18 yaşındayım 27 yaşında biri sürekli beni sosyal medyadan rahatsız ediyor?

ben dil uygulaması yüklemiştim ingilizce öğrenebilmek amaçlı. orada sesli odalar var konuşmanı geliştirebilmek için ben de bir sesli odaya girdim 3 türk 1 yabancı vardı. 3 türk birbiriyle arkadaştı 2si erkek 1i kız, bahsettiğim 27 yaşındaki kişi de bu sohbetteydi işte sesli oda kapandıktan sonra bana yazdı yürüdü resmen +18 bir şekilde ben uygulamanın saçmalığıyla çok takmadım güldüm dalga geçtim derken ben çok rahatsız olup uygulamadan engelledim dqha sonra ben bir sesli odadayken geldi görüşürüz allaha emanet ol tarzı şeyler söyledi ki bunların hepsi bir günde yaşandı ben de engeli kaldırdım bahane olarak uygulamayı sileceğim falan dedim ınstagram istedi keşke vermeseydim ama verdim yine saçma sapan ağza alınmayacak şeylerin muhabbetini açınca ima etmeye başladım sesli odadaki arkadaşlarından bahsederken abi abla dedim onların halini hatrını sordum falan filan bana dedi ki neden soruyorsun bu konuştuklarım aramızda kalacak. ben iyice rahatsız oldum öyle deyince ve direkt kesip araladım sen benim öz abimle yaşıtsın rahatsız edici oluyor konuşmayalım dedim. ben böyle deyince tamam dedi sonra ertesi gün yazdı tekrar ben de sıkıldıkça yazacak mısın böyle dedim, sonra hayır yazmış ben görüldü bile atmadım üstünden 5 6 gün geçti gece 1de yine yazmış bugün. yaşımı biliyor olmasına rağmen kimliğimdeki doğum tarihimi çekip yazma artık yazdım. ne yapmalıyım yardımcı olun engellesem başka hesaplardan yazacak ya da ailemi etrafımı bulup saçma sapan şeyler anlatacak diye korkuyorum farklı şehirlerdeyiz ama annemin babamın ınstagramını bulduysa diye tedirgin oluyorum lütfen yardım

18 yaşındayım 27 yaşında biri sürekli beni sosyal medyadan rahatsız ediyor?