Limitsiz ve taahhütsüz internet sağlayan TurkNet, %30 oranında zam yaparak aylık 299 TL'den 399 TL oldu. Fiyatlar Şubat ayı itibariyle yansıyacak.

Limitsiz ve taahhütsüz internet sağlayan TurkNet, %30 oranında zam yaparak aylık 299 TL'den 399 TL oldu. Fiyatlar Şubat ayı itibariyle yansıyacak.

Türknet abonesiyim aylık 325 ödüyorum. Şubattan geçerli 400 olmuş. 12 aylık peşin verin aylık 300 liradan hesaplayalım diyolar. İptal mi ettirsem bilemedim. Çünkü hiç kullanmıyorum.
Cevap
54Cevap
300 tl ödüyorum
99,99 ken kayıt olmuştum ne güzeldi o dönem
100 mbs veriyor ama dört yüz yapacak
bide alışmış hemen 12 ay öde zamdan etkilenme.
geçen sene iki üç kez zam yaptı
her şey internetle dönmese fişini çekicem kullanmicam mkodumn internetini
120 ama bu eylül de taahhüt yenileme var eyvah diyorum
279 tl iken sabit fiyat yapmıştım turk net de.
Turknet kullanmaya devam edeceğim şimdilik. Normalde kablonet alt yapısı da var 1000 mbit lik ama aktif edemediler bir türlü.
Böyle enflasyon dolu bir ortamda taahhütsüz hatlar sıkıntı ya.
2013 ten geçen seneyw kadar bunları kullanıyordum. Bunların yaptığı fiyat artışını kimse yapmıyor herhalde.
Evde net yok, telefona da ayda 5 ya da 10 gb tanımlıyorum. Dakila makika da yok.
Resmen tecavüz ediyorlar lan.
Şu an 300 lira civarı sanırım tivibu ile beraber ki fiber alt yapı yok bizim orada. Olsa basıcam parayı 1000 mbps interneti alıcam kaç paraysa ama yok.
Lan parasıyla rezil olup kazıklanan seni. Örneğin sen Shakira'ya büyük bir arzu duyuyorsun, onla sevişmek istediğin kadar, başka bişey istemiyorsun. Alışın kuvvetli yani.
Ama Shakira sana ne kadar verirse, senin alışında okadardır. Burdan hareket ederek mevzuyu kavra. Sen 1000mbps ile internet çekiyorsun diye, Youtube sana 1000mbps ile veri yollamaz aslanım. Yine 2 ile yollar, sen 2 yi 1000 le alırsan, alışın yine 2 olur zaten.
Bunu diğer site ve inter ağına da uyarla, reklam hilelerine, uçuyoz, kaçıyoz diyen Akp lilere aldanan, Akp seçmenleri gibi atlayıp kazıklanma.
3 gün önce 12 ay peşin kampanyasını kullanayım diyodum yoğunluktan unuttum. Bu zammı görünce dün yaptım. 399 yerine 299 dan 12 ay peşin ödemiş oldum 😏 evet taahhütsüzdü güzeldi ama bu zam mevzusu işin cılkını çıkardı. Yeni bi sağlayıcıya geçecektim ama vakit kaybını göze alamadım
6 ay önce uzun zamandır 250 tl diye geçsem mi diye düşünüp geçtim ve şimdi 300 değil 400 olması üzücü. Alternatifler de pek yok
Taahhüt yok diye kullanıyordum ama bu kadarı da pes artık iptal ettireceğim bu nedir ya kafalarına göre sürekli zam.
Bildirim banada geldi daha 3-4 ay önce 300 yapmışlardı yine zam yaptılar.. türknet devamlı bunu yapıyor 3-4 ayda bir zam yapıyorlar
Bugün bana da geldi bu mesaj ama neyse ki ben 279tl den bir senelik ödediğim için etkilenmeyeceğim
kendi altyapısı olan yerlerde bu parayı vermeye değer. benim turkcell 350 tl
165 tl sınırsız. Üstelik tv paketi de dahil. Turksat kablo tv👍
Ttnet 35 TL ile başlamıştım zamanında. şu an ise 450 TL
İyi ki bırakmışım bunları sözleşmesiz ayağına geçirdikçe geçiriyorlar
Olsun ya ben hep 50 liralık alıyorum sıkıntı yok 😂😂
bu artışın sebebi nedir ama dolar kuru mu
internette mi bize dolar üzerinden geliyor :D
260 TL ama taahhüt edilen hız yerlerde sürünüyor
Evde sınırsız var ne kadar ödediğimizi bilmiyorum. Kendi hattım da aylık 190 tl ödüyorum.
Millenicom kullanıyorum. 50 mbps İnternete 170 tl ödüyorum
Evet var. Türk Telekom ve Superonline altyapısını kullanıyor. Benim ki Türk Telekom altyapısındaydı. Millenicom müşteri hizmetlerini aradım. Geldiler yaptılar
Her şey pahalanırken internet fiyatları da artacak mecburen
Turk net kullanıyorum 1 senelik alabiliyorsun ocak ayı sonuna kadar 299 tl den onu alicam 1200 TL kâr
1 yıllık peşin ödeme imkanı veriyor ödersen zamsız ödeyebiliyorsun
İnternet bedava dubai de 🤷♂️ türkiye halka geçiriyorlar kim var şu an parti başta
Tivibu internet aylık 200 TL filan.
İnternetim çok iyi değil ama benim işimi görüyor.
330 oduyorum ben yani zamlar kötü ama sonucta bi hizmetin kalitesi artiyosa ucretide artar
Sanki çok iyi çekiyorda birde zam yapıyolar hirrsizlar
70'ti, 160 oldu aynı paket.
175.5 TL Türk Telekom
Can sungur zam gelecek demişti :/
160 tl sinirsiz 35 mgbit kullaniyorum
Türk Telekom 1 gb fiber 420 tl
Vodafone da tarifeleri uçurdu...
türkneti boş ver gel senle yarın kahve içelim
400 lira veriyorum
Superonline tv plus la birlikte 400 kusur.
430 TL ödüyorum. Superonline 1000 mb hız
130 TL ödüyorum ama zam gelmiş 250 falan olacakmış
200 felan ödüyoruz kablonet
125 TL aylık TTNET
tt daha fazla artış yaptı dıye bılıyorum
Daha yeni zam yapmadı mı! Turknet ayıp yae
Turknet hak ediyor ama
374 tl
700 civarı ödüyorum
superbox 250 GB 635 lira oduyom
Knk bizde 250 GB Superbox kullanıyoruz 420 TL sen galiba interneti asiyorsun
@yalnizbirgenc000 yok Turkcell benimki