Sizce sevmediği için mi böyle?

Evli bir arkadaşım eşinin kuzeni ile beni tanıştırdı ve aklımda evlilik vs yokken bir anda 2 Ay içinde nişan yaptık. Hersey çok güzel ilerliyordu ufak tefek sorunlar hariç ailesinin benimle konuşma biçimi istediğim herseye hayır denmesi gibi sorunlar bu arada asla maddi yük verecek hiçbir şey istemedim zaten bana borçsuz evlenmek istediğini söylediği için hersek onun istediği fiyat aralığında ve onun seçtiği şeyler içinden alındı. Neyse aradan zaman geçtikçe sorunlar çıkmaya başladı yaptığı hatalar karşısında yapmayacağına söz verip yapmaya devam etti. Sonra hata yapmaya devam edip bu sefer gönül almamaya başladı ve bu böyle 5 Ay sürdü tabi bu süre zarfında en ufak bir olayda ailesi anlayınca arıyor sen kadınsın alttan al ses etme vs diyip duruyor. Çok rahatsız edici olduğunu nişanlıma belirttim ama çok zarif bir dil ile ama çok kötü bir şey söylemişim gibi ailesini savundu. Zaten uzak mesafedeyiz arada sırada yan yana geliyoruz sürekli ailesi çocuğu arayıp rapor alıyorlar ne yaptığına dair ya da telefonda konuşurken telefon sürekli meşgul olmasına rağmen açana kadar arıyorlar. Benimle aralarında saçma bir mesafe var. Birde nişanlimin fikirleri sürekli değişiyor bugün bir şeye karar veriyoruz ertesi gün asla öyle bir şeye karar vermediğimiz iddia ediyor annesi ve ablası sagolsun aklına giriyorlar çünkü hepsinin ağzı bir ordan anlıyorum. Artık yeter diyip bu konuları konuşuyorum ve yine gayet güzel terbiyeli konusmama rağmen ailesini savunur şekilde atar gider yapıyor. Biz kavga ediyoruz vs ben ona. BU sorunlari asamadigimizi ya terapisti gitmemiz gerektiğini ya bitirmemiz gerektiğini söylüyorum bana bitmesin diye yalvarıyor yakariyor olduğum şehre geleceğini söylüyor ağlayarak sen hiç hır şey yapma bu zamana kadar sen cabaladin sıra bende diyor ertesi gün oluyor dün konuşan çocuktan eser yok olduğum şehire gelene kadar beni ağlatıyor. Buraya da gelince akrabalarından bir kaç erkek getiriyor dayısı ile konuşturuyor ben sorunlarımı anlatıyorum artık o bir şey yapmazsa devam etmek istemeyeceğim söylüyorum bir gece düşüneceğim o da bu süre zarfında bundan nasıl döneriz dusunsun cabaladin diyorum ama asla bir çaba yok ertesi sabah arayıp yine ben diyorum benim için geldin ama benim için ne yaptın diye tabi sessiz o sessiz kaldıkça çıldırıyorum işte yüz yüze konuşalım o zaman diyor ee artık aileler araya girdi ailemde gönlünü bile almaya çalışmadı ayağına gidemezsin gelsin burada konuşsun diyor ama bu onu reddediyor. Buna karşılık bende bitiriyorum ama bitmemesi için hiçbir şey yapmıyor. Tam olarak ne düşünerek bunu yapmış olabilir. Çünkü ben bir kadın olarak ailem istemezken karşılarında durup ben istiyorum dedim bana göre aşk cesaret ister hatalı olan ben olsam köpek gibi yalvarmiştim ama o kılını bile kipirdatmadi beni soru işaretleri ile bıraktı gitti. Sanki yaşadığımız onca şey yalan gibi geliyor sevmemiş mi oluyor şimdi beni

Sizce sevmediği için mi böyle?