Kizlar rezil oldum ya tanınmış biriyle mesajlaştim?

Arkadaşlar benim bir tane kimya hocam var adı kaan karneler gününden 1 hafta önce arkadaşlarım bu kaan hocanın hako8nda hiç bir şey bilmiyorlar bende bilmiyordum onlarda benden onu araştırmamı istediler o zamanda bende 1 ay boyunca araştırdım her şeyine ulaştım işte bi tek inistagram hesabini bulamamıştım halada bulamadım çünkü yokmuş kimya hocamın öğrencileri de sormuşlar oda benim inistagram hesabim yok demiş bende inanmadım gidip 1 hafta önce o hocayla çok samimiyim onu göremeyecem diye onu inistagramdan hesabini bulup takip edeyim bu kaan... Işte soyadindaki bütün izmirdeki çoğul kişiyi takip ettim onların arasında kimya hocamın hesabı çıkar diye ve benim aklımdan gitmiş unutmusum dün kimya hocamı okulda gördüm onunla velaştim foto çektik beraber sonra o fotoyu hesabıma paylaştım sonra o takip ettiğim kaanlardan,... biri bana mesaj attı dediki kardeşim merhaba dedi senin aradığın hoca ben değilim dedi kendisi benim amca oğlu dedi bende ona siz nasıl bildiniz nerden anladınız dedi nasıl bile bildiniz dedim oda dediki paylastigin fotoğraftan dedi onula foto çektiğin adam kendisi benim kuzenim amca oğlu dedi onada anladığım söyledim kaan hocan sana selamı var dedi böyle karışıklar olabiliyor dedi herkes bizi karıştırıyor dedi adımız soy adımı aynı dedi ama ben senin aradığın hocan kaan değilim dedi boşuna da arama dedi çünkü o inistagramdan hesabı yok dedi sonra adama kusuruma bakmayın tesekur edip konutu kapatık sonra inanmadım onu profiline girdiğim onun profili gizli bana açtı işte bende girip onun fotolarına baktım adam tanınmış biri çıktı bi sürü takipçisi var rezil oldum kaan hocama da rezil oldum ya adam beni gördüğünde ne diyecek acaba bu canım bu merakım sönümü getirecek ben niye arkadaşlarımın kafasına uyup kaan hocamı araştırdım ki arkadaşlar bana akıl verin

Kizlar rezil oldum ya tanınmış biriyle mesajlaştim?