Bence başlamasından çok nasıl ilerlediği önemli, selam güzel bir başlangıç ama onu güzel ilerletmek önemli abazalığa ve laubaliliğe bağlamadan. Pardon cennetten mi düştünüz gibi saçma sapan iltifatımsı mesajlar ilgi çekmiyor maalesef.
üstat öncelikle merhaba ideal mesajı neyi bilmem de anlamadığım tek şey yıllardır yok selam yok naber yok merhaba böyle şeyler yazılmasın la arkadas adam yeni tanıdığı kişiye ne yazıcak elbet merhaba diyecek selam diyecek la ne desin adam boş mesaj atsın ozaman gelen cevaba göre tanışsınlar yaratıcı olun diyorlar nasıl konuya girelim içten yanmalı dizel motorlar da enjektörlerin sıkıştırma zamanın da piston içindeki sıkışmış havaya mazot püskürtmesiyle mi girelim konuya onumu anlatalım teşekkür ederim iyi akşamlar cevap merhaba ben ahmet mehmet diyip konuya girmek
Mantıklı ve inandırıcı bi neden bulup yazarım ama genelde hiç yazmamayı tercih ediyorum. Allah tarafından verilmiş bi güc ki ne zaman birini beğensem bi kaç gün sonra kendi yazıyor ;)
O mesaj bana atılacak ise en fazla dikkat ettiğim şey Türkçesi. merhaba , selam, naber... gibi kelime olmayan zıkkımlar benden hayatta geçer not alamaz. Türkçe hassas noktam.
Ben atacaksam direkt konuya girerim. İlişkisi var mı, yok mu öğrendikten sonra "seninle bir ilişki istiyorum" deyip topu ona atarım. Tabii ne kadar iyi futbol oynadığına bağlı gerisi. 🤭
Benim birisiyle tanışırken -sanal ortamda- ilk yazdığım söz (kız-erkek fark etmeksizin) aynı olur. Dikkat çekici ve beni yansıtan bir mesaj atar, çekilirim. Yani ilk mesaj benliğimizi ve karakterimizi yansıtmalı. Yani herkesin kullandığı klişe sözlerden uzakta, yaratıclığımızı ve tarzımızı konuşturduğumuz bir mesaj olamlı. ------------------------------ #gülümse📸
Ben genelde şu tvktiği yapıyorum instada hikaye paylayırsa o hikayeye itafen mesaj atıyorum hatta en son kız sinamaya gitmişti filmi sormuştum orda konuştuk
Denk geldim diyeyim dedim Eskiden yani ^^fenomen olmadan önce, fenomen olan kişilerle arkadaş olmak için yırtıyordun kendini isim vermiyeyim şimdi 2 3 kıza kanka deyip duruyordun herkesle yorumlaşan cıvık herifin tekiydin şimdi bir etiketle kasıntı oldun Kendin ol kardeşim herkes seni öyle seviyor, inan ki çok itici duruyorsun))
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Sözlerini hasetine veriyorum. 😂 Fenomen olanlarla arkadaş olmak için yırtınmak?😂 Bence büyümen gerek eski kimsen artık. Bir etiketle pek bir şey değişmiyor. Herkesin beni sevmesi de umrumda değil. Sende sevmeyver beni, bir şey kaybetmem. 😂 Ama lütfen başka köşe de ağlar mısın? 😂
Sonra hikayelerime bakiyor. Resim paylastim onlarinda tek birini gördü. Bugun oje surdum goz ucuyla. caktirmadan bakiyor. Diygularini belli eden biri sanirim