İki yıl peşimden koştu ve onunla çıktım. 6 aylık bir ilişkimiz vardı. Arada çocukca hareketleri oluyordu ama alttan alıyordum. Ve en büyük hatayı bana yaklaşmasına izin vermekle yaptım. 6 ay boyunca hergün beraberdik haliyle çok ileri gitmesede yakınlaşmalar yaşadık. Nerden bilebilirdim benimle onlar için takıldığını? En son kankalarıyla benimle ilgili konuşmalarını yakaladım. Benimle ilişkiye girdiğini hergün birlikte olduğunu falan yazmış ki bu kadarı olmamıştı asla. Bunları onun yüzüne vurunca ilk kez kendini savunmadı. Savunacak durumu yoktu çünkü ve bu kez küfür etmeye başladı. İçinde tuttuğu her şeyi yüzüme vurdu. Eskiden sevdiği bi kzı vardı onunla aldatmış beni resmen. Tehdit etti. Ben seni üzücem ama daha buralardayız elime düşme sen sakın dedi. S*kmde degildin dedi. Ya anlamıyorum 6 ay boyunca sırf bu yüzden mi çıktı benimle? Hiç mi canı yanmadı şimdi? 1 saat önce her şey güzelken 1 saatte ne değişti bu kadar? Haksız olan oydu. İğreniyorum ondan sakın dönerse affeder gibi bir düşünceye kapılmayın. Asla affetmem. Ama içime bir şey oturdu sanki. Hiç bi şey hissedemiyorum bu kez ağlayamadım bile tuhaf bir his bu. Tek dileğim onun acı çekmesi gözümün önünde eriyip bitmesi pişman olması. Ama biliyorum ki olmuycak bu kez bunlar. hergün göreceğim onu birde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl olacak.. Yaşadıklarımızıda anlatır büyük ihtimal milete. Bizde bunlara adam diyoruz işte. Ama aptallık bende. Çok aptalım izin vermemeliydim hiç bir şeye
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılDünde sormuştun bugünde ... İçine oturması çok normal ağlayamıyorsun çünkü şoktasın.. Zamanla içindeki taş gibi olmuş acı yerini gözyaşına bırakacak. Ama değmez öyle bir şerefsiz için ağlamaya. Gerçek bir erkek asla sevgilisiyle yaşadığını başkalarına anlatıp kızı başkalarının fantazilerine alet etmez. Tam bi o.ç muş... Yapman gereken tek şey bir daha o şerefsizle muhatap olma. Yaptıklarını Allaha havale et. İnan bana mazlumun ahı yerde kalmazmış bir şekilde çıkar. Eğer seni rahatlatacaksa ona hakkını helal etmediğin tarzında bir mesaj at ve bir daha ölene dek cevap yazma hoşçakal
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. evet dünde yazmıştım bugünde çünkü çok doluyum. Taş gibi oturdu içime bu iğrenç his ve sürekli anlatmaya ihtiyacım var yoksa içime atarsam kötü olacağım. Hakkımı helal etmediğimi söyledim zaten tartışma sırasında. Evet tam öyleymiş. Bende yeni öğrendim ne yazık ki
- +1 yıl
eğer iyi gelecekse mesaj atabilirsin bana yardımcı olmaya çalışırım?
En İyi Cevaplar
+1 yılerkekler böyledir işte bak canım gerçekten seven bi erkek ciddi olan bi erkek asla sevdiğine evlenmeden dokunmak istemez o şekilde yaklaşmaz seni hiç sevmemiş kendin diyorsun eskide sevdiği kız varmış onun la aldatmış seni hemde o küfürlerden sonra bırak yüzüne bile bakma ilgilenme umursama onu öyle beduada eetme acı çekmesini istiyorum f falan diye bak ne demişler her açtığın '' YARA ''dan hesap soracak '' YARADAN '' boşver layığını bulur her hatanın bir bedeli vardır o bedeli elbet birgün öder :) boşver öyle ucuz insanlar için üzme kendini
28 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun. Her şeyin farkındayım ya onun için üzülmeye değmiyceğini de gördüm hatta nefret ettim iğrendim. Ama gel gör ki içime bir şey oturdu öyle donuklaştım hiçbir şey hissedemiyorum. Kimseyle konuşasım da gelmiyor çok kötü bir his bu
- +1 yıl
hala o tartışmanın etkisindesin herhalde .. yada hep olanları düşünüyorsun kendini yoruyorsun .. bak böyle yaparak kendi yiyip bitirirsin en iyi arkadaşın varsa paylaş içini dök rahatla yalnız kaldıkça hep aklına gelecek hatırlıycak arkadaşlarına sana yardımcı olmalarına izin ver :)
Soran+1 yılİki tane can dostum var benim. Herkese güven olmuyor artık. Çocukluk arkadaşlarım. Onlara anlattım zaten yanımda oluyorlar sagolsunlar ama onlarda olayın sokundalar. Hiç beklemiyorduk ondan böyle bir şey. Olgun biriydi o yani biz öyle sanıyorduk.
- +1 yıl
boşver ne hali varsa görsün sen uzak dur ondan
- +1 yıl
eğer konuşmak istersen seve seve dertleşirim arkadaşlık gönderebilirsin :)
Soran+1 yılözür diledi sadece bir şey demedim konuşmamaya devam ediyoruz ve konuşmycaz da
Soran+1 yıl2-3 kez daha kavga ettik ve her defasında özür diledi. Çıkmadık bir daha tabii. 1 ay sessiz kaldı sonra geçen hafta yeniden yazdı. Bu sefer çok olgun konuştu ama hala nefret ediyorum odnan ona da söyledim. Birkaç akşam yazdı bana. Kavga etmedik ilk kez bir konuşamamızın sonunda.
