Dürüst ve açık bir şekilde soruyu soruş biçimin ve yazdıkların üzerinden yaptığım analiz bu:
Ezik olduğum için eziyorlar demişsin ama ezik olduğun için ezmiyorlar, eziksin ve çirkin bir üslubun var o yüzden de insanlar seni itici buluyor, özellikle bir ezme durumu yok ortada.
Kendinle bolca böbürleniyorsun ve insanları cepte olmaları gerekirmiş gibi değerlendiriyorsun, insanlar egoistliğini ve tepeden bakma eğilimini far edebiliyor bu yüzden de seni itici buluyorlar.
Zaten "vermek" dediğin anda içindeki ideolojik pisliği açık ediyorsun, seks yapan kız bir şey kaybetmiştir diye düşündüğünü açık ediyorsun. Sonra gelip seninle seks yapmalarını istiyorsun. Başkaları ile sevgili olup sevişiyorlar, benim de hakkım var diyerek insanların benliği ve bedeni üzerine hak iddia ederek narsizmini gösteriyorsun. Bununla da kalmıyorsun kadınlardan nefret ediyorum diyorsun, alttan alttan saklamaya çalışsan bile bu bastırılmış hislerini insanlar sezebiliyor ve gene seni itici buluyorlar doğal olarak.
Kimse kendi cinsiyetinden alttan alttan nefret eden, egoist, narsist, kendi bedeni üzerinde hakkı varmış gibi düşünen ve aşağılık kompleksli biri ile iletişim halinde olmak istemez.
Ezik degilim ben kimse ezemez yoksa elliot rodger gibi yaparim kizlar bana veriyor diyen cocuklar da benim gibi dusunuyor seks yapabiliyolar ama o cocuklari da dovmek istiyom benim hakkimi da yiyolar hatta dovmek degil öldurmek istiyom hakediyolar
Kankacım her insanın anlayış şekli hoşlandığı veya istediği şey farklı olduğundan dolayı bu durumu yaşıyorsun. Sana tavsiyem fazla kafana takma hayatına devam et ve haricinde içini rahat tutmak için yardım da bulun ve haricinde ibadet yap
Ben bakirim daha opusmedim sevgilim olmadi hepsi kizlarin sucu redddettilet mk elliot rodger gibi yapicam az kaldi kizlari bana bakmadiklari icin cezalandiracagim all hail to supreme gentleman elliot rodger ✊✊
Bikac kiza hakaret ettim diye de husumetlilerim var mk kizi baska erkekler sîkmiş ona bi sey demiyolar kiz beni reddetti diye hakaret ettim diye erkek akrabasi seni bulcam falan dedi oč bulur mu acaba kodumun cocugy