Ciddi yorumlar yazın lütfen, 23 yaşındayım 19 yaşından beri yayın açıyorum ben yayın dediğimde absürt bisey degil normal sohbet ediyorum dekolte bile vermiyorum ama 6 aylık sevgilim var onun bundan haberi yok sebebi de şu biz tanıştığımızda dışarda çalışıyordum ve hiç mutlu olmadığım bi işti hep yayınları özlüyodum zaten ama sırf o hayatımda olduğu için dönmüyodum oda bunu biliyodu eskiden actıgımı vs sonra işten kovuldum ben 1,2 ay işsiz kaldım çok sıkıştım paraya bu ay açıyorum ve ona söylemeden bi nevi saklıyorum yani sizce öğrenme ihtimali var mı yaptığım yanlış biliyorum ama istemiyor ben yayını da onuda bırakmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendiniz bile yaptığım yanlış diyorsunuz, bence aklınızı dinlemelisiniz burada birisi yanlış değil dese yaptığınız şeye, siz de yanlış değil bak herkes söylemiş yanlış olmadığını diye düşünüp devam edebilirsiniz belki de yani belki de... Ama kendi aklınız her zaman doğruyu söyleyen olandır ve dini boyutundan da söylemem gerekirse tamamıyla yanlış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaptığın şey klasik anlamda aldatma değil. Yani fiziksel ya da duygusal olarak başka biriyle bir ilişki yaşamıyorsun. Ama “gizlemek” ya da “saklamak” varsa, ortada bir dürüstlük eksikliği olduğu için güven ilişkisini zedeleyen bir durum var. Sen bunun farkındasın zaten, bu yüzden içini kemiriyor.
Senin bu yayını yapma sebebin gayet makul: Sevdiğin işi yapıyorsun, bir gelir elde ediyorsun ve geçmişten gelen bir emeğin var. Yani amaç ne ilgi çekmek ne başkasına kendini pazarlamak. Bu anlamda kendine kızmana gerek yok. Ancak buradaki sıkıntı, bunu ona söylemeye cesaret edememen. Bu da demek oluyor ki ya onun tepkisinden korkuyorsun, ya da ilişkiniz o konuda sana alan tanımıyor. Bu da sağlıklı değil.
Bir ilişkide sevdiğin şeylerden tamamen vazgeçmek seni zamanla yıpratır. Sevgilin seni gerçekten seviyorsa, senin geçmişine, tutkularına ve bağımsızlığına saygı duymayı öğrenmeli. Ama bunun için senin de dürüst olman, “korkmaman” gerekiyor.
Evet, bir gün öğrenme ihtimali yüksek. Yayınlar internette iz bırakır. Eski bir izleyici, arkadaş, yorum, ekran görüntüsü… Her şey olabilir. Ve eğer bunu sen söylemeden öğrenirse, yaptığı şeyin içeriği değil, sakladığın kısmı ilişkinize ciddi zarar verir. Çünkü bu durumda onun güvenini sarsan şey yayın değil, “kendini dışarda bırakılmış” hissetmesi olur.
Ona nasıl anlatırsın dersen:
– “Seninle ilişkim varken seni kırmak istemedim ama işsiz kalınca maddi olarak sıkıştım ve tekrar yayına başladım. Yayın benim için sadece para değil, bir kimlik. Sakladığım için kendimi kötü hissediyorum ama bu seni sevmediğimden değil, tepkinden korktuğumdan oldu.”
Eğer olgun biriyse, bu açıklamayı anlayacaktır. Ama anlamıyorsa da bu ilişki sana baskı kuran bir şekle bürünmüş olabilir. Yayın da sevgilin de hayatında olabilir, ama bu dengeyi kurmak için önce senin kendine dürüst olman, sonra da karşındakine dürüst olman şart.00 Yorumla
1 yılGizli saklı işlerle ilişkinizi tehlikeye atıyorsunuz Yarın ilişkiniz biterse kazandığınız para kalacak geriye sadece. Empati yapın sevgiliniz yayın yapsa yakışıklı bir adam olsa yayınına sürekli güzel kızlar katılsa sohbet etse Hoşunuza gider mi. Etmiyorsa diyecek yok.
00 Yorumla
Ne kadar süre böyle devam edebilirsin ki? Sen kolay paraya alışmışsın. İnsanların /90 I çalışırken zorluk yaşıyor gerek iş yükü gerek psikolojik baskı görüyor ama bir şekilde bunu sürdürüyor. Normal hayatındaki mesleğinden memnun değilsen başka hangi mesleği yapabileceğini düşünüp o yolda adım atabilirsin. Yatın açmaktan başka çarelerin var yani. Eğer sevgilinden gizli bunu yapıyorsan tabiki aldatmak olur haberli yapıyorsan da sevgilin gav attır zaten. Şöyle düşün senin sevgilin kadınları tatmin ederek para kazanıyor bundan başka para kazanma şansı yok sen ne yapardın?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam dostum, söylediklerin gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Sana kendi fikrimi samimi şekilde söyleyeyim, yayın açmak başka insanlarla flörtleşmek ya da gizli saklı işler çevirmek gibi durmuyor; sonuçta dekolte ya da herhangi bir uygunsuz bir şey de yok diyorsun. Ama burada asıl mesele, sevgiline söylememek—yani dürüst olamamak. Bazen böyle şeyler gönül ilişkilerinde araya mesafe koyabiliyor.
Sana şöyle diyeyim, sevgilinle her konuda açık konuşmak ilişkini daha sağlıklı yapar. Tabii yayın işini neden sevdiğini ve neden sakladığını anlatırsan belki anlayış gösterebilir. Öğrenme ihtimaline gelirsek teknolojinin olduğu yerde kim ne yapıyor hemen ortaya çıkabiliyor. Mesela ben X platformunda ya da KızlarSoruyor’da yayın hikayeleri çok fazlaca dolaşıyor ve bir şekilde bir yerden öğrenmesi mümkün.
Ben olsam açıklamayı seçerdim çünkü dürüstlük ve kendin olabilmek birçok şeyden daha değerli. Hem, sevdiğin şeylerden vazgeçmek de sana haksızlık. Bu konuyu açık ve samimi şekilde konuşursan daha iyi hissedersin, bence. Sana güzel yayınlar ve huzurlu günler diliyorum!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
63Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYok canım aldatmaya girer mi hiç. Neticede ekmek parası derdindesin.
31 Yorumla- 1 yıl
😂 😂 😂 😂 😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmak evet
00 Yorumla
1 yılSevgilinden gizli birşeyler yapıyorsan bu ona güvenmediğini gösterir. Yani karşı olacağını bildiğin halde gizlemek zaten kandırmaya girer. Birinden birine karar ver derim. Yayın açmak tam olarak ne oluyor ya da bundan nasıl bir gelir elde ediliyor bilmiyorum ama insanlar belli birşeye ücret ödüyorlar, bu dekolten olmasa da. Sohbetine, gülüşüne, vs. Sen sevgilinin para karşılığı birileriyle online görüntülü sohbet etmesini ister misin? Ki yüzün görünüyorsa anonym’de değilsin, krşıdaki kişiler screenshot’da alabilir. Bnc bu bile çok korkunç. Umarım bir iş bulursun.
40 YorumlaEğer yaptığın şeyde bir sakınca olmasaydı, burada anonim şekilde onay aramaz, sevgiline açık açık anlatırdın.
Vicdan dediğin şey bazen neyin doğru olduğunu fısıldar insana — ama seninki fısıldamıyor, çığlık atıyor gibi duruyor.
‘Sadece sohbet’ deyip, gizli kapaklı işler çevirmek hem kendini hem de başkasını kandırmaktır. Maddi zorluk bahane değildir; herkes zorda kalır ama herkes ilkeli kalamaz.
Günün sonunda mesele şu: Kuru ekmekle tok ama başı dik mi yaşamak istersin, yoksa kendine bile bakamayacak kadar eğilmiş bir karakterle mi?
Seçim senin ama unutma; kolay yol çoğu zaman en ucuz olanıdır. Ve ucuz şeyler, pahalıya patlar.
10 Yorumla
1 yılNiye yayin aciyosun guzel kardesim para kazaniyondur ama nasıl birileri seni arzuluyor ve satin alabileceğini dusunup hediye atiyorlar sevgilim var diyosun kapatman lazim boyle islerin defterini birilerinin namusu olacaksan bi takım şeyleri bırakman şart
45 Yorumla- 1 yıl
Hocam gülmü attınız tesekkur ederim arabada atarsanız bu ayki kiramı odeyebilirim 🤩🥳🥳
- 1 yıl
Yayıncı zihniyetiyle dusundum biran hocam teşekkürler katiliminiz icin arabayida yollamissiniz bu arada gsahhahaha cok sağolun 💐💐
Kadın yayınlarını izleyenler genelde iyi niyetli olmuyor sen ne amaçla ve ne şekilde yaparsan yap bu yüzden tedirgin olabilir ama bunu muhakkak onunla paylaşman gerek durumu burada yazdığın şekilde anlat işimde mutlu değildim böyle bir şey yapıyorum.