- +1 yıl
böşver bence planlar kurm uştur ona güvenmek olmaz artık
Kızlara diyorum, evlenmeden erkeklerle yakınlaşmayın, basit kız durumuna düşüyorsunuz. Basit kızlarda erkeklerin ilgisini çekmiyor. belki de sana hissettiği tek şey cinsel bir arzuydu. arzusunaa kavuşunca da sevgi sandığı şey öldü. İnsan sevdiği kişiyle yaşadığı bu tür olayları arkadaşlarına anlatmaz zaten. O da hava atmak istemiştir. Boşver uğraşma. İntikam alacam diye kendi kendini yiyip bitirirsin. Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz. Biz sanıyoruz ki yanınaa kalıyor, ama ilerde mutlaka onun başına gelen başka bi olayda yaptıkları burnundan fitil fitil geliyor.
3112 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Zaten hava atmayı çok seven biriydi. Bunuda kullanır şimdi. Dediğin gibi sanırım beni elde edince sevgi sandığı şey öldü. Çok büyük bir hata yaptım. Nasıl toparlanırım bilmiyorum. Hissizleştim sanki
- +1 yıl
İnsan hata yapan bir varlıktır. İstesende hatasız olamazsın. Kötü olan şey aynı hataları tekrarlayıp durmaktır. İnanın ki yaptıkları burnundan fitil fitil gelir. Hz. Muhammed'in üzdüğün kadar üzülürsün diye bi sözü vardır. Doğru bi söz. Seni üzdüğü kadar kendi de üzülecek. Sen mutlu görünürsen onun içine oturur bu. Ben öyle düşünüyorum. Üzülme
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim haklısın sanırım umarım öyle olur. Üzüntmü anlamıyorum ama içim çok buruk
Soran+1 yılİnşallah. Aklımdan neler geçti o an bir bilsen. Yüzüne vurmayıp hiçbir şey olmamış gibi devam ettirip burnundan getiricektim yaptıklarını. Sornada onları yüzüne vurup öyle ayrılıcaktım. Ama duramadım. Sinirden elim ayağım titredi.
Soran+1 yılYok zaten sildik heryerden birbirimizi bitti artık tamamen. Konuşmayız artık. Zaten ona tahammül edebilceğimi sanmıyorum. Nasıl yaptı bunu ya o kadar ay böyle bir adama mı aşkım diye seslenmişim ben?
- +1 yıl
Çok acı... Sevdiğim kişi bana onları deseydi, ben çok ağlardım. Aldatılmak zor... Böylece insanları az çok tanımaya başlıyorsun. İnsana güven olmuyor. Çünkü duyguları çok değişken. Bir gün seviyorum diyor, ertesi gün küfür ediyor. Dünyada insan özelliklerini taşıyan sayılı kişilerr var
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Ufak tefek tartışmalarımız olurdu yine ayrılmıştık daha önce ve bende çok ağlamıştım. Sonra kendisi gelmişti ve ortada çok ciddi bir şey yoktu barışmıştık. Ama aldatılmakla mı alakalı bilemem,gözümden yaş gelmedi. Boğazım düğümlendi derler ya aynen öyle oldu işte. Hissizleştim. Ne düşünceğimi şaşırdım. Karaktersizmiş gerçekten ve bu yüzden ona değmez biliyorum. Ama içim buruk işte elimde değil. Anlamıyorum ya şimdi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam mı edicek?
- +1 yıl
nasıl bi insan olduğunu bilmiyorum ki, çok sinirlenmiş bişeye galiba. neden böyle davrandığına açıkçası bi anlam veremedim. hadi sen onu aldatmış olsan, bu yüzden o lafları söylese, yine canı çok yanmıştır o yüzden böyle çıkışmıştır derdim. ama haksız olan taraf o ve küfür ediyor. hiç bi anlam veremedim. sende çok şaşırmışsındır bu laflarına, soğumuşsundur ondan. nefret hisleriyle dolduğunu hissediyorum, nefret insanı çökertiyor.
Soran+1 yılTam da öyle işte. Nefret ettim o laflardan sonra iğrendim. Ya onun küfür edişinin sebebi haksız durumda olması zaten. Her zaman kendini haklı çıkaracak bir şey bulurdu. Ama bu kez mümkün değildi böyle bi şey. Berbat bi durumdaydı ve bunun açıklanıcak bir tarafı yoktu. O da zaten benim bu saatten sonra devam etmiyceğimi bidiğinden,son sözlerini bu şekilde dil getirdi.
Soran+1 yılBundan sonra hayatıma başka erkeğide alamam heralde. Hem nasıl bakarım bi başka erkeğe,yüzüm yok. Geçmiş her zaman yakıcak canımı. Bu çok kötü. Kendimi de iğrenç hissediyorum sayesinde
Soran+1 yılNasıl atlatıcam bunu düşünüyorum. Ağlamak istiyorum çok belki rahatlarım diye. Normalde sinirlensem üzülsem hemen oturup ağlayan biriyim ya dedim ya bu sefer gözümden yaş akmıyor. Allahından bulsun ne diyim umarım bi gün o da oturup yalnızbaşın lar ve aklına ben gelirim. Bunları yaşatmıştım bi başkasına şimdi bdelini ödüyorum der. Umarım
- +1 yıl
Beddua etmesen de yaşattıklarını yaşar. Susan insanın yerine Allah konuşur. Allah'ın intikamı daha acıdır... Bir gün o da aldatılır, oturur keşke yapmasaydım der. pişman olur. aldatan aldanır... ağlamak istiyorsan ağla, rahatlarrsın. ağlayamıyorsanda, içindekileri bir yerlere yaz yine rahatlarsın belki... 2 sene peşinden koştu, altı ayda yanındaydı. zor bi durum gerçekten zor... Allah yardımcın olsun inşallah
Soran+1 yılSağol çok teşekkür ederim gerçekten bu şekilde konuşmak iyi geliyor insana Allah razı olsun
Soran+1 yılArtık hayatıma birini alamam dediğim gibi. Bi kere o yeni kişinin yüzüne bakamam ben. Her zaman söylüyorum. Zarı korumakla namuslu olunmuyor. Ben şimdi hiçbir şey yaşamadım sen benim ilkimsin mi diyeceğim yeni kişiye? Asla. Ya beni Seni sevmiyorum,defol git diyip öyle terkettiyse bu kadar canım yanmazdı yemin ederim. Kendini savunamayınca bu yola başvurdu ve istediğini aldı. Bu sabah nasıl uyandığımı bir ben bilirim. Kabus muydu gerçek miydi diye düşündüm hatta bian. Nasıl bir insanmış. Yazık.
