Hiç sevmedi mi yani? Çok saçma geliyor

İki yıl peşimden koştu ve onunla çıktım. 6 aylık bir ilişkimiz vardı. Arada çocukca hareketleri oluyordu ama alttan alıyordum. Ve en büyük hatayı bana yaklaşmasına izin vermekle yaptım. 6 ay boyunca hergün beraberdik haliyle çok ileri gitmesede yakınlaşmalar yaşadık. Nerden bilebilirdim benimle onlar için takıldığını? En son kankalarıyla benimle ilgili konuşmalarını yakaladım. Benimle ilişkiye girdiğini hergün birlikte olduğunu falan yazmış ki bu kadarı olmamıştı asla. Bunları onun yüzüne vurunca ilk kez kendini savunmadı. Savunacak durumu yoktu çünkü ve bu kez küfür etmeye başladı. İçinde tuttuğu her şeyi yüzüme vurdu. Eskiden sevdiği bi kzı vardı onunla aldatmış beni resmen. Tehdit etti. Ben seni üzücem ama daha buralardayız elime düşme sen sakın dedi. S*kmde degildin dedi. Ya anlamıyorum 6 ay boyunca sırf bu yüzden mi çıktı benimle? Hiç mi canı yanmadı şimdi? 1 saat önce her şey güzelken 1 saatte ne değişti bu kadar? Haksız olan oydu. İğreniyorum ondan sakın dönerse affeder gibi bir düşünceye kapılmayın. Asla affetmem. Ama içime bir şey oturdu sanki. Hiç bi şey hissedemiyorum bu kez ağlayamadım bile tuhaf bir his bu. Tek dileğim onun acı çekmesi gözümün önünde eriyip bitmesi pişman olması. Ama biliyorum ki olmuycak bu kez bunlar. hergün göreceğim onu birde. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl olacak.. Yaşadıklarımızıda anlatır büyük ihtimal milete. Bizde bunlara adam diyoruz işte. Ama aptallık bende. Çok aptalım izin vermemeliydim hiç bir şeye
Hiç sevmedi mi yani? Çok saçma geliyor