Ne yapmam lazım çocuk beni resmen takmiyodu Napiyosun yazdım ya.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. olan olmuş.. pişman olma yaptığın şeyden.. utanılacak bir şey yok.. cevap verirse devam et.. ama sakin.. cool ol.. içine düşmeden sakin sakin konuş ara ara.. kısa ve öz.. zaten su akar yolunu bulur.. iyi ya da kötü.. ama böyle bir şeyden asla pişmanlık duyma.. onur duy.. en azından kenarda oturup üzülmektense, savaşıyorsun bir şekilde.. bu gurur duyulacak bir şey.
09 Yorumla
Soran+1 yılTekrar akşam konuşmayı kestik.
Beni sevdiğini söyledi ama aynı zamanda da giyimimi degistirmemi istedi.
Soran+1 yılAma cinsel açıdan arzuladigini soyluyo bir de.
Soran+1 yılAynen verdim zaten..
Soran+1 yılInşallah bu kararmi surdururum
Soran+1 yılVücudumu gördüğü yok zaten ama saçma geliyoe.
Umarım dediğin gibi benim nasibim olacak kişi bulur amin Sağol...
En İyi Cevaplar
+1 yılsalla yanlışlıkla oldu de engelle numarayı
027 Yorumla
Soran+1 yılAma numarasini silmistik Cevap verdiVerdi ama.
Ders çalışıyorum niye yazdın ki
Numaramı silmemissin dedi.
NASIL kivirabilieim BIR anlik boslukta Iken yazdim- +1 yıl
yaw numarayı ezbere yazdım arkadaşın yanlış oldu dersin da bulursun yolunu
Soran+1 yılAciklama yap mi diyosun
- +1 yıl
yapmazsan havaya girer seviyo beni diye
Soran+1 yılHim öf ya.
Öylesine yazdım diyim mi- +1 yıl
öylesine yazdım dersen bana dönmek istiyo ilk adımı attı der yanlışlıkla oldu dersin daha iyi
Soran+1 yılAma yanlışlıkla oldu dersen Inanmaz diyolar.
- +1 yıl
öylesine yazdım dersen de g** kalkar hava yapar yani
Soran+1 yılHim öylesine yazarken sana yazmışım mi diyim.
- +1 yıl
ooff bilmiyom ne dersen de amacın neyse onu açık açık söyle ben sana geri dönmek istiyom ondan yazdım de
Soran+1 yılHayır ya ders kafa yaptı onda yazdım arkadaşıma yazcaktim
Soran+1 yılsana atmayacaktım kusura bakma mi yazim
Y- +1 yıl
bıraksana yaaa :D itiraf et işte bilerek yazdın bilerek olmazsa bile onu düşündüğün için bilinç altında kalmış o yüzden ona gönderdin
- +1 yıl
istediğini yaz
Soran+1 yılDogru diyosun ama öyle diyemem
- +1 yıl
neden gururun mu incilir?
Soran+1 yıl[19 04 2016 3:48PM] Olmadı anlaşamadık ve birbirimize uygun değiliz dedik bana o kadar sapık dedin farklı hakaretler ettin kendinin giyiminin inanışinin yaptıklarının doğru olduğunu söyledin. En sonunda birlikte olamayız dedik ve vedalaştık saha doğrusu sen bana uyumayacağın için gittin. Şimdi neden mesaj atıp öylesine attım diyorsun?
[19 04 2016 3:48PM] Yaptığın doğru mu?
[19 04 2016 3:51PM] Silinen bir mesaj whatsappta geri gelmez sinir etmek için mi varsin?
[19 04 2016 3:52PM] Tam unutuyorum derse odaklanıyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kendini bana hatirlatiyorsun
[19 04 2016 3:52PM] Neyse
[19 04 2016 3:53PM] Tmm bu sohbet de dahil çağrı mesaj arama kaydı ne varsa silmeni ve tekrar yazmamani istiyorum
[19 04 2016 3:53PM] : Olayı kroniklestirmeye gerek yok daha fazla yaralar çünkü. Yazdi.- +1 yıl
tamam yazmam de hani herşeyin doğrusu daha güzel :) boşver o sevmiyorsa sende sevme
Soran+1 yılHaklısın sevmemek gerekiyo
- +1 yıl
yanii seni seveni sev
Soran+1 yıl[19 04 2016 4:02PM] A: Hadi geri yükledin mesajlar geri geldi numaram ve yazışmalar geldi
[19 04 2016 4:03PM] A: Nasıl oluyor da napıyosun diye mesaj atmayı da basarabiliyorsun ki
[19 04 2016 4:04PM] A: Hayır birşey falan mı test ediyorsun deniyorsun vereceğim cevaba göre o yüzden falan attın anlamıyorum.
