Adam yurtdışında yaşayan bir yabancı. Boşa umutlanmak istemiyorum.
Eğer beni seviyorsan ülkene sadece senin için geliyorum dedi ciddi olup olmadığını nasıl anlarım.

Adam yurtdışında yaşayan bir yabancı. Boşa umutlanmak istemiyorum.
Eğer beni seviyorsan ülkene sadece senin için geliyorum dedi ciddi olup olmadığını nasıl anlarım.
Cevap
8Cevap
Adamın yurtdışında yaşayan yabancı olması iyi bişey. Canlı karşılıklı konuştuysan, anlarsın. Görüntülü arayarak yani… üç satır yazı ile bunu anlamak , falcılık olur
Canlı konuştukta. Bunu konuşmadık
Ben ciddiyet isterim ama onun ciddi olduğunu sanmıyorum. Bugün videolu arama istedi ama daha sonra arayacağım dedim ingilizce olarak
Böyle diyen bir adam kesin ruh hastasıdır. Yani en iyi ihtimal organlarını çalar öyle düşün
Neden ki. Belki laf olsun diye demiştir
yeme bunları. kız düşürmeye çalışan erkek bunlar :)
Biletini alirsan gelir ama sadece pompalatip gider. Ötesi olmaz
Niyeti pompalamak olsa kendi ülkesinde de bulabilir. Sapıkça konuşmadık konuşursa engellerim
come to fenerbahçe de ona
Gelir
Gelir
Come on ulan yaz
Hahah
Do fcuk the liar ı da rklemeyi unutma
😅😅
dehlemeye gelir gelirse
Nasıl yani 😂
Gelince anlarsın
Söyler heralde
Anladım
Nereli
Boş muhabbet
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, bu tür durumlar gerçekten karışık olabiliyor. Onun gerçekten ciddi olup olmadığını anlamak için onunla detaylı bir şekilde konuşabilirsin. Planlarını, tarihlerini ve ziyaretinin ciddiyetini sorarak daha fazla bilgi alabilirsin. Ayrıca, gerçekten ziyaret etmeye hazırlıklı olup olmadığını anlamak için belirli planlar yapıp yapmadığını gözlemleyebilirsin. İletişim kurmak her zaman en iyi yoldur! Eğer gerçekten ciddi ise, çaba gösterip detayları paylaşacaktır.😊