Evet Cok kullanan surekli buseyler paylasan biri degilim tatil özel gun haric. Bazi yakin arkadaslarim var ve onlarda bile istemdiz kiskanclik hissediyorum. Mesela ben herseylerini begeni atarim yorum yaparim daha fazla ama Onlar daha az yapar. Ayni sekilde fazla samimi olmadiklarimlada ayni, görurler ilk gördukleri halde vs bakip gecerler.
Zaman gectikce haset kiskanclik vs arttigni dysunuyorum özelikle Maddi durum iyi olup cok seyahat edebildigim icin. Sizdede tanidik geliyomu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vallaaha hiç umurunda olmaz benim. Kim nereye gitmiş kim ne yapmış, hatta bakarım güzelse bende giderim sonra. Benide kıskanırlarsa umursamam
Aslinda bende senin gibi dysunuyorum ama bazi insanlar asiti belli ediyo :) özelikle evlendikten sonra dahada
boş ver başkalarının hayatı ile Kendi hayatını kıyaslayanlar asla mutlu olamaz.
Öyle haklisin ztn ben hava atmak icin degil istedigim icin paulasim yaoiyorum albumler yapiyorum vs
Zaten sıkıntı sende değil ki anlattığın kadarı ile anladığım bu. Ben hiç paylaşmam. Instagram bile yeni açtım 1 fotoğraf var o kadar umurumda değil
En guzeli valla.. nedense biz kadinlar biraz farkli dusunuyoruz
Ee tâbi hatta kadınlar birbirlerini çok kıskanırlar. Biz erkekler ise çok daha basit yaratıklarız. Nereye gittin, kaç TL mal oldu, yanındaki yenge mi vs vs diye sorarız o kadar basitiz:-)
Ya zenginin derdine bak ak
Dert degil
Dert değilse ne kafaya takıyon
Dogru takmamak herek
Ee günaydın
Ben yapmam beğenmem