[19 04 2016 4:04PM] A: Sanki ben bitmesini istedim ben seni kovdum gibi attığıma pişman oldum falan diyorsun seni anlamak çok güç. Çok karmaşık bir insansin
[19 04 2016 4:04PM] A: İsteyerek mi attın yani itiraf etsene
[19 04 2016 4:05PM] A: Neyi öyle dedim ya Ne diyorsun Melis anlamıyorum seni ya- +1 yıl
sıkma canını sen bu arada ismin güzelmiş :) numarasını engelle hiiçç üzme canını moralini de bozma https://www.youtube.com/watch?v=yxAoekHd6C0 al bunu dinle :)
Soran+1 yılBaşıma ağrı girdi öf ya. Valla sinir oldum.
- +1 yıl
şarkıyı dinle kendine gelirsin kürtçe anlıyosan kürtçe atayım :D
Soran+1 yılAnlamıyorum uzulmeli şeyler dinlemeyecegim
- +1 yıl
üzülmeli şeyler olmasın peki o zaman https://www.youtube.com/watch?v=WjzxhhNJzos
halit yoldaşı biliyon demi güzel söylüyo bak - +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılEe çok basit yapılacak en kolay şey. Tekrar mesaj atıp sana atmayacaktım kusura bakma yaz, oldu bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun yani.
Öylesine dersen bir yeri kalkar dediler.- +1 yıl
sen doğruyu söyle. Sen zaten ona mesaj yazmayacaktın. Yanlışlıkla olmuş işte.
de ki öylesine falan
027 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine mi yazayım kanka çocukla ciddi Mana da konuşuyorduk ve her zaman takan kisi son konuşmada takmadi.
Soran+1 yılIste şey dediCevap verdiVerdi ama.
NASIL kivirabilieim BIR anlik boslukta Iken yazdim
Soran+1 yılAma sildim demiştim öf ya
Soran+1 yılHahaha supersin.
Soran+1 yılGeri geldi yanlışlıkla yazdım öf çok uzun açıklama oldu ya
Y
Soran+1 yılÖylesine yazdım.
Soran+1 yılYa tam gördü mu diye bakcaktim
Öylesine mi diye mesaj atmış
Numaramı neden silmedin diyor. Offf
Soran+1 yıl[19 04 2016 3:48PM] Olmadı anlaşamadık ve birbirimize uygun değiliz dedik bana o kadar sapık dedin farklı hakaretler ettin kendinin giyiminin inanışinin yaptıklarının doğru olduğunu söyledin. En sonunda birlikte olamayız dedik ve vedalaştık saha doğrusu sen bana uyumayacağın için gittin. Şimdi neden mesaj atıp öylesine attım diyorsun?
[19 04 2016 3:51PM] Silinen bir mesaj whatsappta geri gelmez sinir etmek için mi varsin?
[19 04 2016 3:52PM] Tam unutuyorum derse odaklanıyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum kendini bana hatirlatiyorsun
[19 04 2016 3:53PM] Tmm bu sohbet de dahil çağrı mesaj arama kaydı ne varsa silmeni ve tekrar yazmamani istiyorum
[19 04 2016 3:53PM] : Olayı kroniklestirmeye gerek yok daha fazla yaralar çünkü. Yazdi.
Soran+1 yıl[19 04 2016 4:02PM] A: Hadi geri yükledin mesajlar geri geldi numaram ve yazışmalar geldi
[19 04 2016 4:03PM] A: Nasıl oluyor da napıyosun diye mesaj atmayı da basarabiliyorsun ki
[19 04 2016 4:04PM] A: Hayır birşey falan mı test ediyorsun deniyorsun vereceğim cevaba göre o yüzden falan attın anlamıyorum.
[19 04 2016 4:04PM] A: Sanki ben bitmesini istedim ben seni kovdum gibi attığıma pişman oldum falan diyorsun seni anlamak çok güç. Çok karmaşık bir insansin
[19 04 2016 4:04PM] A: İsteyerek mi attın yani itiraf etsene
[19 04 2016 4:05PM] A: Neyi öyle dedim ya Ne diyorsun Melis anlamıyorum seni ya
Dedi
Soran+1 yılNeyse ya. Anlatmıyorum ona.