- +1 yıl
Nasıl uyandığını tahmin edebiliyorum. Benimde çok canımın yandığı zamanlar oldu, uyuyup uyandıktan sonra çok farklı bir duyguya giriyorsun. Yaşayan bilir... Dediğim gibi herkes hata yapar, alacağın erkeğinde bi yığın hatası vardır mutlaka, önemli olan hataları tekrarlamamak. O acizliğinden öyle bir yola başvurdu. Bırak acizliğiyle kalsın. Ben sevdiğim kişiye öyle şeyler söyleseydim pişman olurdum. o da pişman olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılSevdiğin kişiye öyle şeyler söylemezdin bence. Söyleyemezdin. Söylemişsen de sevmiyorsundur zaten. Hem sevgiyi geçtim. SAygı bitmişse bir ilişkide,o ilişki zaten bitmiştir
- +1 yıl
Yok ona ne küfür ettim, nede beddua ettim... sonradan pişman olacağım bişeyi demek istemem. söylersem pişman olacağımı bilirim. pişmanlık ağır bir duygudur. kendimi bu kadar ağır bir yükün altında bırakmama gerek yok.. o an öfkelenirsin, ağzından kaçar belki ama sonradan pişman olursun, sevdiğim kişiye böyle şeyleri nasıl dedim dersin. ama aynı şeyi bi daha yapmazsın. eğer vicdanı körelmemişse o da pişman olacak
Soran+1 yılbilmiyorum ama umarım olur
Soran+1 yılHaklısın. Bide şu iğrenç ruh halini üstümden atabilirsem daha iyi hissedicem. Hiç aklımdan çıkmıyo ettiği laflar bir an bile. Ama hiç bi şey hissetmiyorum
Soran+1 yılBaya uğraştın benimle teşekkür ederim içini döktüm bana da iyi geldi. Tekrar sağol
Soran+1 yılDün gece gizli numaradan biri aramış beni birkaç defa. Onun olma ihttimali var mıdır sence?
Soran+1 yılCiddi misin nasıl öğrenebilirim? İki kere değil 5-6 defa aramış. Ve arka arkaya. Normalde gecenin o saatinde beni kimse aramaz. Bitek o arka arkaya arar o da uyanmam için. Uyansaydım açsaydım ne diycekti ki? Bilmiyorum o olabilir mi acaba ya
- +1 yıl
Savcılığa vererek öğreniliyor benim bildiğim:) ama tabi bu yöntem abartılı olur galiba.. Telefonunu gizli numaralara engelliyebilirsin, o zaman gizli numaradan arıyamayacağı için kendi numarasından arıyabilir... 5-6 kere aramışsa, ya bi telefon sapığıdır, ya senin bu durumunu bilen biri onun aradığını san diye seninle eğlenmek istemiştir, yada o aramıştır. Ama büyük ihtimal odur... o olsa bile hala gururunu yenip özür dileyemiyor
Soran+1 yılYa bu ayrılığı bilenler zaten benim yakın arkadaşlarım onlarda böyle bir şey asla yapmaz. Dediğin gibi savcılık abartılı olur. Elbet yine arar ama arayan. merak ettiğim açsam konuşacak mı? Yoksa birisine küfür ettirip kapatıcak mı? Yada hiç tanışmıyormuşuz gibi biri mi konuşucak benimle? Hepsi olabilir. Özür dileyemez artık dönemez bu yüzsüzlük olur o kadar şeyden sonra. O olduğunu nerden çıkardın dersen bilmiyorum olmayadablir ama beni birtek geceleri o arardı ardarda uyanmam için
- +1 yıl
Konuşacağını sanmam. Konuşmaya niyeti olsa gizli numaradan aramaz bence. Büyük ihtimal suratına kapatır. O olduğunu düşünüp ona ulaşmanı istiyor olabilir. Sen ona beni sen mi aradın diye soracaksın, o da yok aramadım diyecek, böylece seninle konuşmayı başlatmış olacak.. böyle bi niyeti de olabilir. Sakın ona öyle bişey sorma. Eğer özür dilemek istiyorsa bi zahmet kibrini ezzin.. Böyle numaralara kanma sakın
Soran+1 yılYok zaten ben ona artık ne bir mesaj atarım ne yüzüne bakarım. Umarım odur. Umarım pişman olmuştur içi acımıştır o kadar anımızın hatırına. Düşündümde o bana iyilik yaptı. Ondan nefret etmem için o tartışmada ne gerekiyosa söyledi. Artık ona ne sevgim ne güvenim kaldı. Bu kez üzülen o olmalı. Acı çekmeli.
- +1 yıl
Eğer vicdanı körelmemişse pişman olur.. Gizli numaradan arıyan oysa pişman olduğu için aradığını düşünüyorum. Nefret duygusu insanı çökertiyor gerçekten. Zararı sana dokunur. Hem fiziksel hemde ruhsal sağlığın için affetmen daha iyi olur diye düşünüyorum. Onunla bir daha bağ kurman senin zararına olur. Daha çok yaralanırsın. Daha düzgün insanlar çıkar karşına inşallah. O kişi de kendini düzeltebilir inşallah.
Soran+1 yılİnşallah. Bana yaptıklarını umarım başkalarına da yapmaz. Eğer oysa iki ihtimal var. Ya yine bir arkadaşına falan konuşturacaktı şerefsizlikliklerine devam edicekti. Ya da sadece susup beni dinleyip kapatıcaktı. Bakalım elbet tekrar arar yani arayan. Nefret duygusu insanı çökertiyor evet ama ihanet acısı çok daha berbat bir duygu.
Soran+1 yılBakalım bugün bekliyim bir kez daha aranırsam gizliden açıcam konuşup konuşmadığına bakıp sonra gizli numaralara kapatıcam
Soran+1 yılUmarım. Tekrar ararsa yazarım buraya
Soran+1 yılO değildi sanırım. Bir daha arayan olmadı. Ondan da hiçbir haber yok. Evden bile çıkamıyorum karşılaşıcaz yüzünü görücem diye
Soran+1 yılEninde sonunda görücem. Okulumuzda aynı. Ama yüzüne bile bakmıycam. Hiç taviz vermiycem ona güçlü görünücem. Şimdi kolay geliyor ama en azından yapmaya çalışıcam
- +1 yıl
Görmemezlikten gelmeye çalış.. Eğer çok ilerde gelip senden özür dilerse, ona de ki, söylenmesi gereken birşeyi ne kadar geç söylersen o şey o derece anlamını yitirir. Geç gelen özrünün benim için bir anlamı yok. Zaten seni çoktan affettim. Şimdi işim var gitmeliyim. Bir daha görüşmemek dileğiyle. Bay bay... böyle de ona:) inşallah psikopat biri çıkmaz. Dikkat et
Soran+1 yılPsikopat falan değil ne yapabilir ki ama kendini yüksek tutmaya bayılıyormuş işte bunu gördüm. Öyle fazla ortamı olan biri de değildi hani olsa normal diycem zaten bu böyle biriydi ama yok değildi. Beni nasl böyle iğrenç bir şekilde tehdit eder ya? Sen benim elbet elime düşersin ne demektir? Nasıl sığdırabiliyor bu lafları adamlığına. O kadar doluyum ki. Özür dilemeyecek. Ama belki ileride vicdan azabı duyar o yüzden diler. Aynen böyle söyleyeceğim ona. Sağol
- +1 yıl
Sende sağol.. Bide tehdit mi etti seni. Gerçek yüzünü yıllarca gizleyebilmiş. Böyle iki yüzlülükte uzmanlaşmış kişilerden olabildiğince uzak dur. Onun nasıl bir insan olduğunu sen daha iyi bilirsin. Ne yapıp yapmayacağını da iyi bilirsin, ama yine de dikkat et.. Psikopatça bişey yapabilir. Haksız olmasını kendine yediremiyor galiba.
Soran+1 yılÇok şaşırıyorum ya bu kadar kör olamam nasıl göremedim? Ama inan bana çok iyi sakladı o yüzünü benden,herkesten. Onun arkaadşları bile şok oldu hepimiz şaşırdık. Ksinlikle sorun da orda zaten ilk kez kendini savunacak bir durum yoktu ortada çaresizdi yani. Ondan korkmuyorum ama. Çok zor durumda bırakırsa beni bende ona zarar verebilirim çünkü. Ama ben kendime yediremem böyle şeyleri o ayrı. Evet tehdit etti birde.O kavgaadn başka hiçbir şey düşnüemiyorum. Elbet hayat bunları onun karşsna çıkarır
- +1 yıl
Üzülme... İnsan çektiği acı kadar olgunlaşır. Ben de çok küfür işittim, hoş bişey değil biliyorum. Hele ki hiç beklemediğin birinden bunları duymak çok zor olmalı... Allah yaptıklarını yanına bırakmaz. Başka bir olayda o da aynı acıları tadar. Üzdüğün kadar üzülürsün. Haklıyken haksız durumuna düşürme kendini. Kendine dikkat et. Üzme kendini. Hepsi geçecek bitecek. Sen kaybetmedin o kaybetti
Soran+1 yılUmarım bi an önce kurtulurum şu psikolojiden. Ya hissettiğimi yaşıyorum ilginç ama. Normalde ona güvenirim mesajlarına falan da çok nadir bakarım sevmem yani çocuk gibi girip her mesajını didik ddik etmeyi. Ama içime doğdu sanki ya elim gtti resmen. Bir bakıyım neler konuşmuş dedim. Lanet olsun şok oldum resmen. Gözümde sıfırlandı ya. Benimle her gün ilişkiye girdiğini falan yazmış. Hani adamlığını kanıtlayacak ya. Olmayan şeyleri neden olmuş gbi anlatır bir erkek. Havasını atmştr umarım. Yazık
- +1 yıl
Erkekler işte... Erkekliğini böyle kanıtlamaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Sen onun şifresini nerden biliyorsun ki. O da şifresini bildiğini biliyor muydu? biliyorsa neden o hesaptan böyle konuşmalara girdi ki.. belki de mesajlarını okumana kızmıştır... Eğer dayanamıyorsan, psikolojin çok bozulmuşsa bir psikolağa git.
Soran+1 yılEvet biliyordu ama mesajlar altta kalmıştı onları muhtemelen unutmuş. Benimde onları okuyacağım tuttu işte. Mesajları okumama kızmadı. Kendini savunamayınca aldattığını ima etti küfürler etti böyle işte. Öyle yapmayı düşünüyorum ama şimdilik iyiyim. Sadece sürekli olarak aklımda o konuşmalar.
Soran+1 yılFacede beni silip engellemişti. Şimdi baktım engelimi kaldırmış bugün. Sence neden? Girdiği bir sınavda başarısız olmuş. Acaba benim yüzüme vurmak için mi enegli kaldırdı diycem ama eklememiş. Sadece engeli kaldırmış. Ne yapmaya çalışıyor sence
Soran+1 yılEklemeden göremem ki beni eklemesi lazım ya da ilişkiyi herkese açık yapması. Neyse niyetini bikaç güne belli eder diye düşünüyorum. Ben daha iyiyim. Hala çok düşünüyorum ama toparlandım. Evde durmuyorum fazla ve onu görebilcegim yerlerde. Yakın kız arkadaşlarımla vakit geçiriyorum gerçekten iyi geliyor aklım biraz da olsa başka şeylerle meşgul oluyor. Atlatacağım inşalah
Soran+1 yılÖyle mi yapıyım dersin? Bilmiyorum her şeyi beklerim şuan ondan. Ama ben engellersem şimdi 'demek ki hergün kontrol ediyor profilimi,engeli kaldırdığımı hemen görmüş' diye düşünücek. Halbu ki mesajları okurken farkettim
Soran+1 yılUmarım pişman olmuştur,umarım. Çok dua ettim
Soran+1 yılEvet zaten yapmaz öyle bi şey ama özür diler en azından. Yani umarım şuan bunu o kadar çok istiyorum ki
Soran+1 yılAsla
Soran+1 yılEvet ama o kadarı da elimde olmuyor işte. Ondan nefret ediyorum hala iğreniyorum özlemedim de. Ama yaptıkları ağır geldi bu bi gerçek. Özür bekliyorum çünkü onu pişman olmuş bir şekilde görmek biraz olsun bu acıyı hafifletebilir. İyi gelir bana diye düşünüyorum. Pişman olmalı. Bu intikam hırsı mıdır bilmiyorum ama böyle düşünmekten alamıyorum kendimi
Soran+1 yılÖzür diledi!
Soran+1 yılHayır facebooktan eklemedi bile. Hiç beklemiyordum bi baktım arıyo! Açtım. Özür dilerim deyip kapattı pat diye. Neydi simdi bu diye mesaj attım. Sadece söyleme gereği duydum içimde kalmadı böylece dedi. Cevap vermedim. Şok oldum. Dualarım resmen kabul oldu. İnan benden mutlusu yok şuan. Ya hala şoktayım yanlış mı duydum acaba diye tereddütteyim
Soran+1 yılAsla. Cevap vermiycem. Bi daha aramaz zaten bakalım bu akşam bugün yanına gittiği arkadaşından öğrenicem ne düşünerek yapmış. Çok şaşırdım ya. Büyük ihtimal içmişti
Soran+1 yılÇok değil ama arada içiyordu arkadaşlarıyla biraraya geldiğinde,sarhoş olucak kadar değil tabii. Böyle bi şey yaptığına göre büyük ihtimal sarhoştu yoksa insanda yüz olur gurur olur yani. Haklısın. Benim istediğim buydu. Allah'a şükürler olsun bak öyle içten dua ettim ki. Hem gerçek yüzünü görmüş oldum hem özür diledi. Sevenin ahı tutarmış derler. Öyle oldu heralde.
Soran+1 yılİnşallah. Çok doğru söylüyosun ne kadar şükretsem az.. Hem gerçek yüzünü gördüm hem pişmanlığını. Ya ilerde öğrenseydim? Ya ilerde olsadı bunlar işler ciddiye bindiğinde? O zaman ölürdüm heralde. Biraz olsun duyguları varsa beni çok arıycak. Çünkü yemin ederim çok anımız var. Onun bütün kötü zamanlarında yanında ben vardım. Ağladığında ben teselli ettim başkası değil. Benim gibi biri karşısına çıkmaz. Ama ben şanslyım. İnşallah onun gibisi de benim karşıma çıkmaz
Soran+1 yılÖyle. Bende özliycem farkındayım. Ama o mesajlara bakıp bakıp nefret ediyorum ondan. Bu yüzden gerçekten şanslıyım
Soran+1 yılondan nefret etmemi sağlayan mesajlar onlar. başka türlü insanalra kin besleyemiyorum. maalesef çabuk unutuyorum. onları asla unutmycam
Soran+1 yılYıllar önce civciv almıştım ve 6 gün yaşamıştı. Civcivim can çekişerek ölmüştü gözümün önünde ve ben çok ağlamıştım. O günden sonra civcivden bile korkar oldum. Kuş türü her şeyden korkarak kaçıyorum. Sorunluyum evet :D
- +1 yıl
Yazık civcive ya:D ben de civciv alırdım, öldükçe yenisini alırdım:D bana çok alışmıştı civciv... ne zaman beni görse bana doğru koşuyordu.. ona yemek vereceğimi biliyordu kerata.. nerden anlıyorsa artık:D kuş türlerini sevmiyorsan tavşan falan al, onlarda çok tatlı.. hoplayıp zıplayıp neşeni yerine getirirler.. eline alıp sevdin mi unutursun tüm sıkıntılarını
Soran+1 yıltavşan iyi fikirmiş :D
Soran+1 yılteşekkür ederim bu fikri benimle de paylaştığın için. gerçekten iyi hissettirebilir bak hem çk severim ben hayvanları
- +1 yıl
Rica ederim:) bende hayvanları çok severim:) özellikle civcivleri çok severim... iyi hissettirir bence. onunla ilgilendiğin zaman dertlerini sıkıntılarını unutursun.. yemeğini falan verirsin, suyunu içirirsin. bazende omzuna koyar sırtını falan sıvazlarsın... sanada antreman olmuş olur hem.. ilerde çocuğun falan olursa azcık tecrübeli olursuni... sorumluluk bilincin gelişir:)
Soran+1 yılHep köpeğim olsun istemişimdir ama bakıma ilgiye ihtiyaçları oluyo ama onunla sürekli ilgilenemiyceğim için alamamıştım tavşanadır belki kısmet :)
Soran+1 yılO günden sonra hiç haber yok iki gündür..
Soran+1 yılDün gece yine aramış beni ama ben yeni gördüm. Sence yine neden aradı? Mesaj atmalı mıyım neden aradın diye yoksa hiç umursamıyım mı?
- +1 yıl
En son konuştuğumuz da onu tamamen sildiğini söylemiştin. bi daha onunla olmaz demiştin. bu sözlerinle sanki hala ona karşı bişeyler hissettiğini görüyorum. eğer onu hayatından çıkarmakta kararlıysan, ne telefonlarına cevap verirsin nede attığı mesajlara. hiç umursama bana kalırsa ama yinede karar senin
Soran+1 yılHaklsın. Ya sana şöyle anlatıyım. Ondan nefret ettim o laflardan sonra ama tabi geçmişteki sevdiğimi çok özledim. O sanki bambaşka biri. Hiç bi şekilde dönmedim dediğin gibi aramasına dönmycem de tamamen bitirdim içimde
- +1 yıl
Seninde gördüğün gibi çocuğun içinde iki tane kişilik var.. Sorun olmadığı zaman iyi bi kişilik görüyorsun, adam sinirlendiği zamanda bambaşka bir kişiliğe bürünüyor. Senin buna katlanabileceğini sanmıyorum... en kötüsü arada kalmaktır ya kalacaksın yada gideceksin. eğer bitirmekten tamamen kararlıysan bencede telefonlarına hiç birşeylerine cevap verme.. ona da, ikinizin bi daha bir araya gelemeyeceğini söyle.
Soran+1 yılHiç bi şey yazmadım aramasına da dönmedim. O da aramadı bi daha. Lise sondayım ben 18 yaşındayım. Bugün onu okulda görücektim. Gelmedi. Yarın görür müyüm bilmiyorum ve yüzünü görmeye bile tahammülüm yok. Dediğin gbi çift kişilikli ve böyle biriyle bir ömür geçmez. Biraz olgunlaşması lazım artık
Soran+1 yılYa erkekler geç olgunlaşıyor derlerdi de inanmazdım gerçekten öyle sanırım. Ben yaşıma göre fazla olgun biriyim bu belki ailemin yetiştirmesinden belki yaşadıklarımdan kaynaklanıyor. O dao lgun biriydi en azından öyle gözküyordu öyle sanıyordum. Bu kadar iğrençleşebilcegğini tahmin edemedim
- +1 yıl
gerçek kişiliğini göstermiş işte. daha fazla kafa yorma bu konulara. böyle biri için bi seneni kaybetmek istemezsin heralde. lise sondasın sonuçta. bu yıl sınavlara gireceksin. değmez kardeşim... bu soruyu dokuz gün önce sormuştun hiç bişey mi değişmedi.. senden özür de diledi... artık kendini de onu da özgür bırak. iki arada bi derede bırakma kendini.
Soran+1 yılÇok şey değişti dokuz günde haklsın. Ben tamamen çıkardım onu hayatımdan ve en önemlisi güçlü olmayı öğrendim Nerdeyse 3 senelik bi geçmişimiz vardı onunla güzel bi arkadaşlığımız. Ona yazık etti. Neyse artık her şey için sana da teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun bana. Akıl verdin,yardım ettin. Çok sağol
Soran+1 yılAradı beni konuştuk. Daha doğrusu konuşamadık ama aglar gibiydi sesi. O günden sonra hiç karşılaşmamıştık ve ilk kez duydum sesini. Nasıl yüzü var çözemedim. Dedi ki bitti de gitmiyo iste cıkmıyo aklımdan yasananlar ne yapıyım ben dedi. Sinemaya gittim yine sen geldin aklıma dedi. Agladım dedi. Bnde sevgilinle gitseydin keske aklına ben gelmezdim dedim saçmalama dedi. O lafları ben duymak istiyomuşum en başından. Ben ona hiç güvenmemişim. Hep o lafları beklemişim zaten. Bende tekrar bi düşün
Soran+1 yılbakalım benim duymak istediğim laflar onlar mıydı dedim diyemdi bi sey
- +1 yıl
Ne alakası var. Sen neden ondan küfür duymayı bekleyesin ki... Anılar bir anda unutulamıyor. İşte bu yüzden pişman olacağın birşeyi dememek lazım. Heralde o gün sana küfür ederken, ya sonra nasıl olsa gönlünü alırım diye düşünmüştür yada seni çantada keklik olarak düşünmüştür. Ne yaparsa yapsın onu bırakmayacağını düşünmüştür... herkes yaptığının bedelini öder. öyle görünüyor ki sende yumuşamaya başladı. bi kaç güne geri dönersin ona heralde
Soran+1 yılEvet. Mantıklı bi açıklama duyamadım yine. Neymiş bazen kendini kaybediyomuş. Sonra ne yapıyorum ben diye kendine soruyomuş uyuyamıyomuş geceleri. Bi daha beni görmeyeceğini düşündüğü için benmde ondan nefret edip onu görmek istemiyceğimi düşünmüş öyle davranarak ama yapamıyomuş olmuyomuş.Ne olursa olsun seni bırakmıycam sen istesende istemesende falan diye saçmaladı. Sonra bir hafta boyunca ne aradı ne sordu. Geçen gece aramış uyuyodum. Öyle yani o kadar..
Soran+1 yılNe olursa olsun seni bırakmıycam sen istesende istemesende dedikten bir hafta sonra başka bir kız olduğunu öğrendim hemde kendisinden :) bu kez ağzıma geleni saydım bende,tamamen çıktı hayatımdan zaten öyle bi insanada yer yok
- +1 yıl
O kendi sana söylediyse kıskanıp onun peşinde koşmanı istemiştir. Düşünceleri bozuk biriyle daha fazla uzatman senin zararına olacak. Artık bir nokta koysan iyi olacak. konuyu bir ay önce açtın ama hala ondan vazgeçemedin:) bu son nokta olsun lütfennnnm... bi daha ona düşüncelerinde bile yer verme. bırak unutulmanın acısını çeksin
Soran+1 yılEvet kendisi söyledi o gün benim için o konu kapandı burda söz veriyorum eger bir gün öyle bi düşüncem olusa yeniden bunları okuyup utanıcam kendimden. Eminim artık. O gitti ona hissettiğim tüm duygularıda bitirdi. Nefret bile etmiyorum,ciddiyim bitti bu sefer dediğin gibi çok uzadı. O acı çekmez,üzülmez ama umrumda değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. geçmiş olsun sana çok yazık olmuş..bu gibi şerefsizler piyasada çok var..ayrıldıktan sonra neler anlatırlar..sadece anlatan değil onu dinyelenlerde şerefsiz..ne yaşadıysanız yaşadınız banane kardeşim demedikleri için..
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Aslında olgun bir insan olduğunu sanıyordum. Gerçek yüzünü bu şekilde göstermesi kötü oldu. Dua ediyorum pişman olması için. Çok kötüyüm
Soran+1 yılİnikam almak için uğraşmıyorum beddua da etmem ama acı çektiğini görmeyi çok istiyorum. Ben o lafları haketmedim
Soran+1 yılöyle yapıcam artık..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
+1 yılacı çekmen için ve seni zor ve komik duruma düşürmek için elinden geleni yapacak.
asla yüzünü yere düşürme. sen sevdin onu değil mi? ona inandın değil mi? adam olan onu ayıplayacak, adam olan sana destek olacak. acında teselli edecek belki. adam olan diyorum.
asla başını yere eğme. gerçekten iyi olduğunu düşündüğün insanlara içini dök ve gözlerin dolsa da onların karşında ağla ağlayacaksan
onun karşısında güçlü ol. gözlerine baktığında yüzün buruşsun. "sen kimsin, pisliksin" bu
büyük ihtimal sana yeniden sıraşacak er ya da geç. asla affetme. yüzüne vur. bana bunu yaptın diye değil. adam değilsin diyerek18 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru yazmışsın ki. Güçlü görünücem ona. Zaten onada söyledim hala senin için üzüldüğümü falan mı düşünüyosun sen bu laflardan sonra dedim. Ağlamıyorum bu sefer umrumda değilsin dedim. Elime düşersin sen elbet dedi bana şerefsiz. Ne demek bu ya? Nasıl bir vicdan? 2 yıl arkadaştık 6 ay sevgili. Her yerde bir anımız var. İnsan bunu nasıl yapar? Umarım dediğin gibi olurda gelir yine bana. Her şeyi yüzüne vururum tekrar. Acı çeker. Sürünür. Tek isteğim bu
- +1 yıl
buna benzer bir şey benimde başıma geldi. o bana ulaşamadı ama.
ama sanki beni kullanmış gibi tavırlar dedikodular
ben alt ettim onu ama. herkes de derdi adam olmadığını. rahatça da derdim yüzüne.
tatlım bu seni tekrar elde edemediğinde peşinden de koşacak gör sen. asla sevdiğinde diye düşünme.
ağlayacasın ama. çok ağlayacaksın. ama ona asla yenilme
kötü olan sen değilsin, o - +1 yıl
ama kabul et; acı çemeyecek.
sürünür belki ama acı çekmeyecek
Soran+1 yılÇok istiyorum geri dönmesini ve Hayır cevabını almasını. Biliyo musun ben o laflardan sonra ağlayamadım. Yaş akmadı gözümden hissizleştim çok farklı bi his. Canım yandı ama. Çok yandı. Her şeye rağmen ona güçlü gözükücem
Soran+1 yılGizli numaraadn dün gece aranmışım. O olabilri mi ki acaba
- +1 yıl
başka bir ihtimal yoksa odur da neden arasın?
böyle istersen üzülürsün. vazgeçmelisin.
Soran+1 yılBilmiyorum o değildi heralde bi daha arayan olmadı. Ondan nefret ediyorum. Haklısın
Soran+1 yılfacede engellemişti silip. hala eklememiş ama bugün engeli kaldırmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamusun herkezden herseyden önce olsun.Aileni düsünmemişssin belli. Oda seni saf görmüs yanlısa anlama bazı erkekler böyle seylerle kendi egosunu yükseltir.O kaybetmiş ama sende dersini cıkarıp devam et hayatına. Kesnlkle üzülme degmeyecegi belli. Bol dua et baska hedefler koy önüne. onla iletisimini kes. Allah yardmcn olsn
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çok haklısın ben aptallık ettim çok büyük aptallık. Zarı korumakla namuslu olunmuyo malesef bunu biliyorum. her şeyin farkındayım ama neden izin verdim yaklaşmasına bilmiyorum. Ne hissettiğimi ble bilmiyorum bu çok tuhaf. Ağlayamıyorum. İçim bi buruk çok acaip tarif edemiyorum. Bambaşka bi şey. Çok canımı yaktı. Nasıl atlatıcam ben
Cevap sahibi+1 yılCnm bnde yenilerde ilşkimi bitirdim. Atlatmak zor belki ama sürekli düsünerek atlatamazsın. Baska hobilerin hedeflerin olmalı. Lütfen Saf davranma izin verdigine göre sevmissin onu deger vermissn ama sonuca bakınca degersiz biri oldugu cok acık. akıllı ol lütfen ders cıkarıp önüne gelecegine bak. Cok dua etmelisin
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Haklısın değmediğini gördüm. Bu kez üzülmedim de. Canım yandı ama ağlayamadım. Nefret ettim ondan. Ama içime oturdu işte o his. Donuklaştım resmen kendime inanamıyorum
+1 yılbenimde basima geldi :(öyle serefsizler cok bu dünyada herkes birseyin pesinde takma sen onu allaha bol bol dua et inanki gecer gez toz eglen takma ölümlü dünya kac seneler sonra bu olanlara gülersin inan bana
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyle olur ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanim gecmis olsun senin adina üzüldüm gerçekten yaptığı çok büyük bi şeroluk. Ben anlamıyorum ya bir de iki sene koşmuş peşinden bunun için mı koşmuş , yazık boyle tiplere.insanlıktan Nasibini almamış Allah. sabır versin sana :(
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bunu anlamıyorum bu yüzden mi koştu iki sene. Ve 6 ayda biz sadece yakınlaşmalar yaşamadık bir sürü anımız oldu. Onları silip attı mı şimdi yani?
