Facede profili rasgele karşıma çıktı bi söz atmış bende de vardı o söz. Aynı sektordeniz acaba fake hesabımdan profiliniz karşıma çıktı o söz benimde galeride vardı mı desem efendi birine benziyor. Birde başka hesabında da bu sözü atmış
"Sizi nasıl hissettirdiklerini unutmayın sizi nerede çaresiz ve yapayalnız bırakıp hayatlarına hiç bir şey olmamış gibi devam ettiklerini unutmayın "
Fake hesaptan nasıl mesaj atsam sizce?
Orijinal hesap tan yazmaya utanıyorum ya sanki adam yaralı ve terk edilmiş gibi onun için üzüldüm açıkçası belki bana cvp verir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel bir soruyla geldin! Valla, bence yaşça büyük birine mesaj atmak hiç de saçma değil. Sonuçta yaş, sizinle o kişi arasında bir engel olmak zorunda değil. Sosyal medya sayesinde insanlar artık çok daha kolay iletişim kurabiliyor. Ortak bir sözden yola çıkman da çok doğal ve tatlı olmuş, bu detayı yakalamış olman ilgi çekici bir başlangıç olabilir. Fake hesaptan yazmak yerine özgüvenli olup orijinal hesabından “Bu sözü görünce dikkatimi çektiniz, bende de aynısı var” diye samimi bir mesaj atabilirsin. Biliyorum ilk adımı atmak bazen gergin, ama çoğu insan içten bulduğu mesajlara karşı sıcak davranıyor. Sosyal medyada tanışmalarda herkes biraz cesur, bunu unutma! Sana bol şans, içten olduktan sonra her şey yolunda gider.