AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
boş ver çocuk önemli olsa sormazdın bu sakladıklarının binde biri
Harbi artık orspu olmayan kadın bulmak çok zor. İmkansız gibi bir şey.
Yaşasın sosyal medya✌🏻
@avicenna90 sosyal medya da içlerinde var demek ki.
Sosyal medya çıktı çıkalı dejanerasyon ayyuka çıktı 3 sene önce kapadım instayı geçen anneminkinden baktm keşfete bakmaz olaydım bildiğin 18+ reelsler vs çocuklar kesinlikle zaten uzak tutulmalı ben asla açmadım oğluma açmayı da düşünmüyorum
@avicenna90 Benim de öyle yıllardır hiçbir sosyal medya hesabım yok. Biraz aklı olan zaten kullanmıyor. Sizi de tebrik ederim aynı görüşteyiz.
Atv de esranın programını izliyor annem ben sevmiyorum kurgulama var illa ki ama kocasını çocuğunu bırakıp kaçanların hepsi sosyal medya lafını ağzından düşürmüyor valla kapasalar türkiye de ilk destekçisi olurum milletçe tadında bırakmayı düzgün işe kullanmayı bilmiyoruz çünkü..
@avicenna90 Dünyada da aynı sıkıntı var. Bu işlerden milyarca dolar kazanan büyük şirketler olmasa çoktan kapanmıştı. Ama tabii işin içinde para olunca ifade özgürlüğü oldu kullanmak… Gerçekten eğer kapanması yönünde bir referandum falan olsa kesinlikle kapansın diye kullanırdım oyumu, berbat ve korkunç bir şey.
Öyle ama gittikçe büyüyen bir kitle var kapanmaz gençleri de türlü şeye sürüklüyor bu sosyal medya platformları kumar vs. Allah korusun ne diyim
@avicenna90 Zararının yararından kat ve kat fazla olduğu belliyken hala kapanmamasının tek sebebi parayla alakalı başka hiçbir şey ile değil
Doğru işin ucunda para varsa insan hayatının ne önemli var dimi zaten!
Dostum eğer o adam ile ciddiysen o adamdan bir şey gizleme bu aldatmak değil bı nevi saklamak ihanet gibi düşünebilir tamam sen yayında sagını solunu açmayabilirsin ama ihaneti gizlemeyi değiştirmez
Bence sahibelik yapsanız kafanız daha rahat olur
Aldatmak sadece başkası işe ilişkiye girerek olmaz, yalan söylemekte aldatmadır saklamakta yani evet senin bıraktığını düşündüğü için aldatıyorsun
Aldatmak sayılmaz dekolte dahi yoksa neden aldatmak sayılsın ki
Yani şöyle ki gizli bir şey yapman hoş değil. Bence güzelce konuşup yayına geri dönmek istediğini söylebilirisin.
Olayların açığa çıkma gibi bir huyu vardır.
Madem kaybetmek istemiyorsun geç olmadan söyle senden duysun. Dürüstlük iyidir 👍
Sen erkeği eğlendirmek ve karşılığında hediye almak için açmıyor musun yayınları, bal gibi aldatma...
zor bır durum bende bırak yayın ıslerını felan
Valla bende evden atılcam 2 güne ama boyle seyler yapacağıma hastanelerde yatarim
İnşallah sevgilin yayına denk gelir de tez zamanda senden kurtulur
Dekolte yok bırsey yok canlı yayın yapıyorsunda bu mıllet kerızmı nıye sana hedıyler yoluyor?
Yayın açmak aldatmaya girmez ama etik bir durum değil.
Sevgiline söyle. Dekolte vermiyorsan sorun yok diye düşünüyorum, sevgilin de anlayışla karşılar ama eğer söyleyeceksen para için yayın açtığını söyleme.
Sadece sohbet falansa bence bir şey olmaz... çok kötü durumda kalmışın iyi şanslar ne diyim...
Bir gün sevgilin yayında denk gelirse o zaman o seni aldatmış olur belki de ama yine de yaptığın doğru değil
Sevgiline karşı saygısızlık olur neticesinde sevgilisiniz başkalarıyla yayın açıp konuşmak da doğru değil
Hayır senin hayatın onane
Bi gun yayinina izleyici olarak katilir 😉
Para kazanıyor musun
Yüzün görünüyor mu
Onu kandiriyosun anca ona söylemen lazim
Evet bir nevi arayıştasın.
Nerde yayın yapıyorsun peki
Napıyon yayında mesela ona göre söölim
Bence bu hoş bir durum değil
Aldatmaktır evet yalan söylüyorsun sonuçta.
normal bu ekonomide
Yinede söylemelisin bence
Öğrense daha kötü söylemek daha iyi olur
Hangi platformu
Gizlemen yayın acmandan daha kotu
Evet gizli adı üstünde
İşten niye kovuldun
Ne yayini ki bu
Sohbet ediyorum tiktoktakiler gibi ama erkeklerde kadınlarda geliyo hediye atanların çoğu erkek
Hmm erkekler sıkıntı olabilir ya
Yayın açınca nasıl para kazanıyon
Hangi platformda yayın açıyorsun?
Aldattın evet
Bizde açsak para 💸 💰 kazanır mıyız 🤔
Çekiciysen evet mümkün.
@rekreasyonistt ne yapmalıyım tam olarak 🤔
Burada bu işi yapan erkek varsa onlara sormalısın.
@rekreasyonistt erkeklerin bu işe uygun olduğunu düşünmüyorum, daha doğrusu talep görmez, ama herhangi bir kadın her türlü talep görür, bu yüzden erkekler bilmez kadınlar bilir
Aksine erkekler böyle düşündüğü için erkek f*hişe ve only yayıncısı sayısı çok az olduğundan bu işi yapanlara çok talep var. Çekici erkekler çoğu kadından fazla ilgi görüyor o piyasada.
@rekreasyonistt etkileyici bir fiziğim yok aksine Ufak bir penise sahibim ama güzel s*ise sohbeti yaparım gösteri olarakta küçük penisle master yapıp yayın yapabilirim ama bu kadınların ilgisini çeker mi bilemem
Bir kadın olarak bu dediklerim senin ilgini çeker miydi?
Ben sadece mevcut partnerine ilgi duyan biriyim ve bir ekran üzerinden gördüklerimeyse herhangi bir ilgi duymuyorum. O yüzden yine söylüyorum, yorum yapamayacağım.
@rekreasyonistt 👏👏👏
Sen sevgilini hak etmiyorsun.
Evet aldatmaktır
evet aldatmak
katılırsa yayına
Öğrenir
yayında napıyorsun bacım
Yayının içeriği ne
Evet aldatmak bu.
nasıl bir yayın bu anlamadım
Söyle gitsin
Bildiğin esc sun sen
Ala ala nıye para için mi?
Birnevi sonuç olarak gizli aldatmaya teşebbüs.
Bizde izleyelim
Denk gelmez mi
Par kazanıyon mu
Ne sohbeti?
Bi düşün bakalım dicem ama çok düşünülecek bir şey yok başka harfi s son harfi s muhabbeti 🙄🙄
yani ciplak yayin mi
Hayır ne çıplağı ya
dekolte bile vermiyom paraya sikistim bu ay aciyorum demissin
Twitch yayını mı?
Nereden açıyorsun para nasıl geliyor