Sevmiştir tabi ama bedenini, ee onada sahip olunca hevesini aldı tabi.
Bana hata sende gibi geliyor ama nedense...12 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki bende de hata var ama bunları haketmedim
+1 yılkalitesiz olması senin suçun değil bunu unutmaya bak ama bundan sonra dikkat et aynı hataya düşme
12 Yorumla
Soran+1 yılçok dikkat edicem sağol
- +1 yıl
sende sağol
+1 yılseninle sadece cinsel yönden yakınlaşmış . bence tekmeyi bas gitsn
11 Yorumla
Soran+1 yılBitti gitti zaten artık tamamen kopardık iletişimi hemde berbat bi şekilde
Geri dönmez senin içindeki acı ihanet acısı. Anlatsın öyle bişey yok de geç kanıtlayamaz
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir şeymiş ilk kez yaşıyorum. Çok tuhaf bir his. Nasıl atlatırım ya her gün yüzünü görücem bir de
Soran+1 yılzaman..
Soran+1 yıleğer öyle bir şey yaparsam ondan ne farkım olur?
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Keşke onunda karakteri sağlam olsaydı. Haklısın sanırım zamandan başka çare yok
+1 yıladamım diye dolaşır o da. millet sana dilber dese de ona da güzel bişey der... gün gelir bi kız bulursa, ona "dikkat et sağa sola anlatır" diyen çıkar elbette. Allahın adaleti şaşmaz bacım. sen Allaha havale et bişey yapma.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol. Öyle yapıyorum zaten ama bende hatalıyım. İzin vermemeliydim hicbir şeye. Ağlamak istiyorum deli gibi ağlamak. Ama gözümden yaş gelmiyor. Öyle kötü bir durum ki anlatamam
- +1 yıl
anlamaya çalışıyorum en asgari seni... ama eminim hissederek yaşamışsındır... severek yaşamışsındır. onun yaptığı kendi boynuna olur. cevresinde seni tanıyan varsa, senin onu sevdiğini biliyorlarsa, onun yüzüne söylemese de notunu verirler.
Soran+1 yılEvet var ve sevdiğimi biliyorlar. Umarım dediğin gibi olur. Ben çok kötü bir şekilde gördüm onun gerçek yüzünü. Umarım başkalarına zarar veremez
- +1 yıl
herkes kendine zarar verir aslında başkalarıyla uğraştıkca... ama bunun farkına kendisi varmaz. etme bulma dünyası diye boşuna dememişler hacım.
Soran+1 yıldoğru..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşananların açığa çıkma ihtimalini bile bile yaptın, şimdi küçük olan ihtimal oluştu. bunları hesap edemedin mi.
13 Yorumla
Soran+1 yılAçığa çıkmasından korktuğum bir şey yapmadım. Ama yaptıklarımda doğru değildi. İki kişinin arasında yaşananlar her zaman özel kalmalı ve eminim bunları dile getirip kendini cool göstermeye çalışıcak onun huyu bu. Hatamı kabule diyorum ben yapabilceğim bi şey yok sevdim sadece
Cevap sahibi+1 yılhayat tecrübesi denen bu illet, böyle işte, illaki acı çektirecek, öğretmek için.
Soran+1 yılöyle :(
senin adına çok üzüldüm,işte insan var insan var diyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılBerbat bir his. Umarım bu durumdan kurtulablirim. Ruh halim gerçekten kötü
Evet hıc sevmemıs senı zamanla duzelıcek hersey
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı çektiğini istemekte bi işe yaramıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılmalesef
+1 yılona defol demeye bile değmez.
16 Yorumla
Soran+1 yılBöyle mi biticekti yani ya..
- +1 yıl
böyle bitmesi gerekiyomuş demekki . böyle bitmesi mi daha iyi yoksa seni daha uzun sre kandırması mı ?
Soran+1 yılHaklısın ama o lafları hakedicek hicbir sey yapmadım ya
- +1 yıl
bi insan böyle laflar söylüyosa seni değil kendisini aşağılıyodur. yani kendi acizliği. çok kalitesiz birisi olduğunu belli etmiş işte
Soran+1 yılhaklsın.. teşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek rica ederim. kendine iyi bak. :)
yaşanmış bitmiş diiceksin...hayat devam ediyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılİçime bi şey oturdu sanki ya hiç böyle olmamıştım hiç bi şey hissedemiyorum
- +1 yıl
içine oturan olayı hazmedemeyşinden kaynaklanan bişey... lakin suç sende değil onda...;) aslında ortada suçluda yok...onun hayata bakışı tercihleri böyle seninkiler farklı...yaptığına anlam vermeye çalışma...cevapta arama...dedimya sadece önüne bak...arkada kalana fazla takılma...
Soran+1 yılhaklısın tesekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam