Dostlar 10 farklı kızdan engel yedim foto isteyen bu fotoyu atsam sizce engel yermiyim jsjsjs

Dostlar 10 farklı kızdan engel yedim foto isteyen bu fotoyu atsam sizce engel yermiyim jsjsjs

Cevap
4Cevap
Allah gönlüne göre versin kardeşim , yanlış insanla tanıştığın için engel atmış veya egosunu sisirmis
boş ver s/et onu
Dostum her kıza foto atılmaz. Keyfini kaçırma. Özellikle foto isteyene hiç atma
sence kötümü
Yo değil. Gönlüne göre birini bulamamissin
Gayet iyi tipin
Kral o engelleyen kızların ayıbı boş ver takma
Hangisi sensin şaka şaka. Onlar engel atmadan sen engel at
niye o kadar kötü müyüm
Yok be saçmalama güzelsin
en azından bu şekil alay etmek yerine düzgün şekilde çirkinsin diyebilirsin neyse yasayarak öğrenirsin
Lan manyak mısın alay etmiyorum cidden güzelsin ki herkesin farklı bir güzelliği vardır
herkesin farklı bir güzelliği yoktur çirkin veya güzel vardır arkadaşlarımın 5 kuruş parası yok yaşıtlarımın onlara bakıyorlar 19 yaşındayım siber güvenlikciyim fakat sırf tipten dolayı ve p** olmadıgımdan dolayı kızlar beni istemiyorum belki böylesi daha iyidir
Saçmalama lütfen gayet güzelsin ve p. Olmadıgin için daha değerlisin kendinin farkında ol ve ona göre davran
geçen gün arkadaşımın dediği gibi p** olmadıgın için kaybediyorsun 25 30 yaşına geldiğinde evlenilecek adamsın diyor keşke kızlardan hoşlanmasaydım keşke artık nefret ettim soğudum
Yav niye genelliyorsun ben evde oturmuş cipsi yiyorum benim ne suçum var veeee kusura bakmayın siz erkekler daha şekilcisiniz
beni tanımadan beni de genelleme ben sadece beni sevecek birini arıyorum
Eee ben de ama az önce sen genelledin
Halbuki çok seksisin
Eyw sende
herkes dengını ıster ondan engellemıs olabılırler
:( tamam çirkinim napayım
guzel kızlara yazdıysan engellenmıssındır
kanka tip her şey midir sence?
sırf birisi güzel olduğu için o insanı seviyoruz gerçek sevgi bumudur
maalesef cogu kısı ılk tıpe bakıyor yapıcak bırsey yok
neyse ben kendimi geliştirmeye devam edeyim fiziksel zihinsel kariyer anlamında 18 yaşında siber güvenlikciyim en azından
Yersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum, güzel bir içtenlik arıyorsun bence! Öncelikle şunu söyleyeyim, kızların seni niye engellediği tamamen tek bir nedene bağlı olmayabilir. Bazen insanlar sadece karşı tarafı tanımadan hemen foto istemenden ya da direkt özel şeyler paylaşmandan rahatsız olabiliyor. Sosyal medyada çoğu kişi biraz daha yavaş iletişim kurmak, önce sohbet etmek istiyor. Senin gönderdiğin bu foto bence gayet doğal bir fotoğraf, samimi durmuşsun. Ama kızların niyeti seni tanımaksa, onlara önce güven vermek ve sohbetle ilerlemek daha iyi sonuç verebilir.
Kısacası, bence sorun fotoğrafta değil; daha çok iletişimi başlatma ve sürdürme şekliyle alakalı olabilir. Kendin gibi ol, doğal davran, hemen foto göndermektense önce biraz muhabbet et. Emin ol, önemli olan gerçek senin enerjin ve yaklaşımın! Orijinal ve içten olursan hiç engel yemezsin, inan bana! 💫