Sabit internet kullanıcılarının ödedikleri faturalar malum. Dünyanın en pahalı internetlerinden kullanıyorduk. Artık fiyatlandırma daha da arttı. Sabit internetinize ne kadarlık bir ücret ödüyorsunuz?

Sabit internet kullanıcılarının ödedikleri faturalar malum. Dünyanın en pahalı internetlerinden kullanıyorduk. Artık fiyatlandırma daha da arttı. Sabit internetinize ne kadarlık bir ücret ödüyorsunuz?

Geçen sene 140 lira 30 gb mobil kullanıyordum.
Sözleşme bitince yeni tarifeye geçmek zorunda kaldım. 260 lira ama bu sefer internet limiti yok.
Araştırdım bir çok operatörü yine Vadafon ile devam. Çok hoşnut değilim çekim kalitesi olarak. Arada bir takılmalar oluyor. Sanırım yaşadığım bölge ile alakalıymış.
Cevap
27Cevap
Verdikleri hizmet ise beş para etmez.
Ben en son 134 ödüyordum ama gerçekten aşırı pahalı oldu
170₺. Fiber den vibere geçiş sağlayın diye aradılar daha hızlı vs olması için. Geçtik bakalım ne olcak
Viber nedir
Bir internet firmasında çalışıyorum, fiber vardır, adsl vardır ve vdsl vardır. Viber diye bir kavram yoktur
Yıl olmuş 2022 yine Türktelekom hem verdikleri internet kötü hemde fiyatlar uçuk internetin bu kadar pahalı olmaması lazım umarım iyi bir firma çıkarda şu Türk Telekomun altyapısından kurtuluruz Türknet felanda hikaye hepsi cebini düşünüyor
Vay be iyi ki taahhütü erken yaptık. 😁
Zam geleceğini çoktan biliyordum mobtl den aldık bir şeyler. 😎
Her şeye zam zam nerede duracağı belirsiz.
Vatandaş çok bonkör; krizlerin faturasını o ödüyor çünkü. Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı şimdi aslan da aç😄😄😄
Hahaha bu nasıl yorum 😂
Ekonomistler şair yaptı bizi battık görmüyor musunuz 😄😄😄😄 ya deli olcan ya şair bu dünyanın kahrı başka türlü nasıl çekilir? Ülkece yedik kafayı😄😄😄😄
Yakında Kemal Sunal gibi başlayacağım Zama ZAM😄😄
Taahhüt süresi dolsun iptal edeceğim Türk Telekomu. 50mbps nerede 1000mbps nerede 🙄
Üçüncü türknet aboneliğimi alacağım.
24mbps 165TL de bize geliyor dünyanın en leş hızını bu fiyatlara kakalıyorlar, sonra işte bu ülkenin gelişmesini bekliyoruz :d
Evet çok arttı 179 civarı istiyorlar 105 ti önceden
80di 130 oldu benim de. 24 mbps
Neyseki maaşları da zamlı alıyorsunuz ödersiniz.
vodafone 89 TL 100 mbps sözleşmesi bitmedi hala ödüyorum boşu boşuna :D
Fiber kullanıyorum ben 106 TL kullanıyorum uygun ben 100 megabit.
Uygun bir şey kalmadı ki 😄
Fiyatlar normalleşti artık.
Vodafone daha uygun artık faturam 60 bakalım sözleşme sonrası nolcak 😅
Çanakkale mi odası
Orası
170 ödüyorum. Yakında danaya girer gibi internete girenlerin sayısında artış yaşanacak.
Yuh be, 16 mbps ve 107 ödüyorum. Haziran’da taahhüt bitecek. O zaman 300’ü bulacak gibi
120 tl ödüyorum.. 😄
ben de 130 :D
Taahhüdüm bitince kitleyecekler gibi bir his var içimde.. 😂
160 TL superonline, 7aya tahadüt bitiyor sonra millenicom'a geçeceğim
Sınırsız. Telefon internetimde var.
tamam
😀
Superonline 90 lira falan ödüyorum
Ben 35mbps'ye 117 TL veriyorum.
Wifi şifre kırarak artık öyle kullanacaz
154 TL Türk Telekom kullanıyorum.😊
Superonline kullanıyorum 125tl