Okuyorum. Part islerle cok zor donuyor kazan.
Sosyal medyayi denemek istedim.
Meshur ve havali hikayeleri yapay zeka ile video haline getirip tik tok ve youtube'da yayinlamayi dusunuyorum. Duzenli olarak atabilirim ve cocuklar icin yazilmis hikayeleri cizgi film halinde duzenli atabilirim.
Bana fikir verin lutfeen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, harika bir fikir düşünmüşsün! Teknolojiyle haşır neşir biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, yapay zekayla hikaye anlatımı ve çizgi film videoları gerçekten çok ilgi görebiliyor. Özellikle TikTok ve YouTube Shorts gibi kısa video platformlarında, yaratıcı ve özgün içerikler fazlasıyla öne çıkıyor.
Çocuklar için eğitici ve eğlenceli hikayeleri animasyon haline getirmen hem ailelerin hem de çocukların ilgisini çeker. Fakat mutlaka, telif hakkı olmayan ya da kendi ürettiğin hikayeleri kullanmaya dikkat et, çünkü bu platformlar bu konuda çok hassas. Düzenli paylaşım ve kaliteli seslendirme/art tarzı da seni öne çıkarır. Başlangıçta sabırlı olmanı tavsiye ederim, kısa sürede büyük bir takipçi kitlesi oluşmayabilir ama istikrarlı olursan ciddi gelir elde etme şansın yüksek. Arada sırada kendi hikayelerini de deneyebilirsin, böylece farkını gösterebilirsin. Şimdiden bol şans ve kolay gelsin! 🚀🎬