Soran+1 yılBarışma için Yalvardi sonra arayıp ama mantıklı düşündüm ve olmaz ya onla.
Soran+1 yılAynen dedin.
Ama yazmayı kestik. Ben sabah yine yazdım
Aklımı çok meşgul ediyor ya.
Soran+1 yılHaklısın ama ona karşı bir his var içimde.
Onunki benden daha çok ama giyimimin değişmesini istiyor.
Pantolon tanık tarzında gezmemi istiyor.
Oysa ben Pardesu giyiyorum
Soran+1 yılÖyle mi diyosun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Sende takmazsın bundan sonra olur biter 'insanlık hali' bir merabayla kimseye zararın olmaz kendine de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sanki bana Coca Cola'nın sırrını vermişsin gibi konuşma. Takmazsa napıyorsuna cevap vermez olur biter.
11 Yorumla
Soran+1 yılVerdi ama.
Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. tamam bişey yazma artık yapıcak bir şey yok onuda görnemezlikten gelirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılYazma diyon yani
Soran+1 yılÖylesine yazayım yani
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Telas yaptigini anlamasin. Cevap atarsa sen cevap verme
010 Yorumla
Soran+1 yılCevap verdiVerdi ama.
Ders çalışıyorum
niye yazdın ki
[19 04 2016 3:53PM] : Olayı kroniklestirmeye gerek yok daha fazla yaralar çünkü. Yazdi.
Soran+1 yılYalvardi sonra..
Soran+1 yılEvet
Bir daha mesaj atmam.
Çünkü bitirdik artık.
Soran+1 yılAma sonra beni aradı biliyo musun.
Illa kararsız kalayim diye uğraştı :(
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Yanlışlıkla sana attım kusura bak bakabildiğin kadar yaz gönder hemen
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok atarli olur. Beni haketmiyo ama niye nasıl yazdım ya ://///
Soran+1 yılEmin değilim cevaplamasam mi.
Soran+1 yılÇocuk yazdı ama
Ders calisiyom
Neden yazdın ki
Numaramı silmemissin diye
Bende öylesine yazdım şimdi.
Soran+1 yılYa tam gördü mu diye bakcaktim
Öylesine mi diye mesaj atmış
Numaramı neden silmedin diyor. Offf
bir aşk masalıdır almış başını gidiyor sahi aşk nedir?
00 Yorumlaya sen gene mesaj atmıssın ben isimleri karıştırıp aradım açmadı diye 1 kez daha aradım al bide burdan yak
00 Yorumla
+1 yılYime takmaz sense takma
10 Yorumla
+1 yıltabiii canım kesin öyledir :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sarhostum hatirlamiyorum de.
00 Yorumlayanlış odu k. bakma yaz
010 Yorumla
Soran+1 yılInanmaz diyolar.
Numarasini silmistim
Soran+1 yılAma hemen döndü ki.
Nders çalışıyorum niye silmdin
Neden yazdın dedi
Öylesine dedim
Neden silmedin diyo.
Soran+1 yılDedim hakaret etmediği kaldı.
Soran+1 yılHaklısın
Bisey olmaz hayati bu kadar ciddiye almayin
00 YorumlaAtmasaydin keske takmayani sen niye takiyosun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir anlık gaflette iken attım
Gecmis olsun atmasaydin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl niye attım bilmiyorum.
Ders kafa yaptı galiba
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. kuzenim atmış de
05 Yorumla
Soran+1 yılCevap verdiVerdi ama.
Of ya
Soran+1 yılZaten Napiyosun demedi
Soran+1 yılBence merak etmez.
+1 yılRehberinde ne işi var seni takmayanın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. İkinci mesajda yanlış gönderdim falan yaz
00 YorumlaKim ki o
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek musvettesi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıldöndü mü
01 Yorumla
Soran+1 yılDöndü.
Baya konuştuk.
Konuşmayı kestik.
Tam unuttum bitti dedim
Aradı. .
En sonunda görüp açtım.
Konuştuk sevdiğini falan söyledi ama ben bitirdigim için olamaz dedim
Iste öyle de bitti.
Mesajı sil.
00 Yorumla
+1 yılNasıl becerdiysen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılözür dile anlat
03 Yorumla
Soran+1 yılO napiyor
Soran+1 yılBen niye Özür diliyom
- +1 yıl
sen atmadınmı mesaj
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzenim yazmış de. s
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı