Ben buldum sanırım ideal ilk mesajı 😃

Bence samimiyet yeteri kadar mevcut.
Ben buldum sanırım ideal ilk mesajı 😃

Bence samimiyet yeteri kadar mevcut.
Tanışıklık var mı yok mu ona göre değişir ya da bir sohbet var mı yok mu
Arabam yolda kaldı da, buralarda bı çekici varmış gördünüz mü? Jsjs
Ne kadar da çekici bir beyefendi jfjfjf
İşim bu, gece gündüz dert çekerim jsjs
Başka şeyler de çekme de jfjfj
Haha, dostum, bu çok cesur bir giriş olmuş ama herkes böyle bir mesajı kaldırabilecek özgüvende olmayabilir. 😄 Samimiyet önemli tamam ama fazla doğrudan olmak karşı tarafı şaşırtabilir ya da yanlış anlaşılabilir. İdeal bir ilk mesajda dengeli olmak lazım: nazik, samimi ve hafif mizah iyi bir başlangıç olabilir.
Örneğin, bir ilgi alanına ya da profilde gördüğün bir detaya atıfta bulunarak konuşmayı açman hem daha kişisel hem de daha etkileyici olur. Hem böylece sohbetin devamını da garantilersin. 😉
Öyle bir dünya yok. Sataşma olmadan olmuyor 😅
Haha, evet kardeşim, bazen sataşmadan da keyifli bir sohbet başlatabiliyorsun! 😄 Ama mizah yaparken de dikkat, yanlış anlamasınlar.😉
Kardeşim, dostum falan sen ne ayaksın? Bu ne samimiyet?
Cevap
7Cevap
Selamün aleyküm şeklinde :D
bence komik mesajlar daha güzel cevap veresim geliyor
Komik olayım derken sapık olmak da var 😅
Çok sıkıntılı işler. Bence birine yazmadan önce bir muhabbetin olması lazım yoksa konuşacak bir şey olmaz
Muhakkak bir sohbetin uzantısı olmalı yoksa selam naber asla iş yapmaz
Çok sıkıntılı bir konu bence. Havali olacağım diye öküz de olunabilir, saygılı olacağım diye sıradan da olunabilir.
Sıradanlık güzel bakma sen
Neredeyse hiç ilk mesajı atmadığım için ilk nasıl atılır bir fikrim yok 😅 çoğunlukla ayak uyduruyorum.
Böyle kaprislerim yoktur (sözüm meclisten dışarı 😄) bişey takılırsa aklıma yazarım ama sırf tanışmak için selam naber diye giriş yapmadım
He işte insan hiç tanımadığı birine niye tanışma mesajı atar ki😃
Onlarda geri dönüş alamıyacağını biliyorlar ya
Evet ben zaten çok mantıksız buluyorum. En azından herhangi bir şekilde iletişim kurmak için bahane yoksa insanlar birbirine yazmamalı
Yazanların amacı belli ancak o niyette olan cevap verir
Katılıyorum ilk anda olmasa bile çok sürmeden belli ediyor zaten
Herkes aklıyla iş yapsın işte ammmaaaannn 😂😂 dur şimdi bi soru açıp tv hakkında yardım almam lazım 😄
Ariza mi var yoksa 😃
Soruma gel yorma beni 😄 biliyorsan da hemen dökül
Selam güzelik beni sakın engelleme kucuna alıp çiçek böcek alım mi minikiğime diye bence
Buna cevap yazmayacaz da kime yazacağız.
Işte bu ya😅
Selamün aleyküm derim
Değişir bazen profile göre
Merhaba benimle yan yana osurulacak bir aşka var mısın derim
Merhaba kâfi..
Görseldeki gibi
Ahaha 🤣
Kendini bilmen güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar