane var ama,onlar sermayenin elinde olmadığı için,çok fazla reytingleri yok.O kadar yalan yayın yaptılar,hiç yüzleri utanmadan,izledikçe iğreniyor "tamda sahibinin sesi" diyorum.Bunu o kadar alçaklığa kadar götürdüler ki,isim vermiyorum bir namussuz TV kanalı Bangladeş te,yarım metre sakalıyla eylem yapan,şeriatçı yobazların yapmış olduğu eylemi "İzmir de Gezi parkı eylemcileri,taşkınlık çıkardı" diye insanlara sunmuştu.Namussuzluğun,alçaklığın bu kadarıda fazla diyeceksiniz,ama zaten onların niyeti namuslu olmak değil,kendilerine yakışanı yapıyorlar.
o dediğin gazoz ağacı üstadım.bu memlekette asla ve asla medya tarafsız olmaz olamaz.babam emekli gazeteci ordan iyi biliyorum hepsini.alayının ...
tv bilemiyorum ama best fm konuşan Türkiye
on numara program.
Hepsi hikaye. Hepsi taraflı.
Cevap
14Cevap
Halk tv Ulusal kanal vb Sol kesime Diğerleri AKkesime hisap eder :))
Halk tv çünkü tarafsız ve doğruları söyleyen tek televizyon kanalı bence.
Kanal olarak ele alırsak ; ulusal ve halk TV.
Haber spikeri de Fatih PORTAKAL :) (Fox TV'de)
Tarafsız kanala halk tv cevabını verenler... Memleketin hali kötü cidden...
Tarafsız yayın bilmiyorum ben ama bence asıl önemli olan doğru habercilik .
bir tane yok. üç farklı kanalı takip etmen lazım. şuanki dönemde günde bir ögün, bir cemaat +bir iktidar yanlısı tv ve bir de muhalif kanallardan. zaten az da olsa objektif olmak için her türlü kaynağı okumak izlemek gerekir diye düşünüyorum.
kimisi sağcı kimisi solcu başka lafı cimi yok özgürlük olmasa beğenilmeyen i kapatırlardı
öyle bi' kanal henüz yapılmadı
Flash Tv. Cevap kısaymış.
Halk TV iyidir
Şöyle ki bu sözcüye gelen eleştri gibi oldu. Yani bu kanal e sözcü gazetesi aslında tarafsızdır çünkü ülkede ne oluyorsa onu veriyorlar. Cumhuriye gazetesi de aynı şekildedir mesela. Yani normal olan ülkede olanları yazmamak mıdır söylememek dile getirmemek midir sana göre? Normal olan gezide insanlar ölürken polis şiddetine maruz kalırken çıkıp halka pembe gözlük dağıtmak mıdır? Yoksa ülkede olanları anlatmak mıdır?
+1 , sokak , 7/24
Alo Fatih Erdoğan...
Alo Fatih Erdoğan...
404 not found.
Halk tv
.
Var mı ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar