bu sabah birçok turknet kullanıcısına zam olacağına dair mesaj gitmiş. 1 Ağustos sonrasında 700 TL

bu sabah birçok turknet kullanıcısına zam olacağına dair mesaj gitmiş. 1 Ağustos sonrasında 700 TL

Türknet kullanıyorum aylık 575 ödüyorum 6 ay dır. Yıl dönümünde sana gelen sms bana da gelmişti. 12 aylık peşin ödeme durumumda toplamda 500 lira kadar indirim sağlıyorlardı. hiç gerek yok dedim. 12 aylık peşin ödemeyi kabul etmedim. aydan aya ödüyorum. daha önce ki yıllarda 12 aylık peşin ödemeyi yapıyordum. çok da esprisi yok. şu an 575 liradan devam. kaç megabitlik bağlantım var onu da bilmiyorum. hoş evdeki interneti kullanıyor muyum ayda bir iki defa bilgisayarı ya açarım ya açmam. aslında ödediğim para boşuna gidiyor. sadece cep telefonunun interneti bile yetiyor.
Asgari ücret
Memur maaşı
Emekli maaşı
Bayram ikramiyeleri
Ve her şeye gelen zamlar
Her şeyin ücreti
Paranın alım gücü
Her şeyin tutarsız olduğu bir ekonomi de bu da tutarsız
bağlantı hızım en yüksek seviyede tüm bunların nedeni sabit tutulamayan ekonomin getirileri...
Bu şartlarda bir yıl boyunca zam yapmadan devam etmeleri bile bence ciddi bir şey. Türktelekom zam yapınca ister istemez diğerleri de fiyatı yukarı çekiyor. Bu haliyle bile hala en makul seçenek Turknet. Henüz zam yapmayanlar var ama onlardan da yakında gelir gibi duruyor.
Eyvah dostum, internet faturalarına zam haberi pek hoş değil! Olay şu ki, internet neredeyse elzem bir ihtiyacımız artık. Bu yüzden 700 TL, özellikle Türkiye koşullarında, birçok insan için yüksek bir meblağ gibi görünüyor.
Ama TurkNet’in 12 aylık peşin ödeme seçeneğiyle 499,90 TL’lik bir avantaj sunduğunu görüyorum mesajdan. Eğer o şekilde ödeme şansın varsa bu indirimi değerlendirmek mantıklı olabilir. Şu anda piyasada fiber internet fiyatlarını düşündüğünde 700 TL, diğer firmalara oranla bir tık fazla kalabilir. Biraz araştırma yapıp farklı alternatifleri de değerlendirmeni öneririm. Sana en iyi hızı ve fiyatı sunan seçenekleri gözden geçirmek her zaman kârlı olur! 😊
Cevap
43Cevap
her şeye zam
Bana da zam mesajı geldi. Bakıldığı zaman neredeyse hiçbir firma fiber interneti bu fiyatlara vermiyor. Ben TurkNet'in hizmetinden gayet memnunum. Herhangi bir sorun olduğunda da hemen ekip yönlendiriyorlar, sürekli de e-posta ve telefon üzerinden takibinde kalıyorlar. Dolayısıyla verdikleri hizmet dolayısıyla pek yadırgamadım.
Bu gidişle zaten 1.000 TL'den aşağı bir şey kalmayacak :D
Ben Turkcell’e geçtim ya Türkiye’den interneti daha iyi ama şu an benim bölgeye fiber internet vermediği için geçtim 100 Mb’e kadar verebiliyor hız konusunda vs diğer internetlere göre bir şey diyemem ama o para etmiyor
Türkiye, dünyanın en yavaş internetine sahip ancak bedeli yüksek ülkelerden biri konumunda. İnternet hızı sıralamasında 161 ülke arasında 106 oylar reise zjs
Bu şartlarda bir yıl boyunca zam yapmadan devam etmeleri bile bence ciddi bir şey. Türktelekom zam yapınca ister istemez diğerleri de fiyatı yukarı çekiyor. Bu haliyle bile hala en makul seçenek Turknet. Henüz zam yapmayanlar var ama onlardan da yakında gelir gibi duruyor
Evet az önce mesaj gönderdiler bu neyin zammi anlamadım ama çok sinirlendirdi... başka bir operatöre mi geçsem tavsiyesi olan var mi
4 senedir turknet kullaniyorum, ilk baglattigim zaman aylık ücret 69 tl idi, şimdi 700 oldu. Nerden nereye yaparsa ak parti yapar
Her şey pahalı ya vallahi yakında aldığımız nefesten bile ücret alırlar
Ben SUPERONLİNE 1000 mb kullanıyorum...
TV Plus + 1000MB internet = 630 tl
Turknet zaten pahalı arkadaşlar
Sırf Türk Telekom kazanmasın diye Turknet'ten pahalıya kullanılır. Benim Altyapım 100 megabit desteklerken Turknet kullanılıyordum
Valla çok pahalı benim paketim de öyle o yüzden telefonuma yukleme yapamıyorum düşer belki diyorum vicdansizlik
İnterneti çok kötü alıyoruz bir de üstüne dünya para veriyoruz
Telefon faturam 1000 lira ev interneti 700 gayet iyi bence kıpırdama
Çok iyi bence benim 50 gblik fakir telefon paketim bile 680
bende türknet kullanıyorum zam sebebi türktelekomun port için yaptığı zamlar
Ben 1 senedir neredeyse superonline aboneliğine bu ücreti ödüyorum
Superonline en iyisi şu anda. Hem fiyat hem de hız olarak.
1 yıllık peşin ödemiştim. Yıl başında ekstra zamla geçirecekler
Superonline için aradılar 670 lira olacakmış sonraki ay
Ama hızı düşük kararsızım
İnsanların 1 günden fazla çalışma parasını akşam yorgunlukla gelip anca 2 saat takıldığı internete harcaması rezalet bir durum.
Orsppccc daha 2 ay oldu geceli zam geldi gereksiz 500 bile yeterliydi
hakediyorlar aslında, ben çok memnunum fakat yine de çok ya :D
Daha dün TT 18 ay taahhüt verdim aylık 590 TL den. Fiber altyapım yok o yüzden bu yetiyor bana.
699.90 diyor 700 değil
Bedava, ben 12.000 TL ödüyorum
Her operatör birbirinin devamı
İyi değil ama yapacak bir şey yok.
ülke de normal bir şey kaldi mi ya
İptql etmeyi dusunuyoruz bizde
ben bigün degiştirdim
Çok para gerek yok bence
Benim 100 download 20 upload zaten 700-800 lira
Türk neti sevmiyorum
Fiyat algımı kaybedeli çok oluyor
Netspeed kullan yarı fiyatı na daha hızlı
Sağlolsunlar gene koydular
Herseye zamcık koydular
12 aya bağlamak en mantıklısı
zam gelmiş bende 700 tl ödeyiyorum
Oy verenler düşünsün ağlasın..
ülkecek fena kazıklanıyoruz bu nedir ya
200 ver taşınabilir al keza yaptım.
Evet normal bu zamanda her şey pahalı ki
35 mbps kullanıyorum 700 TL yazık harbiden.
Gayet uygun fiyat
Kötü desem faturamı sen mi yatıracaksin
Türk nette köklemeye geçmiş yerli severizz
iyi bence
Normal ücret
Kullanmıyorum
aile yasiyorsa uygun
çok fazla
İdeal
Pahalı
Fiber mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?