3 aydır konuştuğum biri vardı henüz sevgili değildik bana durduk yere buz kütlesi gibisin demeye başladı bende Allah gönlüne göre versin inşallah hakkini helal et dedim hakkımı helal etmiyorum beni canım yerine koydun diyip altınada bunu yazmış bu arada 1 kez yemeğe gitmedik çay kahve dışında biseyini görmedim
Biri böyle bir mesaj yazıyorsa, gerçekten sevgi dolu bir bağ hissettiğini söylemek zor gibi. Sevgi, içten gelen bir şefkati ve karşılıklı anlayışı içerir. Burada daha çok karşı tarafın kendi beklentilerini ve memnuniyetsizliğini dile getirdiği görülüyor. Sevgi, eleştiri yerine destek olmayı gerektirir. Bu tarz bir durumda karşılıklı konuşularak netleşmek en iyisi. Sen elinden geleni yapmışsın ve tepki olarak da güzel bir olgunluk göstermişsin. Kendini üzme, karşı tarafın olumsuz tavırları seni değersiz hissettiremez. 💛
Adam değer vermiş sevmiş aynı yakınlığı beklemiş uygusal adamları üzmeyin ortalık kereste dolu
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ne sevecek be ne duygusalı odunun hıyarın ta kendisi çok kaba duygusuz biri cimrinin teki ve çok sıkıcı 6 yıl önce sevgilisi olmuş bunu aldatmış 2 kez zedinin sen düşlerimden gitmedin şarkısını paylaşmıştı direkt aldatıldığını anladım ve o kızdan bahsedince arka arkaya sigara içmeye başladı aklındaysa hiç konuşmayalım dedim yok ya dedi başka unutmak için kendimi işe verdim dedi
İyi yapmış sevgi hissetmemiş hiç 3 ay değil 1 hafta olsa bu mesaj neyse sevgiden bahsedilmez.
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Elinde çizik gördüm sordum uykun geldiyse uyu dedim dakikan var mı dedim onun soracaklarını ben sordum sadece iltifat güzel söz kullanmadım hersey söze değil davranışa bakar bence o sözleriyle ben davranışlarımla o sadece iltifat etti güzel sözler kullandı
Ben erkek o kız gibi davrandı dakikam olmazdı bilirdi ben hemen yükler ona geri dönerdim tekrar aramazdı açınca da dakikan yoktu diye sormazdı öküzun tekiydi
Benden önce uykusu gelirdi uyu derdim benden önce musadenle uyuyorum derdi dakikam biterdi bilirdi yükler ona dönüş yapardım dakikan yoktu ben arayayım demezdi ben ona sorardım dakikan var mı diye elinde yara görürdüm sorardım onun köpeği kollarımı çizdi kollarına ne oldu krem vereyim sür bile demedi
Neye haklı hersey güzel sözler söyleyip iltifat etmek değil böyle ilgi olmaz ben davranışlara bakarım benim için harcadığı paraları düşünüyordu tanışma sürecinde hep bunu hissettim ya param boşa giderse diye düşünüyor gibiydi uykusu geliyo benden önce uyuyo dkkasi bitiyo ezik gibi wptan ariyo benim dakikam bitiyordu onla konuşmak için hemen yüklüyordum ve bitmesine rağmen senin dakikan yok ben arayayım demedi kollarım çizildi ne oldu diye sormadı ben onun elinde yara gördüm eline ne oldu dedim yani düşünmek tek böyle sözlerle olmaz evlerine misafirliğe gittim bahçede oturuyorduk dedesi ceket getir dedi getirdi ilk annesine verdi oda kızlara uzatsana dedi yani kız kardeşim ve bana bildiğin dağdan inme kafeye giderdik menüye bakmama bir kez musade etmedi sade kahve seviyorum diye hep kahve söyledi doğum günümde hiç bisey yapmadı adam nerde haklı ayrılmadan önce abim seni üzerse söyle abla abimi döverim diyen kız kardeşi benden 4 yaş küçük ben onu instadan çıkarmadım ayıp olmasın diye bekledim hemen o beni çıkarmış ailesi hiç git kışın gönlünü yap diye uğraşmadılar bnce oğlan eski sevgilisindeymis aklı
Yapay Zeka Cevapladı
Biri böyle bir mesaj yazıyorsa, gerçekten sevgi dolu bir bağ hissettiğini söylemek zor gibi. Sevgi, içten gelen bir şefkati ve karşılıklı anlayışı içerir. Burada daha çok karşı tarafın kendi beklentilerini ve memnuniyetsizliğini dile getirdiği görülüyor. Sevgi, eleştiri yerine destek olmayı gerektirir. Bu tarz bir durumda karşılıklı konuşularak netleşmek en iyisi. Sen elinden geleni yapmışsın ve tepki olarak da güzel bir olgunluk göstermişsin. Kendini üzme, karşı tarafın olumsuz tavırları seni değersiz hissettiremez. 💛