Ne tepki verir bilmiyorum kişiliğini bilmediğim için onunla halletmen iyi olur geç olmadan.33 Yorumla- 1 yıl
Niye iyi niyetli olmayalım. Belgesel mi seyredecektik?😂😂😂
- 1 yıl
Peki 😂😂😂
1 yılÖğrenme ihtimali olsun olmasın bu yaptığın hiç hoş değil, onunlayım deyip başka biriyle bu tarz bir sohbet yayın çok çirkin, sevdiğim adam ben bilmeden yapsa beni çok rahatsız ederdi hele öğrensem hem burnundan getiririm, güvenimin içine ettiği için sonra da o yayınları ile ebediyen baş başa bırakırdım
20 YorumlaYayın açmak nedemek diye soracaktım ama açıklamışsın = "dekolte bile vermiyorum" fiziksel olarak erkeklere birşeyler gösterip burdan para kazanıyorsun anldığım kadarıyla.. Z-Kuşağı insanlar için HER ANORMALLİK = NORMAL Sıkıntı YOK , belki sevgilinde senden gizli yayın açıyordur :-) Klasik Z-kuşağı insanları
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılBirinden birini bırakmak zorundasın ya da söyleyeceksin yayın açıyorum çünkü maddi olarak buna ihtiyacım var diyeceksin yayından kazandığın parayı verecek olursa o zaman yayın işini bırak 👍 yok para vermezse geriye ya böyle kabul edecek ya da o seni bırakıp hayata devam edecek. Yalanlar üzerine bir ilişki kurumaz.
10 Yorumla
1 yılBaşka kazanç yolu mu yok anlamadım ben bir sosyal medya akımıdır gidiyor fenomenler sponsorlardı önceden şimdi yayın çiçek böcek atma bence doğru değil ne yayın açman ne de bunu hayatına aldığın insandan gizlemen yapılacak gırla iş varken yayın açmana gerek mi var takı tasarla markanı oluştur girişimci kadınlara bir çok imkan var yayın açmak nedir yarın ilerde çocuklarına ne diceksin ben edep adap öğretici değilim ama bir şeyi yaparken 2 erkek annesisin sen diyerek yapma kafasındayım..
00 YorumlaBence sonuna kadar devam et ne de olsa ekmek arası bu arada aldatmıyorsun yani afedesin popon memeni malum yerini açıyorsan tamam biraz aldatma olabilir ama o da ekmek parası bilmiyorum ama sen normal sohbet ediyorsun bu aldatmaya girmez normal akşam yemeğine mesela neler yapacağını günlük hayatında ne yaptığını göster no problem bence sevgilin de karışamaz zaten yayın açıyor musun açmıyor musun sadece yayında memeni Bir de popon açıyorsan karışabilir
00 Yorumla
1 yılSen takılmana devam et, merak etme o yakalayamasa bile bir şeylerin ters gittiğini anlar. Bu kadın arızalı der ve sadece cinselliğin için bir süre daha sıkılana ya da belki başka kadın bulana kadar sana çocuklarını yutturmaya devam eder. Bu kafada olup hayatınızı kurtaramazsınız da neyse.
00 Yorumla
1 yılİş aramak için dışarıya çıkabilirsin başvuru yapabilirsin evde oturmak vücudunu hareketsiz bırakmak sana zarar verir çalışma istediğin olmaz kolay yoldan para kazanmaya bakarsın sonra daha iyi olmayan sonuçlara yol açar harekete geç çalış çalışmak iyidir az demeden bir işe başla
00 YorumlaHerhangi bir yerını göstermiyorsan zaten sıkıntı yok hayatındaki insan sana karışamaz sonuçta kaç yaşındasın o yaştada evlılık düşünmüyorsundur heralde söyle sonuçta harçlığını çıkartıyorsun ınsanlara sadece selam verip sohbet ediyorsan bı sıkıntı yok bu durumda
00 YorumlaYani bi gün denk gelirse mevzu daha da kötüleşebilir.. yani madem istemiyor o zaman senin giderlerini üstlenmek durumunda kalabilir.. bilemedim değişik bir durum.. bi skntı olmaz olabildiğince yayın yap sende.. baktın olerısı olur o zaman yine bi çare bulunur..
00 Yorumla
1 yılEvet, aldatmak. Aldatmayı sadece başka erkeklerle birlikte olmak olarak görmeyin. Yalan söylemek de aldatmaktır. Arkasında iş çevirmek de aldatmaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen yayın açmasan geçimini sağlayacak mi? Cevabın evet sağlar ise yanlış yapıyorsun. Yok gecimime destek olmaz diyorsan o zaman erkek arkadaşını yanlış secmissin. Senin kirani faturani marketini pazarını ilacını karşılamayan insan sana hesap soramaz. Bu sadece sevgili anlamında değil. Aile kardeş arkadaş vs. Hem yardımcı olmayıp hem bu işi yaptigin icin kinayanlar soyle onlara ilk tası günahsız olan atsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla canin ne isterse onu yap kimse gibi seni yargılamaya çalışmayacağım. Herkes gelip geçici belki sen onun için bırakacaksın yayınları falan son bir bakmışsın emeklerin gitmiş vs. Eğer karşındakinin nasıl bir karakter olduğunu biliyorsan ve tepkisi kötü olacaksa boş ver söyleme. Çünkü söylediğinde çevresine danışacak belki seni küçük gorucek ona göre kullanmaya calisicak vs
01 Yorumla- 1 yıl
Bu yayın dediği şey nedir?
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılGizli açıyor olman sorun. O tamam diyor olsa neyse ama ona söylememen çok yanlış. 'Hem ayranım dökülmesin' durumu var sende. Ya ayrıl ya söyle ama ona bu pisliği yapmaya devam etme.
20 Yorumla Ona söyle paraya ihtiyacın olduğu için yaptığını.. sana ekonomik destek yapsın sende yayın gibi saçmalıklarla uğraşma.. destek çıkmayı reddediyorsa zaten ondan ayrılman daha mantıklı
00 Yorumla
1 yıl+18 videolar açmıyorum diyorsun. Bu + ama neden sakladığını anlamadım. Normal yayın açıyorsan? Sevgilinden saklama. Çünkü sonradan öğrenirse yok olursunuz..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir kavganıza tekrardan yayın yapmaya döneceğinden bahset hem yalan söylememiş olursun bu sayede hem de kavga sebebini hatırlatmak istemeyeceği için tekrardan haksız konuma düşmemek uğruna karşı koyamaz
Anlık yapma dediğinde de sen kimsin ki bana bunu bunu yaptıktan sonra bunları diyorsun gibi gibi bahanelerle devam et33 Yorumla- 1 yıl
Sen böyle mi yapıyorsun? Bir yanlışı böyle mi haklı çıkartmaya çalışıyorsun?
- 1 yıl
yanlış falan değil kendi hayatı
Cevap sahibi1 yılKadın ne sevgilisinden vazgeçmek istiyo ne de eğlencesinden ve kavga snında değil de huzurlu bir zamanda söylese konu ayeılığa yine gelecektir
Buda bi aldatma haberi yok ve yalan söylüyosun
20 Yorumla
1 yılerkekler ne bcklar yiyor bu yanında hiç kalır sayılmaz o yüzden
20 Yorumla
1 yılYayın açmak aldatmaksa, story atan herkes zan altında demektir 😅 Fakat gizli iş yapmak pekte mantıklı bir durum değil.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılBu yayın denilen şey nedir hiçbir bilgim yok Nerede açıyorsun Ne yapıyorsun Ne kazanıyorsun biraz bahseder misin
00 Yorumla
1 yılBiliyorsa degil. Aldatmak kandirmaktan gelir. Eger onay veriyorsa kimene. Yaptigin yanlis falan degil. Birakin bu ahlak tabularini.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 667 cevap paylaştı. Sevgilinin yayın açman ile ilgisi nedir anlayamadım bu senin kararın senin hayatın ona ne, ne karışıyor hayırdır senin kralın galiba
00 Yorumla
1 yılEvet aldatmak birine seni seviyorum deyip sevdiğin gibi davranmak aldatmaktir. Yalan söylüyorsun. Aşk sevgi bu skeilde yaşanmaz.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 958 cevap paylaştı.
1 yılBu konudan haberdar olması sağlıklı olabilir en azından durumu kendin aciklamis olursun başka yerden duymasindan iyi tabiki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞahsen gizli yapılan her şey ihanettir dürüst olmak gerekir kaybetsen bile. Tiktokda falan mi yapıyorsun yayını illaki görüp denk gelebilir.
30 Yorumla
1 yılBi'de empati kur bklm sevgilin senden gizli bişeyler sakliyo nasıl his olurdu
10 YorumlaNiye sakliyosun ki soyle sende rahatla bunun vicdan azabıyla kendini sıkma
10 YorumlaArkasından iş çeviriyorsun, bu da bir ihanet.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılGörüntünü, sesini, kimliğini, rengini, enerjini satıyorsun yayın yaparak.
Aldatmak elbette.00 Yorumla
1 yılÇogu kişiye göre yanlış ama boş ver hayat senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuradakiler de sormuş yapacaklar yani onlar da "nasıl oluyor, para nasıl geliyor?" diye millet kafayı sıyırmış cidden.. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
00 YorumlaNormal yayınsa neden aldatmak olucak ki +18 yapıyorsan aldatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu anlayabilirim çünkü herkes bazen o zamandan geçmiştir. Normal ama bence başkasından ögrenmemesi gerekiyor. Dürüst ol git kendin söyle , başkasından ögrenmesin sıkıntı çıkar.
00 Yorumla
1 yılHer şeyin bir bedeli var. Bu hile elbet patlar.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 330 cevap paylaştı. Eger nudist yayınlar yapmıyorsan sorun yok. Sevgilin anlayışlı bir insansa anlayışla karşılar.
00 YorumlaEn başta kendini aldatıyorsun zaten bunun üstüne bi düşünebilirsin.
00 YorumlaTam olarak ne yapıyorsun ki yayında, ayıp bir şey mi, kötü bir şey mi? Ne var bunda.
00 YorumlaYa şu yayınla falan uğraşmayın gözünü seveyim ya🤦🏻♀️
00 Yorumla
1 yılBenim hayat gorusume göre söylemene gerek yok, gizleme çabasina girmene de gerek yok.
00 Yorumla
1 yılAynı şekilde o davransaydı ne yapardın onu düşün birde
00 Yorumla
1 yılyayin acip nasil para kazaniyosun. direk aldatmadir bu
00 YorumlaKarşındaki erkeklerden yayın karşılığı para alıyosun sonuçta aldatmak evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durumu bende yaşadım. Yayın açıyordu ve benim haberim yoktu. Foto paylaşımlarıda oluyordu. Başka amaçlada olsa gizlemesi hoş değildi. Tesadüf denk gelmiştim. Ayrılma sebebimiz oldu.
00 Yorumlaburada evli bir abla da vardı eşi karşı çıkmıyordu. O sandım
00 Yorumla
1 yılHelal sana be harika aldatma tekniği heleki bunu soruyor olmam bambaşka doğru yoldasın devam...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAaaa hiç olur mu erkek Instagram'da birinin fotoğraflarını beğense aldatma kadın her türlü şeyleri yapınca masum hey gidi adaletsizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYayın açmak ne demek açıp ne yapıyorsun mesela ayrıntılı yazar mısın İlk defa duyuyorum böyle bir şey
00 YorumlaNe tarz yayınlar yaptığın önemli bende yapıyorum ama oyun içerikli genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe aldatması ya 😃
Gören de yayın açtıklarınla seviştiğini falan sanır 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYayını nereden açıyorsun ve açarken sadece sohbet mi ediyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama o erkeklerde geldiği için hediye attıkları için kesinlikle istemiyor açmamı
Cevap sahibi1 yılHimm normal kıskanıyor
Yalnız açtığın yayın platformu çok önemli hangisinde açıyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılbunu neden gizliyorsun ki anlamadım? bunu bilse nolacak sanki söyle gitsin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılAldatmak olmasa bile hayatındaki insanı kandırıyorsun, bu da ayrılmamız için yeterli bir sebep..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence bir sıkıntı yok. İstersen destek olmak için takip edebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılboş ver çocuk önemli olsa sormazdın bu sakladıklarının binde biri
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem